Foto bij 058.2 Charlie McFly

Helleuu Peeps
Ik ga zo maar weer eens werken, dus voor jullie weer een nieuw stukje:)!
Ik heb voor het eerst in mijn leven een Duits proefwerk niet totaal verpest! Dus dat is echt een wonder dat me aardig vrolijk heeft gemaakt.
Xx Curlyy

Mijn verjaardag is nu al weer bijna een week geleden. En alles was weer zoals normaal. Alleen dan misschien wat drukker voor ons, in vergelijking met voordat we naar Amerika waren geweest.
We hadden veel meer interviews en hebben ook een optreden gegeven bij The Voice Uk. Ze wilde ons daar hebben omdat wij Nederlands zijn, en de Voice een Nederlands idee is. De logica snapte ik niet echt, maar blijkbaar was dit ook weer goede publiciteit.
Ook werkte we veel in de studio's. Maar dan dit keer voor ons album, dat in november uit moest komen.
Onze tweede single zou over anderhalve maand uit komen, maar deze week zouden we de clip maken.
Het lied was ooit door mij geschreven. Ik was 15 en verveelde me dood in de les. Die dag had ik ook meteen een heel concept bedacht voor de videoclip. Niet dat ik ooit bedacht had dat we die echt zouden gaan maken.
Toen leek het me nogal stoer, maar als ik het zo terug bekijk valt dat ook weer tegen.
Het idee was dat de band die het lied zong de school op stelten zou zetten. Het moest beginnen in een klaslokaal, waar de bandleden verveeld voor zich uit staarde. Tot de drummer van de band een beat aan begon te geven en de band mee begon te doen.
Het liedje heette "Party Till We Drop" en was echt mega vrolijk.
Morgenmiddag en overmorgen zouden we de clip opnemen in een plaatselijke middelbare school. Dan was het toch weekeind, maar de leerlingen die zin hadden mochten komen om mee te spelen in de clip.
Voor de laatste keer las ik het script door, zodat morgen zo min mogelijk fout ging (niet dat dat echt mogelijk was met mij erbij (ik ben de onhandigheid zelve)). Er was niets interessants op tv, maar toch keek ik naar een of ander programma. Of nou ja, het stond aan en ik zat op de bank van mijn appartement.
Net nadat ik mijn script op tafel mikte, ging mijn telefoon. 'Helloow. Charlie speaking.' Ik was gewend om in het Engels op te nemen, dat was wat handiger.
'Hey Charles, how about a movie night. Hazza's going out and I'm quite bored. I'm to lazy to go out with him and there's nothing interesting on the tele,' zei Louis in een adem. Dat is best indrukwekkend. 'Uhh sure Lou, I guess you were too lazy to come all the way here to ask me,' vroeg ik sarcastisch. 'Yep. It's such a long way to your appartment, but see you in 10 minutes?' 'Yep sure,' zei ik waarna ik ophing.
'Jess, Juut. Ik ben filmavond houden met Louis. Welterusten en doe de deur niet op de knip, anders kom ik er vanavond niet in,' riep ik naar boven, want daar zaten allebei mijn huisgenoten.
'Yep sure, bye,' hoorde ik een van de twee zeggen.
Ik pakte wat chips en popcorn uit de keuken en vertrok naar Louis. Waar ik vrolijk naast hem op de bank plofte.
'Which one?' vroeg hij, terwijl hij een hele handel films omhoog hield. 'Uhh I don't know. It doesn't matter,' lachte ik. Hij haalde ook zijn schouders op en dus deed ik maar iene-miene-mutte.
Geamuseerd keek Harry me aan vanaf de deurpost. Hij zag er best goed uit. En de grijns op zijn gezicht maakte hem alleen nog knapper.
Ik keek maar snel weg, voordat ik helemaal weg droomde.
'I just checked on Lux. But I need to go now, so bye and have a lovely evening,' zei hij. Volgens mij had hij ook niet zo heel veel zin meer om te gaan. Dat merkte je in de kleine teleurstelling in zijn stem.
Toch vertrok hij, uiteindelijk en begonnen Louis en ik aan de eerste film: Grease. Jup zwaar lachwekkend. Maar het was zo gezellig dat Lou en ik op een gegeven moment met allebei een bezem in onze handen mee liepen te dansen en zingen.
Louis is gestoord, net zoals ik. Maar daarom is hij ook mijn beste vriend. Dit is gewoon geniaal zo!
Lou's ringtone verstoorde een van die dansmomentjes en ik zette snel de film op pauze zodat hij kon horen wie er aan de telefoon was.
'Ele. Oh god I miss you,' riep Louis vrolijk uit, naar blijkbaar Eleanor.
Ze was weg geweest voor een of andere opdracht en ze hebben elkaar al een tijd niet meer gezien, had Louis verteld.
'Really? You're back? At heatrow right now? Oh god finally,' hoorde ik hem vrolijk zeggen.
BAM IDEETJEE!!
Ik ging voor Louis staan en begon op en neer te springen en te zwaaien. 'Uhh wait a sec,' zei Lou.
'Go to her, pick her up from the airfield and stay with her tonight. I'll stay here for Lux and I'll go home when Hazza's back,' vertelde ik hem mijn idee. 'But we had a movie night! Are you sure?' Ik knikte. Natuurlijk, anders zeg ik het niet. 'Ok then. But if you're tired, just go to sleep in my bed, promise?' Weer knikte ik, niet zo'n heel slecht idee.
Al snel vertrok Louis naar Eleanor. Hij huppelde helemaal en had een grijns van hier tot Tokyo op zijn gezicht. Maar nu hij weg was, was er ook niets meer aan. Ik besloot daarom ook maar om op te ruimen en naar bed te gaan.
Nog even snel keek ik bij mijn lieve dochter, die heerlijk lag te slapen. Harry had al nieuwe kleren en al klaar gelegd, dus dat hoefde ik ook niet meer te doen.
Het was pas half 12 dus Harry komt voorlopig niet terug, dan maar in Louis bed slapen. Niet dat dat erg is. Het ding is huge en ligt mega lekker!
Ik jatte een van Harry's shirts en ging naar Louis' kamer. Binnen een paar minuten sliep ik al, niet te geloven dat ik echt zo moe was. Maar deze week is dan ook aardig slopend. Toch is dit allemaal best wel geweldig.

Remember our deal??:$

Trouwens by the way (ik moet dit ekkes kwijt;)): Harry's nieuwe tattoo is best gaaf. Ik hou nie zo van tattoo's maar "won't stop 'till we surrender" is wel echt een geniale zin:).
Dat moest ik dus kwijtxD. Fail:)
Xx Curlyy

Reacties (12)

 • Tinaaax257

  heb je een foto van de tattoo? ik kan hem nergens vinden...

  7 jaar geleden
 • Sorr

  K geef gewoon elke dag een kudoo(H)

  7 jaar geleden
 • xximkexx

  snel verder(smeeksmeek)

  7 jaar geleden
 • OhSnapItzMe

  snel verder amazayn stukje <3 Wat vind jij trouwens van de nieuwe tattoo van Zayn? Ik vind het zonde hij is zo groot. Die zit dalijk echt helemaal onder... maarja niemand die hem tegenhoud. Die van Harry is trouwens wel coowl maar hij lijkt een beetje scheef haha:)

  7 jaar geleden
 • xLondonGIRL

  De tekst op zijn arm is een zin uit een liefje van een goede band! ( ben de naam weer eens kwijt:$) maar hoe ik vind de tattoo ook super vet!^^ snel verder!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen