Foto bij Hoofdstuk 80

‘Ik ga slapen’ mompelde ik uiteindelijk. Embry had niks gezegd. Niks gedaan. Hij zat gewoon in gedachten verzonken op de bank. Keek naar die stomme TV. Hij leek wakker te worden en schudde zijn hoofd heen en weer. ‘Sorry Amber’ mompelde hij en pakte me snel bij mijn pols vast. Trok me voorzichtig bij hem op schoot. ‘Ik was even in gedachten’ fluisterde hij. zij stem liep over van schuldgevoel. Een glimlach verspreidde zich op mijn gezicht. Hij was lief. ‘Het geeft niet Embry.’ Zei ik zacht terug. ‘Maar ik wil nu wel slapen’ om de daad bij het woord te voegen gaapte ik een keer. ‘Natuurlijk’ glimlachte hij en stond samen met mij op. Langzaam schuifelde ik naar boven. Poetste mijn tanden en kleedde me om. Toen ik in mijn bed ging liggen hoorde ik voetstappen op de trap. Snel trok ik de deken over me heen. De deur ging zachtjes los en een spleet licht viel naar binnen. Zacht betrad Embry de kamer en liep hij naar me toe. Over de rand van de deken keek ik hem aan. zag hem door zijn knieën naast me zakken en hij streelde zacht mijn haar. ‘Lekker slapen’ fluisterde hij glimlachend en ik knikte vaag. Zacht gaf hij me een kusje op mijn voorhoofd en stond op. ‘Embry’ fluisterde ik twijfelend. Hij keek me vragend aan en ik slikte een keer. ‘Dat van.. dat van vanavond had dat wat met mij te maken? Heb ik wat fout gedaan’ fluisterde ik. ‘Natuurlijk niet, lieve Amber. Ik was gewoon in gedachten verzonken’ ‘Oké’ mompelde ik nog. Mijn oogleden voelden zwaar. ‘Ga slapen. ik wek je morgen’ ‘hmm-hmm’ kreeg ik er nog uit voor alles wegviel.

‘Amber’ fluisterde een zachte stem. Voorzichtig ging ik overeind zitten in mijn bed. ‘Hallo?’ vroeg ik onzeker. ‘Embry?’ ‘Nee Amber. Ik ben het. Will’ ‘Will’ piepte ik. opeens ging mijn ademhaling hortend. Ik draaide me om. keek recht in zijn rode ogen. Geschrokken deinsde k achteruit. ‘Wat is er?’ hijgde ik. ‘Ik heb honger’ grijnsde hij. mijn ademhaling werd nog luider, ging over tot hyperventilatie. En toen uit het niets dook hij. rollend gingen we over de grond. Alles deed zeer. Hij was gewoon weg te sterk. en op het moment dat hij zijn tanden in mijn nek zette.. schoot ik overeind in bed. Hijgend keek ik om me heen. Niemand. Ik had gedroomd.
Voorzichtig laat ik eerst mijn ene voet de koude grond raken gevolgd door de andere. Twijfelend sta ik op om vervolgens de deur van mijn kamer zacht los te maken en mijn weg te vervolgen naar de logeer kamer. Langzaam duw ik ook die deur los. Embry lag op zijn rug zijn mond een klein stukje los. Zijn regelmatige ademhaling vertelde me dat hij ver weg was. Langzaam schuifelde ik dichterbij. De vloer maakte kleine kraakgeluidjes. Mijn keel was droog. Ik slikte een paar keer. Het leek wel of het door de gehele kamer klonk. Wat deed k hier eigenlijk. Wat wou ik doen. ‘He Embry ik was bang dus daarom ben ik hier.’ Nee dat klinkt niet. Ik moet me gewoon niet zo aanstellen, ga slapen amber het lukt je heus wel. Niet zo aanstellen. Snel draaide ik me weer om en schuifelde zo zacht mogelijk terug. Tevergeefs. Bij de deur hoorde ik zacht mijn naam. Voorzichtig keek ik achterom. Embry zat half overeind en keek mij slaperig aan. ‘Wat is er’ mompelde hij schor. ‘Ik- Nee laat maar, ga maar slapen’ mompelde ik. ‘Nee wacht, kom is hier’ ik draaide me langzaam weer om. schuifelde naar hem toe en keek hem aan. ‘Nou wat was er nou’ ‘Ik, ik had een nachtmerrie’ mompelde ik. hij had vrijwel meteen door wat ik had willen vragen en schoof wat op. ‘Kom maar’ glimlachte hij en klopte naast zich. Blozend ging ik op de rand van het bed zitten ‘weet je het zeker, ik kan ook gewoon-‘ ‘Amber’ mompelde hij ‘het geeft niet. Kom maar.’ Zacht trok hij me naast zich ging zelf ook liggen en trok de dekens over ons heen. Zijn armen krulden rond me en al snel gaf ik het op en legde ik mijn hoofd zacht naast de zijne. ‘Dankjewel’ murmelde ik nog voordat ik opnieuw wegzakte in het zwarte gat.


Yay mijn gips is eraf en het spalkje kan ik onderuit >:3 hier dus weer een faalstukje ik moet echt weer helemaal int verhaal komen maar maar maar echt super bedankt voor het wachten ect. DANKJULLIEE<3

Reacties (5)

 • xMyWorld1Dx

  #Nieuwe abbo. Verder????:D

  7 jaar geleden
 • geleninja

  echt leuk stukje!! schrijf alsjblieft snel verder!!!!!!!

  7 jaar geleden
 • Kimology

  Cute!!!(flower)

  7 jaar geleden
 • xMegaaMendyx

  Wat lieeeef <33
  Ik typ dit trouwens absoluut niet tijdens natuurkunde.
  En trouwens.
  VEEERDEER
  En succes met je arm/been/teen/neus! <3

  7 jaar geleden
 • Released

  Awh(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen