Foto bij 6.4 Yanelle Hale

Ik schuif een stukje op naar Harry. Omdat ik nat wordt van de grote waterval wat ineens naar beneden kwam vallen, en omdat ik het gewoon fijn vind om zo dicht bij hem te zijn.
Na een paar minuten is het water eindelijk weg en begint het treintje weer verder te rijden. Ondertussen heeft Harry ook als z'n arm om m'n middel heen geslagen. Voor ons zitten Louis en Eleanor helemaal dicht tegen elkaar aan. Eleanor heeft haar hoofd op Louis schouder en ze zijn helemaal met elkaar bezig. Ze zijn best wel een schattig koppel.
"Schrik dadelijk niet nog een keer", fluistert hij in m'n oor. Ik draai m'n hoofd en zie een lach op z'n gezicht.
"Hoezo? Wat ben je van plan?", vraag ik fluisterend. Ik ben benieuwd wat hij wilt gaan doen.
"Oh, daar kom je nog wel achter", fluistert Harry geheimzinnig en hij heeft een gemeen lachje op z'n gezicht. Ik heb geen idee wat hij van plan is, maar ik ben nu dus mentaal voorbereid en dan gaat zijn plannetje dadelijk toch mislukken.
"Enne, Styles? Wat ben je aan het smoezen?", vraagt Louis benieuwd.
"Jij bent ook niet nieiwsgierig he", zeg ik sarcastisch.
"Jawel, eigenlijk best wel", zegt hij dom. Eleanor, Harry en ik lachen, schijnbaar hoort hij het verschil tussen normaal en sarcastisch niet.
"En je bent ook niet slim", zegt Eleanor spottend. Harry en ik moeten weer lachen.
"Hoor wie het zegt", zegt hij terug voor de grap.
"Eleanor is wel net geslaagd voor haar examen", zegt Harry tegen Louis.
"Ik ook", zeg ik blij.
"Echt? Gefeliciteerd", zegt Harry. Ik kan weer niet stoppen met glimlachen, ik weet pas een week dat ik geslaagd ben, dus ik ben nog steeds hartstikke blij.
"Dan blijkt dus da- WAAAH", Eleanor geeft een klein gilletje. Alles schudt helemaal om ons heen, het hele treintje zelfs. Dit zal wel weer een volgend onderdeel van de Studio Tram Tour zijn. Zo'n nagemaakte aardbeving.
"Het schudden mag nu wel stoppen met die aardbeving", zeg ik. Harry heeft nog steeds z'n arm rond m'n zij en houdt me stevig vast. Ik vind het helemaal niet erg.

"Vous pouvez descendre." Ik begrijp geen woord van wat ze in het frans door die microfoon zegt, maar aangezien iedereen opstaat doe ik dat ook maar. Het is hartstikke druk en we staan allemaal op elkaar gedrukt omdat iedereen tegelijkertijd eruit wilt. Harry laat mij voor en komt meteen achter me staan. Ik sta nu tussen Harry en een andere jongen, voor mij, gedrukt. Harry legt z'n handen op m'n heupen terwijl de hele rij langzaam vooruit schuifelt. Daarom liet hij mij dus voor, die stiekemerd. Alhoewel ik het toch niet erg vind. Gelukkig ziet hij mijn brede glimlach niet.

Reacties (4)

 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  9 jaar geleden
 • YourLittleEl

  hahha lv it ;D hahaah xxxx

  9 jaar geleden
 • LynnBlack

  aawwhhhh snel verder please?! Waarom zijn ze zo cute tezamen?

  9 jaar geleden
 • A7xfoREVer

  awwwwww(H)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen