Moe word ik wakker en wrijf ik in mijn ogen. Vandaag is het zaterdag, de dag nadat ik Pussyman heb ontmoet. Ook wel Harry genaamd. Met een slaaphoofd ga ik rechtop zitten en slof ik naar mijn computer toe. Misschien is hij er wel. Weet hij eigenlijk dat ik Musicbear ben? Of denkt hij dat een of ander Malibu barbie het is? Waarschijnlijk verwacht hij mij niet, Pluizenkop of Dienstmeid. Ugh ik haat die bijnamen die ze me gegeven hebben. Voorzichtig meld ik me aan op de chat site, en zie meteen dat Harry er ook is. Zal hij me nog willen spreken? Waarschijnlijk wel want hij opent een venster. Zal hij vragen wie ik ben, waarschijnlijk wel….

Pussyman zegt: Hi

Musicbear zegt: Hoi

Pussyman zegt: Vond je het gezellig gister?

Musicbear zegt: Ja, jij?

Pussyman zegt: Ja, waarom moest je dan weg?


Voor deze vraag was ik ook bang, moest ik de waarheid zeggen? Of juist niet?

Musicbear zegt: Ehm ik moest op tijd thuis zijn, en ik was al laat.

Pussyman zegt: Dat had je toch ook kunnen zeggen? Dan had ik je naar huis gebracht..

Musicbear zegt: Nee, ik was met vriendinnen gekomen.

Musicbear zegt: Oh ik moet gaan bye


Snel meld ik af, hier had ik helemaal geen zin in. Vragen waarom ik weg was gegaan. Vragen over wei ik was. Zo ie zo alle vragen vond ik niet leuk. Vermoeid liet ik mijn armen op mijn bureau vallen en legde mijn voorhoofd erop. Hoe moest ik me nu weer redden uit deze zooi? Oh ja vandaag eerst maar eens naar het werk. Zucht. Vermoeid stond ik op en liep naar de douche. Stiekem dacht ik terug aan het moment dat hij me gekust had. Het had zo magisch aangevoeld. Alsof er geen andere wereld om ons heen was. Maar dat was er wel… en ik ging er nu verder in leven.

WOW zoveel abo's!! Echt is meer dan ik verwachte, hoopte! Serieus. HOu zoveel van jullie! En sorry dat ik laatste tijd neit meer zo veel activeer, maar dat komt omdat ik het vreselijk druk heb. En mijn inspiratie een beetje weg is. Dus het schrijft iets moeilijker.... sorry
Zo bedankt voor de top gister! Much love for all!

btw. willen jullie nog iets zien in het verhaal??? Of gewoon iets waardoor ik inspiratie meer krijg??

Reacties (25)

 • VeerleClifford

  (H)(H)(H)go on!

  9 jaar geleden
 • Stacee

  snel verderrrr!!

  je schrijft echt leuk!!

  9 jaar geleden
 • ZoeAllTheWay

  Hazza kijkt in Jadelie's ogen (wrm moet je zelf maar vinde) en herkent de twinkel in de ogen van zijn date. Hij wilt het niet geloven, Zayn en Louis pesten haar weer dan neemt Harry het voor haar op, Zouis lacht met Hazza omdat hij opneemt voor pluizenkop (nog dingen die ik nu niet kan verzinnen gebeuren) en uiteindelijk kust hij haar waar de andere bandleden gewoon bijdtaan en aij zijn zo van 'WAAAT??!!!' HAPPY ENDING!!!!!
  Ik ben geniaal, NOT:D

  9 jaar geleden
 • minerva66

  please laad meer hoofdstukken tegeljk op:(
  je schrijft zo goed:)

  9 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG verhaal <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen