Foto bij 44

eeeeooo!!:Dik heb vandaag mijn laatste examen gedaan,dus dat wil zeggen dat mijn vakantie nu begint! vanaf nu kan ik mij volledig concetreren op de verhaaltje voor jullie!!:D
hier is alvast nog een deeltje!!:D
liam pov

ik kon het zelf amper geloven,linzy had gewoon ja gezecht, niet dat ik niet blij was ofso helemaal niet.
we zaten nu in 1 van de kabinetjes van de londen eye we genoten van elkaar het uit zicht en het eten.
ik dacht na over hoe mijn leven wel niet veranderd was de laatste maanden. En blijkbaar was ik niet de enige die daar over na dacht want ineens verbrak linzy de stilte.
'maar Liam en nu,ik bedoel we zijn alle allebij 18,verwachten een kindje zijn verloofd, En meer dan de helft van de tijd ga jij op tour zijn en dan zit ik hier alleen de eenzame vrouw met het kind te wezen.ik weet het allemaal toch niet.'zei ze en ik zag een kleine traan. op der wangen.
"liefje, het komt allemaal wel goed,we gaan naar huis en bespreken alles met de andere. en zo komen we er wel uit. het is trouwens toch al laat en best wel koud dus." zei ik en drukte mijn lippen toen op de hare.
we liepen stil hand in hand naar huis. af en toe vlogen mijn ogen naar haar buik,ze zag het en vroeg.
"zie je het al zitten papa liam?" vroeg ze met een kleine glimlach.
"ja tuurlijk zo'n klein wondertje van ons,en jij mama linzy?" vroeg ik.
"nou,ik weet het allemaal niet goed,het dringt nog niet door denk ik. en ik ben zo bang Liam" fluisterde ze.
"alles zal goed komen liefje echt waar, het kindje krijgt een super moeder en 5 gekke nonkel+tantes". ze ik om haar gerust te stellen.
"en zeker niet te vergeten een super papa" zei ze en drukte haar lippen op de mijne.
we waren inmiddels bij het huis. ik stak de sleutel in de deur en opende hem. toen we binnen stonden sloot ik de deur en ontdeden we ons van onze jassen en schoenen. als dat gedaan was gingen we naar de woonkamer waar,nial,louis,harry,zayn,yeliz en ilse al vol ongeduld op ons zaten te wachten.(wat er tussen florence en niall en zayn en kimberly aan de hand was wist niemand echt prescies)we plofte in de sofa,en nog voor we iets konden zeggen sprong ilse recht en greep Linzy's hand.
"jij ook al"? vroeg ze verbaast en omhelzde ons toen en wenste ons proficiat al snel volgde de ander, en na alle knuffels en wensen vroeg Linzy.
"hoezo ook al?" en keek iedereen verbaast aan, na 5minuten snapte ze het en sprong recht.
"omg yeliz jij ook? woow we kunnen een dubbel huwelijk doen omg" riep ze blij en stormde op haar beste vriendin af.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen