Foto bij Equipa de Portugal • Quatro

Maya Milena dos Santos Aveiro
Van alle kanten wordt er gejuicht en gelachen. Op ieders gezicht is een immens grote, gelukzalige grijns te zien. De medewerkers van de pizzeria houden een kort applaus voor de jongens en gaan daarna weer verder met hun werk. “Dat moeten we vieren, tourné generale!” Cristiano kijkt de bende rond met fonkelende ogen en ik weet gewoon dat hij nu onwijs trots is. Al snel wordt onze bestelling opgenomen en niet veel later ontvangen we de drank. “Op dit team. Het is jammer dat de anderen er niet bij zijn, maar we maken van dit WK iets om nooit te vergeten. Proost!” Glazen klinken en drank wordt gedronken.
“Jongens, ik mag toch mee hé, naar het WK?” Mijn hoofd voelt licht aan, waarschijnlijk van de drank, en ik heb amper besef van wat ik zeg of doe. “Natuurlijk, zonder jou vertrekken we niet!” Goedkeurend kijk ik Fábio aan. “That's the spirit!” Mijn lach vult de ruimte, net zoals die van enkele andere.

“We zouden dit meer moeten doen. Het was echt leuk”, stelt Bruno Alves voor. “Het was leuk? Is het al gedaan misschien?” Mijn stem klinkt luid en dom en iedereen kijkt op. “Voor jou wel, ja. Vergeet niet dat je morgen gewoon naar school moet.” Cristiano speelt even zijn rol als grote broer, terwijl hij me streng aankijkt. “Oh, Cris, laat haar toch even. Dit is een speciale avond, toch?” neemt Pepe het voor me op. Ik schenk hem een dankbare glimlach. “Dank je”, mime ik. “Oeh! Dit is een leuk liedje! Wie gaat mee dansen?” Enkele jongens kijken me stomverbaasd aan. Even haal ik mijn schouders op. Ik wil dansen. Fábio en Nani staan tegelijk op. Mijn lach wordt breder en breder, terwijl de kok de muziek wat luider zet.
Beide jongens laten hun beste moves zien, waarna ik me tussen hen wring. Mijn heupen bewegen los met de muziek mee en even vergeet ik alles om me heen. Tot ik lippen in mijn nek voel.


What do you think? x

Ik had een zalige droom over Cesc Fàbregas. Weird, but nice :')
Vergeet niet te stemmen op de poll, alsjeblieft.

Reacties (4)

 • Navygirl

  Verder(flower)

  8 jaar geleden
 • Muller

  Wie o wie zou dat toch zijn -a-
  Lovee it <3
  Snel verder!(flower)

  8 jaar geleden
 • NWalcott

  btw dat meisje lijkt heel erg op Mel(anie) Slade :')

  8 jaar geleden
 • NWalcott

  WOOSH ME NAAR HET WK HAHAHA BAM. okee.
  I love Ciristiano hier HAHAHA.
  Weetje wat een leuk liedje is
  balada van Gusttavo Lima
  maar okee.
  I LOVE IT
  VERDER

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen