‘Wilt u iets bestellen?’ Vroeg ik zacht maar meteen viel het stil en keken ze me grijnzend aan. ‘Doe mij maar een Java chip, dienstmeid.’ Grinnikte Louis en ik sloeg verlegen mijn ogen neer. ‘Doe mij maar een hazelnoot chocolade melk.’ Zei Niall die nog normaal kon doen. ‘Mij hetzelfde als Louis,’ Zei Zayn en gaf een flirterige knipoog na. ‘Een glas water graag.’ Zei Liam en afwachtend keek ik Harry aan. ‘Doe maar gewoon en sterke koffie.’ Mompelde hij. En ik knikte en ik wou me omdraaien maar werd tegengehouden door een hand die zich om mijn pols sloot. Verward draaide ik me weer om en zag Louis grijnzend kijken. ‘Wel snel graag, we willen niet hoeven klagen bij je baas.’ Zei hij met een nep pruillipje. Ik knikte snel en zodra hij me losliet beende ik er snel vandoor. Snel maakte ik hun drinken en liep naar Martha toe. ‘Please kun jij ze bedienen?’ Smeekte ik maar ze schudde haar hoofd. ‘Sorry lieverd, het word net druk. Heb me handen vol.’ Zei ze spijtig. En vol tegenzin liep ik terug naar hun tafel. ‘Ah dat was snel, nu maar hopen dat het nog warm is.’ Riep Louis en ik sloeg verlegen mijn ogen neer. Zachtjes raakte ik per ongeluk de schouder van Harry aan toen ik het glas van Louis neer zette die naast hem zat. Van schrik keek hij me aan maar ik wende schuw mijn ogen af. Een beetje bang zette ik alle glazen neer waarna ik me uit de voeten maakten. Achter me hoorden ik de jongen nog luid lachen.

Zuchtend liep ik voor de derde keer deze dag naar hun tafel om hun bestelling op te nemen. Konden ze nooit de rekening vragen? ‘Heb je misschien ook iets sterkers als koffie?’ Vroeg Zayn brutaal en ik schudde mijn hoofd. ‘Op koffie na niet nee.’ Zei ik misschien een beetje koppig. ‘Oeehj, doe dan maar een koffie.’ Grinnikte Louis en ik liep weer weg. Zodra ik terugkwam met vijf zwarte koffie, stonden ze op. ‘Sorry, maar we moeten gaan.’ Verklaarde Niall en met hun vieren liepen ze weg terwijl Harry naar de kassa liep. ‘Sorry voor hun gedrag.’ Mompelde hij verontschuldigend. ‘Geeft niet,’ glimlachte ik waterig en ging achter de kassa staan. ‘Dat is dan twintig euro en zestig cent.’ Zei ik en hij trok zijn portemonnee. ‘Hier, de fooi mag je houden.’ Hij glimlacht even kort waarna hij zich omdraait en achter zijn vrienden naar buiten loopt. Verward kijk ik hem na maar word op mijn schouder getikt en kijk verward Martha aan. ‘Kom op meissie, de klanten wachten.’ Zegt ze me waarna ik weer zuchtend naar de volgende tafel loop.

Aawh ik sta weer in de top! IK hou zo veel van jullie! Nog meer kudo's en op 1 blijven staan en dan nog een deeltje?? Love you xx

Reacties (12)

 • RandomnessXx

  Louis you asshole!

  Harry is sweet

  9 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Kudo en abo!
  Snel verder! ;3

  9 jaar geleden
 • cookiemanx

  Louis you're such an ass!

  9 jaar geleden
 • Semantiek

  Aaaaaaaaaah je staat op 1!! Meer hoofdstukjeeees!!

  9 jaar geleden
 • Semantiek

  Ich liebe Hazz!! Und ich liebe deine Storie:)
  Snel verder!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen