Harry Edward Styles.

O37 - @Niallosaur.
Hij is heeeeel kort en ook echt heeel slecht, sawryy, maar jullie hebben dr net 2 gekregen met 1000+ dus jullie moeten alsnog lief blijven =]
HUP HOLLAND HUP, gaat er iemand nog iets heeeel randoms doen dit weekend, of gewoon iets leuks? Tell usss
much love xo"Jullie mogen nooit meer naast elkaar zitten of staan, voor minimaal 2 maanden." De woorden van Tuck snijden door de doodse stilte heen. "Begrepen?" schreeuwt hij in mn oor. "Begrepen." zeg ik met een trillende stem. "Gaan we nu ook nog janken? Kommp man, je ben écht gay!" "Tuck doe rustig aan." Liam komt aanlopen met twee kommen cornflakes. Een voor mij, een voor Louis. "Hij moet even begrijpen dat hij het verpest voor iedereen." Een traan rolt over mn wangen maar ik veeg 'm snel weg. Tuck is boos, boos boos. Hij zag ons gister beneden, hij vroeg wat er aan de hand was, Louis wilde me niet verraadden dus hij zei dat er niets aan de hand was. Tuck liep naar de bank toe en zag hoe ik daar lag en Louis erboven hing. Hij liep weer naar boven en zei "Ik heb een hartig woordje met jullie te spreken morgen." Uiteindelijk werd ik vanochtend wakker met een kater en Louis naast me in bed. "Ik wilde niet dat je nog eens weg liep." waren zijn woorden. Ik bedankte hem en ging douchen, hij had me vaak genoeg naakt gezien. We kwamen beneden en wilde doorlopen naar de keuken voor ontbijt, ik had nogsteeds hele erge hoofdpijn. "Jullie worden gezien als een stelletje." begon Tuck. Louis schoot in de lach. Tuck kwam met 3 stappen bij hem. "Vind je dat grappig?" schreeuwde hij recht in zn gezicht. "Ja beetje wel." zei Louis eerlijk. "Nou dat is het niet, is het zo?" "Wat, wij een stel?" vroeg ik. "NEE JIJ EEN BADEEND." schreeuwde hij, die gast had echt een agressieprobleem. "Nee ik ben geen badeend." zei ik, ik lokte hem uit, hij mocht weten hoe Irritant, vies en geniepig hij was. Hij snoof zijn neus en ging verder. "Als ik er nog iets van merk, dat jullie iets gays in het nieuws weten te brengen, gaan jullie dr aan."
Zo ging het, nu ben ik nogsteeds in de woonkamer, met Louis, en Tuck en Liam die een discussie hebben. Nooit meer naast Louis zitten, gaat moeilijk worden. Nooit meer doen of we gay zijn, zullen de fans niet leuk vinden. Ik neem een paar happen van mijn bak met cornflakes. Ik leg mn hand op de stoelleuning. Louis pakt hem en houd hem stevig vast. Ik snap wat hij bedoeld, we gaan tegen hem in. Hij moet weten dat hij niet alles van ons kan bepalen. Het duurt enkele seconden voordat hij het doorheeft. "Godverdomme." schreeuwt het. Hij heft zijn hand en als hij bijna wilt uithalen komt Zayn aanlopen en pakt hij de hand van Tuck. "Zo is het genoeg, ik denk dat het beter is als je alleen het manager gedeelte gaat doen en niet meer bij ons in hetzelfde huis woont." "Ja, daar heb je gelijk in." Ik verbaas me om de positieve reactie van Tuck maar laat het maar gaan. "Ik zal ook beter mn best doen." zeg ik aardig, laten we hem nog een kans geven.
Een kans, meer niet. "Ik ga een song schrijven voor jullie, dat is inderdaad beter als ik even alleen ben." Iedereen zegt Tuck gedag, die opweg is naar zijn eigen appartement. "Wat was dat nou?" vraagt Niall die uit de keuken komt lopen met 6 boterhammen op 'n bord. "Ik leg 't je zo uit, eerst wil ik wat eten." Niall geeft een boterham en we lopen terug naar de keuken. Daar zitten we aan tafel en praten we over hoe we alles kunnen verbeteren. En Louis en ik? Wij mogen gewoon naast elkaar blijven staan.
Maar het liefst wil ik zij aan zij met Reece staan...
Maar waar ís Reece?

Reacties (9)

 • HannahAletta

  Gaan jullie nog verder?

  7 jaar geleden
 • ITwizz

  love dit verhaal <3

  7 jaar geleden
 • Stacee

  DAG TUCK!!

  snel verder xoxo

  7 jaar geleden
 • DancingBunny

  tuck?? lekker, mag ik een tuck? ik heb zin om hem op te eten, geen last meer van dat koekjexDloooool whaha ik haat hem echt zo erg!!

  7 jaar geleden
 • MevrStyles

  Komaan zeg, als er hier iemand een badeend is, ben ik het wel!
  Grom grom.
  Ik krijg dierinstinctende neigingen. Ik wil tuck dood.
  Pfft. Ik kan hem toch ni echt af ze.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen