Foto bij 064.2 Charlie McFly

Hola peeps
sorry dat ik pas nu weer een stuk activeer. Ik had het eigenlijk al voordat ik ging werken willen doen, maar ik werd opgebeld dat ik eerder moest komen en moest dus opschieten.... Ik had geen tijd meer:$.
Maar hier is ie dan hoooorrr!!:)
Xx Curlyy

Ik stond al op het vliegveld van Bordeaux. Ik had net gekocht wat ik nodig had, maar waarvoor ik te bang was om het te gebruiken. Het mocht gewoon niet zo zijn. Zeker niet nu.
Ik wilde terug naar de camping. Terug naar het strand waar ik me voor het eerst gelukkig voelde in een lange tijd. Dat magische moment met Harry, wat eigenlijk heel simpel was. Maar voor mij heel belangrijk.
Ik wilde die zonsondergang nog een keer zien, die zonsondergang die ik samen met Harry bekeken had.
Het was nu vakantie voor de Fransen en dus zou de camping toch nog wel open zijn. Er waren daar ook wat hotelkamers/appartementen die je kon huren voor een aantal dagen. En dat was dus ook mijn plan. Als het goed is wist niemand dat ik hier was. Maar ondertussen hadden ze me wel al doodgegooid met sms'jes en hun hopeloze pogingen om me te bellen.
In mijn beste Frans legde ik de chagrijnige taxi chauffeur uit dat ik naar het dorpje Hourtin-Playa wilde. Het was best een eind, maar al heel wat minder ver dan vanaf Parijs en daarom was ik ook via Bordeaux gevlogen.
Na een rit van ruim een uur kon ik dan ook eindelijk uit die rottige taxi. Ik bedankte en betaalde de chauffeur, die me nors gedag zei en daarna weer weg scheurde.
Ik glimlachte door de herkenning van alles. Het voelde fijn om weer eens hier te zijn. Ik had nooit gedacht dat een camping zoveel voor me kon gaan betekenen.
Ik vroeg of er nog toevallig plaats was in het hotelachtigiets/appartementen van de camping en met puur geluk was er nog een appartement over.
Nadat ik mijn koffer op het bed had gegooid ging ik maar een rondje lopen op de camping.
De kleine stomme dingen zoals de speeltuin met het volleybalveld deden me lachen. De herinneringen van de twee vakanties die ik hier gespendeerd had kwamen allemaal weer boven en het deed me goed.
Een lachgolf schoot door me heen toen ik een groep kinderen de hokie pokie zag doen. Het liefste was ik lekker gek gaan doen met de meiden en gewoon mee doen. Of met Niall gezellig gelachen over het feit dat de hokie pokie echt heel grappig klonk in het Brits. Hij was het daar als de Ierse totaal met over eens geweest en samen hadden we dus die discussie gewonnen met meeste stemmen gelden.
Overal waar ik op de camping langs kwam, kwamen nieuwe of juist oude herinneringen op. In het straatje waar kennissen van ons hadden gestaan in het jaar dat ik hier met mijn ouders en Daan was geweest, was ook een standplaats die in dat jaar bekend stond als "Het Britse Ford". Het was op een verhoging en dat jaar was alles afgezet met windschermen. Het is best slecht dat dit soort dingen me deden lachen. Maar het voelde goed.
Het geluid van de krekels maakte me rustig, maar niet zo rustig als Harry's hartslag me deed maken.
Ik miste hem verschrikkelijk. Nu al. Maar ik moest dit doen. Ik moest na denken over wat er allemaal gebeurt was, wat ik voelde en of ik dit nog aan kon.
Sowieso is er volgens mij wat aan de situatie verandert, al wil ik dat liever niet toe geven.

Le Deal??:$:$:$:$:$

Reacties (9)

 • biancadokkum

  Super mega goed geschreven(H)!!
  Snel weer verder(H)!!

  7 jaar geleden
 • Judithjjeee

  OMFBGH....
  ik wil een nieuw hoofdstukje...en wel nuuhuuuuuuuu astjeblieft(nerd)haha mooie smiley heáxD
  ik vind jou verhaal echt suphaaaáah
  en en en .....JE BENT BIJNA JARIG hahaxD
  ik heb echt zin in je feestjexDen weetje wat best wel faalt??? nou nou nou.....ja mijn hoofd inderdaad jaah(cool) maar ook dat ik hier in m'n trainingsbroek zit...en jij denkt?? jah en...dat doe ik zo vaak...nou heb ff geduld want ik moest het nog gaan vertellenxD
  okeaay ik zit namelijk ook in een oranje shirt waarop staat: wij houden van oranje.....maar hij zit gewoon zoooooooooo lekkuuuaaarxD
  haha ik zag deze smiley staan:(baby)en moest denken aan Lux(H)
  hahahaxDooohwww ik had het al gezegt maar ik hou----HEEAAAY dat vrouwtje op de tv (ja de tv staat ook aan XD) brits onderzoek, duss ikke afgeleid haha okeeay dat valt ook wel mee maar ik houd echt van U en U story XD
  dus ga maar heeul errug pleaaaase snel verduur
  xxxx
  (H)Love Yaa(H)

  7 jaar geleden
 • SaarJulia

  GEBRUIK JE HERSENEN HARRY

  7 jaar geleden
 • OhSnapItzMe

  snel verderrrrrrrrrrrrr <3

  7 jaar geleden
 • Niallene

  Snel verder! <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen