Foto bij Equipa de Portugal • Cinco

Maya Milena dos Santos Aveiro
“Fábio," giechel ik zachtjes, “stop het. Dat kietelt.” Een grinnik verlaat zijn mond terwijl hij zijn lippen van mijn nek haalt. “Sorry.” In mijn ooghoeken zie ik Cristiano naar ons kijken en meteen ga ik een meter verder van Fábio staan. Die laatste kijkt me wat vreemd aan en loopt dan terug naar zijn plaats. Oké.
“Kom, we gaan naar huis.” Terwijl ik in een serieus, uhum, gesprek verwikkeld zit met Eduardo en Hélder Postiga, komt Cristiano me halen. Ik kijk hem met een pruillipje aan en mijn ogen staan smekend. "Maya, nu." Zijn stem klinkt hard en streng, wat me verbaast. Zonder al te veel morren, sta ik op en zeg de jongens gedag. Ik meld Cristiano dat ik de andere nog even gedag ga zeggen en loop weg. “Nani! Ik moet weg”, een tweede pruillip neemt zijn vorm aan. Hij komt op me afgelopen en trekt me in een knuffel. “Ik zie je nog wel eens, miss Aveiro.” Hij schenkt me een knipoog en verdwijnt. “Oh Fábio! Oh Fábio! Waar zijt gij, mijn Fábio?” Lachend speel ik Julia na. Fábio trekt me in een knuffel en plant zijn lippen op mijn wang. “Tot de volgende.” Ik geef hem nog een zoentje en loop dan weg. De anderen krijgen ook nog elk een knuffel, waarna ik terug naar Cristiano wandel. “Eindelijk.” Onopgemerkt rol ik met mijn ogen. Sukkel.

“Hier, helpt tegen je hoofdpijn.” Cristiano werpt me een aspirientje toe en kijkt me hoofdschuddend aan. “Sorry als ik gisteren lastig was of deed. Ik heb totaal geen besef van wat ik allemaal gezegd en gedaan heb.” Zijn grimas verandert in een kleine glimlach. “You only live once. Het overkomt iedereen.” Een lach verlaat mijn mond. “Sinds wanneer praat jij zo?” Cristiano haalt grinnikend zijn schouders op en loopt dan de keuken uit. Een zucht verlaat mijn mond en ik laat mijn hoofd in mijn handen vallen. No way dat ik ooit nog zoveel drink. Man, man, man.
In de douche gaat mijn hoofdpijn gedeeltelijk weg, waar ik heel dankbaar voor ben. Fris en monter kom ik het bad uit, waarna ik meteen een handdoek rond me sla. “Maya, duurt het nog lang?! Je moet zo naar school!” Echt, sinds wanneer is Cristiano zo verantwoordelijk?


What do you think? x

Even een hoofdstukje activeren kan geen kwaad, hoop ik? :')

Reacties (4)

 • Bumbleblee

  Je schrijft echt leuk! Snel verder (:

  8 jaar geleden
 • periphery

  Hahaha, oh god. Ik lees normaal niet echt Cristiano verhalen - met uitzonderingen, natuurlijk -, maar geloof me als ik zeg dat deze Cris echt ge-wel-dig is!
  Sorry dat ik vorig hoofdstuk niet reageerde, maar dan nu een lekker lange reactie ^^
  Ik wilde je nog eens bedanken en zo, je weet wel waarom, en ik denk dat ik misschien vandaag nog dat privéberichtje ja sturen, als je tenminste nog wilt dat ik het stuur! ;o
  EN OMG, dan moet je mij ook vertellen over je droom over Cesc! Dat moet ik weten hihi ^^
  Oja, PS: je schrijft heerlijk, meis <3

  8 jaar geleden
 • NWalcott

  Wat fcoentrao zegt!!:D

  8 jaar geleden
 • fcoentrao

  Lijkt me zo wel de perfecte broer, Cris (:

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen