Foto bij 1. Louis ~ HStylicious

Louis gaat met de jongens naar Amerika. Voor 2 maanden. En morgen gaat hij al weg. Ik heb nog geen oog dicht gedaan deze nacht. Hoe moet ik deze 2 maanden zonder Louis overleven? Dat kan ik echt niet.
Ik draai me om en kijk op m'n wekker. Het is al half 4 in de nacht en ik ben nog steeds wakker. Ik kijk op m'n mobiel, maar daar is ook niks interessants op. Dan ga ik maar weer terug liggen. M'n ogen worden al zwaar en uiteindelijk val ik nog in slaap.

De volgende morgen word ik wakker. Nog vermoeider dan ik was voordat ik ging slapen. Ik heb geen idee hoe laat het is. Ik kijk op m'n wekker.
11:46.
Dan heb ik nog wel e- FACK! Louis vliegtuig vertrekt over 14 minuten. Ik spring uit bed, graai m'n joggingbroek van de grond en trek snel een shirt van een stoel om het aan te trekken. Ik ren de trap af, de gang door en verlaat het huis zonder iets tegen m'n ouders te zeggen. Ik heb haast. Dadelijk ben ik te laat, en is het vliegtuig vertrokken.
Ik spring in de taxi en roep naar de chauffeur dat ik zo snel mogelijk naar het vliegveld moet. Ik kijk naar het klokje op het dashboard.
11:49.
"SNELLER", roep ik naar hem als hij af remt om naar links te kijken. Meteen drukt hij op de gaspedaal en gaat de auto een stuk sneller vooruit.

Als ik bij het vliegveld aangekomen ben, spring ik uit de taxi zonder te betalen, want ik heb geen geld en geen tijd om te betalen, en ik ren de grote hal van het vliegveld in. Allemaal mensen komen me tegemoet gelopen maar ik ren er zo snel als ik kan doorheen. Nog nooit heb ik zo snel gerend.
"The flight to New York leaves in 5 minutes", wordt er omgeroepen door een mechanische vrouwenstem. Dat is Louis vlucht. Ik ren en ik ren tot ik bij de ticket controle aan kom.
"Je ticket, jongedame?", vraagt de man. Ik heb geen ticket, dus ik kom niet verder.
"Ik heb geen ticket. Kan ik gedag zeggen tegen m'n geliefde", vraag ik smekend. Ik probeer hem over te halen maar hij zegt nee. Mijn kans is vervlogen.
Ik kijk om me heen, maar Louis is nergens te vinden. Hij is dus al door de ticket controle heen geweest. Er hangt een grote klok vlak boven me.
11:57.
Nog maar 3 minuten.

Een grote familie komt naar me toegerend, maar loopt gehaast langs me naar de controle. Door de haast laat de vrouw de tickets per ongeluk vallen. De controleur wilt zich bukken en ik zie mijn kans om langs hem te rennen. Ik kijk om me heen of er nergens ander personeel is en ren dan langs hem.
Ik ren nu nog sneller dan daarnet, maar Louis is nog steeds nergens te zien. Ik ren verder en merk dat ik door de douane gevolgd word. Nog harder rennen dus en nog steeds geen Louis. Ik kijk achter me en zie de douane dichterbij komen. Sjee, wat rennen die hard. Ik kijk weer voor me en probeer nog harder te rennen. Niet dat dat nog mogelijk is.
Eindelijk zie ik Louis in de verte staan. Hij loopt met z'n koffers door een volgend poortje.
"LOUIS", ik schreeuw de longen uit m'n lijf en hoop dat Louis me kan horen. Hij heeft het gehoord en draait zich om. Als hij mij ziet rennen verandert zijn treurige gezicht in een brede glimlach.
"ESMEE!", hij laat z'n koffers vallen en opent zijn armen. Ik ren naar hem en spring in z'n armen.
"Ik dacht dat je niet meer zou komen", zegt hij, terwijl de glimlach op z'n gezicht niet meer breder kan.
"Natuurlijk zou ik komen", ik huil een beetje en druk m'n lippen op die van Louis. Zijn armen hebben m'n middel stevig vast, terwijl ik m'n armen om z'n nek heb geslagen. Ik ben zo blij dat ik hem op tijd heb gevonden.
Maar de douane heeft mij nu ook gevonden.
"Je bent aangehouden", zegt een strenge lage mannenstem achter mij. Ik draai m'n hoofd en weet hoe laat het is. Ik geef Louis nog een lange kus en hij kijkt me lachend aan.
"Bad girl", lacht hij, en hij zegt het niet te hard.
"Ik ga je missen, ik hou van je", zeg ik. Ik word aan mijn armen vast gepakt en naar achter gesleurd. Ik heb nu grote problemen, maar het kan me niet zo veel schelen. Ik heb afscheid kunnen nemen van Louis. Ik word ruw meegenomen en Louis pakt z'n koffers ook weer op. Hij moet het vliegtuig in.
"Ik hou ook van jou", roept hij nog na en loopt dan verder.

- iHeartNouis

Reacties (6)

 • Wavechaser

  Hetzelfde staat ook in het 1 na laatste deel van The Fate ...

  8 jaar geleden
 • agirlx

  hahahahah, bad girl! xx

  8 jaar geleden
 • GottaBeLouis

  Doet me denken aan Love Actually (:

  8 jaar geleden
 • mhiwhiwhi

  Zoiets staat ook in the fate whahah maar wel, leuk!

  8 jaar geleden
 • YourLittleEl

  omg zaaaaaaaaaaaaaliug ;D <3

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen