Liam James Payne
Een week ging voorbij. Er was haast geen dag voorbij gegaan dat ik schreeuwend wakker werd, getijsterd werd door nachtmerries. Nachtmerries waar Zayn pijn in leed, allemaal door mijn eigen doen.
Naarmate de nachtmerries bleven komen, des te banger werd ik om mijn ogen te sluiten s’ nachts. Bang om weer schreeuwend wakker te worden, badend in het zweet. Bang dat mijn nachtmerries uiteindelijk realiteit zouden worden. Het was namelijk niet de eerste keer dat deze uitkwamen.
Zuchtend liet ik mezelf neervallen op de leren bank, die een protesterend geluid maakte onder mijn plotselinge gewicht. Handen vonden zijn weg door mijn haar, zorgden ervoor dat het alle kanten om kwam te staan terwijl een gefrustreerde schreeuw mijn mond verliet. Wat moest ik doen om die gruwelijke beelden die voor mijn ogen dansten te stoppen? Wat moest ik doen om Zayn te beschermen, hoewel ik niet zeker was of er überhaupt wel iets met hem zou gaan gebeuren? Wanneer zou dit alles gewoon voorbij zijn? Vragen, vragen en nog meer vragen die voor nu onbeantwoord zouden blijven, voor wie wist hoelang. Het enige wat ik wist was dat als dit nog lang zo door bleef gaan, ik uiteindelijk gek werd van slaaptekort.
Een schelle ringtone weergalmde door de kamer. Een kreun verliet mijn mond zodra ik opstond, terwijl luid gebonk ontstond in mijn voorhoofd. Ja, ik was chagrijnig en het feit dat die ringtone telkens opnieuw afging op een hard volume hielp niet echt veel. Zo snel als ik kon liep ik richting de tafel , waar ik mijn telefoon voor het laatst had achtergelaten, en zonder te kijken op het scherm wie het pas pakte ik hem op.
“Liam,” mompelde ik onverschillig.
“Liam, where the hell have you’ve been? You didn’t answered my calls or messages I send you. What happened? If this is about the theater , I’m sorry. I really am, I didn’t knew that was going to happen,” zuchtte Zayn opgelucht, alsof hij werkelijk blij was mijn stem te horen sinds een paar dagen.
“Calm down Zayn, I’m not mad at you fort hat or anything. It isn’t your fault, I just need some time okay? In the mean time, don’t come near me. Don’t ask me why, but just don’t do it, for me,” waren mijn woorden tegen hem voordat ik ophing.


This story is almost gonna end guys! (: . Ik denk nog 2 of 3 stukjes inclusief de epiloog.

Reacties (7)

 • 1Dazzle

  Je hebt blijkbaar veel abo's met moorddadige gedachtenxDAl hou ik zelf ook meer van een happy end, jij moet doen wat je het beste lijkt. Niet luisteren naar die mofo's hieronder dus, ik kom je wel beschermenxD <3

  7 jaar geleden
 • Wardinator

  Als het geen happy end word kill ik je hoor.

  7 jaar geleden
 • theguardian

  Blugh. Snel verder babe xx

  7 jaar geleden
 • teamLarry

  Okay, even serieus. Als jij geen happy end schrijft, vermoord ik je.

  7 jaar geleden
 • Aplin

  Het moet wel goed komen op het einde hoor.
  Snel verder!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen