Tranen rolden over mijn wangen af. Mijn leven had geen zin meer. Ik werd thuis mishandeld en op school werd ik gepest. Ik zat op een bankje , ergens in London. Het kon mij niets schelen dat mensen mij raar aankeken. Sommige mensen vroegen of ze iets konden doen , ik schudde al het hulp van me af. Nee, ik wou even alleen zijn. Ik stond op en liep naar het park. Mijn ogen waren rood en waren nog steeds betraand. Stug liep ik naar het meertje in het park. Zonder te twijfelen pakte ik een tak die gevallen was en sneed mezelf. Het bloed droop van mijn pols af. Ik kneep het bloed uit mijn pols en liet het vallen in het meer. Goor. Nog steeds kwamen er luide snikken vanuit me en het was niet te stoppen , het bloed en mijn luide snikken. Twee handen rusten zich op mijn schouders. Wat? Ik schokte even en keek achter me. ''Hello'', zei een hese stem. Hij had bruine krullen en groene ogen en hij zag er niet verkeerd uit. ''Wat doe je?'', vroeg hij. ''Niets'', mompelde ik en keerde weer naar het meer. ''Je doet degelijk wel iets'', sprak hij me tegen. Ik zuchtte diep en keerde me weer terug naar hem. ''En áls ik iets doe , wat ga jíj dan doen?'', vroeg ik aan hem. ''Weet ik veel , helpen?'', mompelde hij. Helpen. ''Dat is nou precies wat ik niet wilde'' Ik loop weg van de jongen en negeer hem volledig. ''Hey! Wacht gewoon even!'', hoorde ik hem nog roepen. Ik zei niets terug en liep gewoon door.
''Wat wil je dan?'', zei hij. Ik schrok me dood , hij stond opeens voor mij. Ik hield mijn lippen stijf op elkaar. Geen woord zou van me ontglippen. Hij keek me vragend aan. ''Ik ga het niet tegen een compleet vreemde zeggen'', zei ik. Hij zuchtte en stak zijn hand uit. ''Ik ben Harry en nu ben ik geen vreemde meer want je kent mijn naam. Wat is jou naam?''
Ik wist niet of dit moest zeggen of niet , straks gaat hij me stalken of zo. ''Floor'', zuchtte ik. Ik schudde zijn hand en hij glimlachte. Hij zag gelijk mijn snee in mijn arm. ''Wat heeft dit te betekenen?'', zei hij. Waarom moest ik die snee ook in mijn rechterarm maken , daar doe ik alles mee.
''Gewoon , een snee. Zie je dat niet?'', loog ik. Nou , deels was wel waar. Hij wist gewoon dat ik loog , dat zag ik in zijn ogen. ''Het is niet zo maar een snee , ik had je wel in gaten hoor..'', mompelde hij. ''Dus je was hier langer dan ik dacht'', zei ik met gekruiste armen.
''Umhh.. Ja , is dat een probleem?'', zei hij verontwaardigd. ''Misschien ja , want ik heb mijn eigen zaken en jij de jouwe. Dus..'' Ik wees met mijn vinger naar de weg. ''Ik ga hier niet weg voordat jij uitlegt wat er is gebeurt''
''Sorry hoor , maar ik ben je kind niet en jij bent al helemaal mijn vader niet. Ik hoef helemaal niks uit te leggen''
Ik liep voor de zoveelste keer van de zogenaamde Harry weg. ''En waag het niet om me te volgen'', riep ik als laatst.

Ik zat al uren te lopen , terwijl ik niet wist waar naartoe. Ik stopte even bij een bankje. Het leek verdacht op het bankje waar ik vanmiddag ook op zat. ''Laat mijn leven nou eens snel eindigen'', mompelde ik in mijzelf. Niemand wou me. Niemand gaf maar ook om me. Ik sloot mijn ogen en deed mijn vest strakker om mijn lichaam. Nee , niet in slaap vallen. Mijn oogleden werden zwaar en mijn ademhaling werd regelmatiger , ik viel in slaap , ergens midden in London , op een bankje. Waar niemand om me geeft.

''Hey.. Hallo?'' Ik werd door iemand door elkaar geschud. ''Laat me slapen'', mompelde ik. ''Nee , je gaat niet slapen op een bankje.'' Ik voelde hoe ik werd opgetild er werd meegenomen. Meestal , als het overdag is en ik nog nuchter kan nadenken , zou ik terug spartelen. Maar nu , nee het is middernacht en ik wil gaan slapen. Ik verschuilde me in zijn borst en keek even omhoog. In het gezicht van Harry. Ik zuchtte en sliep weer verder dan maar. Ik voelde de warmte van een huis en werd in een bed gelegd. Met mijn gewone kleren nog aan.

- xMHoran

Eerste stuk:DWat vinden jullie ervan? X

Reacties (5)

 • agirlx

  awh, Hazza wilt echt helpen!

  8 jaar geleden
 • FxckNiall

  awwww, cutieeeeeee

  8 jaar geleden
 • Little_Biatch

  Super mooi geschreven, snel verder

  9 jaar geleden
 • Lakoyaa

  Oooh, MIJN NAAAAM:D
  Echt mooi geeschreven!(flower)
  & Dankuuuuu My little El! Iloveyou! <3

  9 jaar geleden
 • YourLittleEl

  Aaaaaahh thx!!!! tis KEI mooi!!
  hhooh tis wel wa zielig ma HARRY savet haar!
  aaaaaaah i love it ;D <3
  btw..KEI SGOOOON GESCHREVE!!
  xxx(lol)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen