Foto bij [01] Villa Luxfort

Met een diepe zucht sta ik op en loop naar het raam. De vensterbank is zo diep dat je er gemakkelijk in kunt zitten. Somber werp ik een blik naar buiten, het regent nog steeds en de mist die er al weken hangt is even weg waardoor ik nu zicht heb op de reusachtige tuinen die rond ons kasteel liggen. Normaal gesproken werd ik altijd vrolijk van de uitgestrekte bloemen zeeën, de geuren en kleuren waren zo mooi…
Dankzij de regen en de mist was geen enkele bloem in bloei, geen enkele knop verscheen in mijn geliefde rozenstruik. Helemaal niets.
M`n ogen gleden door de kamer waar ik zat. De mahoniehouten deur was zwaar en met ijzer beslagen. De sofa was bekleed met donkerrode stof, net als de gordijnen. De vloer was hout en een kast stond in de hoek. Al met al een saaie doorsnee ruimte.
Even valt m`n oog op het boek dat ik aan het lezen was. De rug was gebroken van het vele lezen en het jaarlijkse mee slepen naar Zweinstein.
Alleen dit jaar had ik er geen vreugde aan beleefd met het lezen. De krant was nu veel interessanter! Volgens de krant was Voldemort niet terug gekeerd, ik wist wel beter…
Ik zuchtte nogmaals en stond op. Langzaam liep ik naar het gevallen boek en pakte het op. M`n vingers streken langs de kaft, verkende de vouwen en deuken.

De stilte werd verstoord door voetstappen die naderden door de gang. Op een of andere manier had ik een beter gehoor dan andere mensen. Hoe het kwam wist ik niet maar mijn vader had me verteld dat ik het nooit aan iemand anders mocht vertellen, anders zouden ze me opsluiten in het gekkenhuis.
Hazel opende de deur en leunde tegen de deurpost. Ze was een jaar jonger dan ik en had al jaren een crush op Draco Malfidus. En laat die nu net mijn vriendje zijn! Hazel haatte me erom. In haar ogen las ik afkeuring toen ik haar recht aankeek.
Het lichtblauw van haar ogen was absurd licht tegen haar donkerbruine haar.
‘Draco is er.’ Ik verstijfde en wierp Hazel een felle blik toe waardoor ze haar gezicht afwende. ‘Waar is hij?’
Ze gebaarde nonchalant met haar hand naar de hal achter haar en zonder haar verder nog een blik waardig te keuren liep ik langs haar heen.

De gangen waardoor ik liep waren saai en troosteloos. Ik werd depressief van het kasteel, het was ook gewoon zo anders dan Zweinstein!
Beneden in de hal zag ik Draco staan. Z`n blonde haar droop van de regen en hij had z`n jas over een arm gegooid. Ik haastte me de trap af en glimlachte geforceerd naar hem. Z`n lange vingers gleden even langs m`n wang en heel voorzichtig drukte hij een kusje op m`n mond. ‘Zullen we naar jou kamer gaan?’
Ik knikte. ‘Tuurlijk. Geef mij je jas maar.’ Ik pakte de natte jas aan en liep naar de keuken om hem voor de kachel te hangen. Toen ik dat gedaan had liep ik naar Draco terug en pakte z`n hand. ‘Kom…’
Samen liepen we door naar mijn eigen toren, in de stilte hoorde je alleen onze voetstappen door de gang voor ons uitsnellen. Ongemakkelijk voelde ik me niet bij Draco, nu niet tenminste.

De deur viel achter Draco in het slot met een zachte klik. ‘Bonny, kom eens hier.’ Hij klopte op het bed naast hem, schoorvoetend ging ik naast hem zitten en keek hem vluchtig aan.
‘Bonny, kijk me nou eens gewoon aan!’ met een ruk keek ik op, als hij zo deed kon je maar beter naar hem luisteren.
Hij pakte m`n kin vast en dwong me zo om hem aan te kijken. ‘Waarom doe je altijd zo… zo afwijzend?’
Ik opende m`n mond om iets te zeggen maar wist simpelweg niets te zeggen, met een klap sloten m`n kaken zich op elkaar. Ik haalde m`n schouders op en trok m`n hoofd weg zodat z`n hand op m`n been viel. Schouders ophalen is veilig, neutraal, het kan namelijk van alles betekenen.
Draco stond op en ging vlak voor me staan zodat ik wel naar hem moest kijken. ‘Bonita…’ Ineens zijn z`n handen teder en voorzichtig terwijl hij me achterover op het bed duwt en over me heen komt hangen. Z`n lippen strijken langs m`n hals en ik sluit m`n ogen. Het is niet eerlijk dat hij m`n gevoelige plekjes kent!
Als hij z`n lippen op de mijne drukt zoen ik hem terug. Meteen voel ik hoe z`n lippen omkrullen tot een grijns en hoe hij me met z`n heupen dichter tegen het bed duwt.

Wat hij alleen niet weet is dat ik heel ergens anders zit met m`n gedachten…

Reacties (1)

 • Allysae

  omg
  eigenlijk word zij -ik dus- zowat aangerand 0///0
  hihi ja ik noem der ik want bonita is mijn naam:P
  sel verder

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen