Zenuwachtig sta ik voor de deur van Liam. Wat deed ik hier in godsnaam. Oh ja, een project maken. Zucht. Nu zat ik ook al tegen mezelf te praten, niet goed. Met trillende vinger drukte ik op de bel, en hoorde ik de bel zelfs nog buiten klinken. Vol gestommel en gevloek liep er iemand naar de deur toe. Oh god, dit was toch wel het goede huis he? ‘Hi,’ begroette Liam me uiteindelijk en perste ik een flauwe glimlach op mijn gezicht. ‘Hoi,’ mompelde ik en Liam hield de deur voor me open. ‘Let alsjeblieft niet op de troep. Heb niet op kunnen ruimen.’ Lacht hij een beetje verlegen en ik knik waarna ik naar binnen loop. En inderdaad, het is hier een troep. Maar iets van zeggen doe ik niet, niet mijn zaak. ‘Wil je wat drinken?’ Vraagt Liam als we in de woonkamer staan en ik knik. ‘Doe maar wat water,’ waters is altijd goed. Ik hou namelijk niet zo van als een drankje niet zo smaakt zoals ik het graag heb. En water smaakt meestal overal het zelfde, als het goed is. ‘Oke, ga maar zitten. Niall komt er zo aan.’ Zegt hij mededelend en onwennig ga ik zitten op de bank. Van schrik zak ik helemaal in de bank, waardoor een gilletje mijn mond verlaat. Met moeite kom ik weer overeind en ga ik gemakkelijker zitten. ‘Sorry voor de bank, als je eraan gewend ben zit hij best lekker.’ Glimlacht Liam flauw en met een nep glimlach neem ik het drinken over. Die ik zo snel mogelijk opdrink voordat het eroverheen gaat. De bel gaat en snel loopt Liam naar de deur toe. Verlegen en onwennig laat ik mijn blik door de woonkamer gaan. Hij is in ieder geval niet zo rommelig als ik eerst gedacht had. Wel liggen er wat kledingstukken en andere troepen op de grond. maar geen lege zakken chips en blikjes fris. ‘Hi Niall,’ hoor ik Liam zeggen waarna hij terugkomt met Niall achter zich aan. ‘Hoi,’ glimlacht Niall vrolijk. ‘Hoi,’ zeg ik terug en laat mijn blik weer door de kamer gaan. Het is wel een typisch jongens appartement. ‘Zullen we maar meteen beginnen?’ Vraagt Liam als hij ook terugkomt met Niall’s drinken. ‘Is goed,’ zeg ik zacht en de andere jongens gaan ook zitten op de bank. Die niet erin worden gezogen, maar gewoon gaan zitten. Oke nu schaam ik me best wel. Gelukkig was Niall er toen nog niet.

Thank you all voor de top!! Kunnen we nog hoger komen en daar blijven??? En voor de Q&A nog vragen?? Straks nog een stukje???

Reacties (16)

 • VeerleClifford

  mooie geschreven.! Snel dooor gaan.(flower)

  9 jaar geleden
 • nargisf

  echt heel goed geschreven, maar ik zou er opletten om niet de hele tijd van tijd te switchen, ik bedoel van tegenwoordige naar de verleden tijd en andersom

  9 jaar geleden
 • 1DILoveUx

  lol ik ben de 1000e lezer van dit hoofdstukje(:

  9 jaar geleden
 • CalumThomas

  hahaha ik wil ook in de bank van Liam worden gezogen...
  maar dat MET Niall.

  xxxx

  9 jaar geleden
 • LiamsFlick

  haha, in de bank gezogenxD. Ik hou echt van dit verhaal:)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen