Foto bij Chapter 081

...Inmiddels uit het ziekenhuis

Een gebroken been hebben heeft toch nog wel een leuk voordeel; je wordt zo nu en dan gedragen.
"To the bathroom please" lach ik tegen Niall die me op zijn rug draagt. Braaf brengt hij me naar boven. "Ahum.. Stealing girlfriends is not allowed in this house!" roept Harry serieus vanuit zijn slaapkamer, en ik giechel. "Jealousy is as well not allowed mister Styles!" roep ik terug, en ik bedank Niall als hij me netjes neerzet in de badkamer en mijn krukken aangeeft.
"All right, I'm gonna have some food" mompelt hij, en hij strompelt weer naar beneden. "Where's the limping lady?" roept Harry door de gang, en hij lacht kwaadaardig als hij de badkamer in komt lopen. "Can you run?" vraagt hij met een brutale glimlach, en ik kijk hem vreemd aan. "I don't think so, smart boy" lach ik terwijl ik naar mijn been in het gips wijs.
"Good" lacht Harry. "Now I can kidnap you, without any protest"
Zachtjes drukt hij zijn lippen op die van mij, en drukt mijn polsen boven mijn hoofd tegen de koude muur aan.
"Let's do it again" mompelt hij als hij even stopt met ons liefdesspel.
"What do you mean?"
"Well, our relationship wasn't the easiest.. Let's just go back to the start"
Hij zet zijn cheecky smile weer op. "Hi, I'm Harry. Who are you?" Ik lach en doe mee met zijn spel. "Hi Harry, I'm Yara."
"Hi Yara, you look nice today. Let's kiss" glimlacht hij, en ik plaats mijn mond weer op de zijne. Al gauw komt Harry er achter dat de badkamer iets te klein is, en hij tilt me op. "Yara?"
"Mhm?"
"Wanna come to our concert with Danielle and Eleanor tomorrow?"
"Okay" glimlach ik, en ik haal mijn hand door zijn haar. Inmiddels in de slaapkamer aangekomen legt hij me op het bed. "Turn around" glimlacht hij, en ik ga op mijn buik liggen. Zachtjes begint hij me te masseren op mijn benen, en gaat langzaam omhoog. Hij plaatst kusjes op mijn rug, en trekt ondertussen moeiteloos mijn joggingbroek over mijn gips heen. Al snel vliegen alle kleren door de lucht, en beginnen we aan het zoveelste liefdesspel waar ik maar geen genoeg van kan krijgen.Dit is het een-na-laatste stukje... Het einde is in zicht =(
Het spijt me echt dat sommige van jullie willen dat ik nog doorga, maar ik denk dat het verhaal echt een beetje standaard en saai wordt als ik dat doe.. Plus ik verlies al best veel abo's, dus 't is volgens mij al een beetje saai..
En natuurlijk heb ik mijn andere story nog (klik!) waar ik het liefst meer voor wil schrijven, dus ja het volgende stukje is echt de laatste.. sorry! =(
xox

Reacties (7)

 • Gunderson

  lijkt me bezt wel raawr met gips om je been O:

  4 jaar geleden
 • HNLLZ1D

  Omg.. No!!
  :'(
  Nouja.. Snel verder dan!!
  x

  7 jaar geleden
 • Stacee

  aaww
  snel verder!!!

  7 jaar geleden
 • LStyles212

  snellverdahh <3

  7 jaar geleden
 • hartje1D

  snel verder(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen