Foto bij Two

‘Sorry, ik heb vast het laatste cijfer niet goed gelezen. Het is een beetje vervaagd op mijn hand, dus misschien was het een drie in plaats van een acht. In ieder geval, sorry dat ik je stoorde.’ Zei ik vrolijk. Ik was niet zo snel van mijn stuk te brengen, iedereen maakte toch wel eens fouten?
‘Het geeft niets, hoe gaat het met je?’ Vroeg hij.
Hoe het met me ging? Ik had een lange dag gehad, was twee keer bijna overreden door een auto omdat ik niet dacht aan de vreemde rijstijl hier, had een stinkende man moeten bezoeken in zijn appartement en had ook nog eens een complete vreemde aan de telefoon.
‘Goed, hoe gaat het met jou?’ Vroeg ik uit pure beleefdheid.
‘Met mij gaat het ook goed.’ Zei de jongen vriendelijk. Hij had nog een jonge stem, ik schatte hem ongeveer van mijn leeftijd.
‘Goed, dan.. Ehm.. Hang ik je nu op.’ Zei ik een beetje onwennig.
‘Ga je me ophangen? Heb ik zo’n slechte indruk op je gemaakt?’ Grinnikte Harry.
Ik fronste even terwijl ik dacht over zijn woorden, en realiseerde toen mijn fout.
‘Sorry, ik ga jou niet ophangen, maar de telefoon. De verbinding verbreken.’ Zei ik terwijl ik mezelf zachtjes voor mijn hoofd sloeg. Smooth move, Macey.
‘Ik snap het wel, kon het alleen niet laten om het op te merken.’ Zei Harry.
Ik lachte even zachtjes en herinnerde mezelf er toen aan dat ik van plan was om het gesprek te beëindigen.
‘Ook al is dit gesprek redelijk amuserend, ik moet echt gaan ophangen. Ik moet het nummer dat ik van plan was te bellen proberen te bereiken, anders kom ik mijn belofte niet na. Dag Harry.’ Zei ik.
‘Ik vond het ook een leuk gesprek, slaap lekker Macey.’ Zei hij, waarna ik op het rode knopje drukte en het gesprek beëindigde.
Ik probeerde het nummer op mijn hand nogmaals te bellen, maar nu gebruikte ik als laatste getal een drie.
Toen Dwight eenmaal had opgenomen vertelde ik zonder omwegen hoe het was bij de cliënt en hing na een formele groet op.
Dwight was een jongen van ongeveer zevenentwintig jaar oud, en hoewel hij een echte flirt was, was de ladiesman al getrouwd.
Het leven in London beviel me wel, maar ik mistte het wel dat ik hier nog niet echt vrienden had. Er was wel een andere stagiaire bij de reclassering, maar dat was een sullige jongen van twintig jaar oud die niets anders deed dan staren.
Ik trok een vies gezicht toen ik dacht aan zijn eeuwige etensresten-houdende beugel en zijn kapsel dat veel te veel gel bedroeg, en schudde snel mijn hoofd om dat beeld weg te krijgen.
Ik moest nog even wennen aan de gang van zaken op het werk, maar als ik eenmaal alles onder de knie had ging ik kijken of ik ergens bij een club kon gaan. Een fitnessclub of een dansgroep, gewoon iets om mensen te leren kennen.
De mensen thuis zeiden altijd dat ik een gemakkelijk persoon in de omgang was. Ik was een persoon die ervan hield om anderen te laten glimlachen en ik kon dan ook niet snel iemand kwetsen. Dat wilde ik ook zelden.
Ik was opgegroeid als een enigs kind, en nadat mijn ouders gescheiden waren was het contact met mijn moeder een beetje verwaterd. Ze had al snel na de scheiding een nieuwe vriend gekregen, en ik vond het al helemaal moeilijk omdat ik een vaderskind was.
Mijn vader sponsorde dan ook het grootste gedeelte van mijn verblijf hier.
Verder leefde ik van de uitwonende studiefinanciering, mijn zorgtoeslag en de schamele stagevergoeding.
Ik besloot nog wat TV te kijken voor ik naar bed ging, om morgen weer om half negen te beginnen met werken.


Ik houd van reacties(: X

Reacties (10)

 • Angelics

  Wat is het nummer van Dwight?;)

  7 jaar geleden
 • xSwaggyJerry

  Dat zeg k oowk altijd met dat "ophangen" gedoexDmaar hoe weet hazz dat ze macey heet? Want dat komt r togg nie in voor? Xx

  7 jaar geleden
 • Derks

  Hahhaah genius. "Ga je me ophangen :o ?"

  7 jaar geleden
 • Karrueche

  Heel nicee, snel verder! <3

  7 jaar geleden
 • wildheart

  LEUK!(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen