Foto bij 4 Harry ~ I'mADreamer

Ik storm het appartement in waar Harry en ik samen wonen. In m'n hand heb ik een magazine waar de zoveelste foto in staat van Harry met een mysterieus meisje. Ik sla de deur met een klap dicht en Harry kijkt geschokt op.
"Wat is er schat?", vraagt hij, terwijl hij de tv uit zet en op staat.
"Praat niet meer met me, jij bedrieger, klootzak", roep ik boos. Ik loop stampvoetend verder, naar m'n kamer. Ik gooi weer de deur keihard dicht en maak hem snel op slot. Hoe durft hij dit te doen? Ik hoor zijn voetstappen steeds dichter bij de deur komen en er wordt op de deur geklopt.
"Cait? liefje, waar heb je het over?", hoor ik hem verward vragen. Alsof hij het niet weet. Ik maak snel de deur van slot en gooi het magazine naar z'n gezicht. Dan smijt ik de deur weer voor z'n neus dicht. Hij kijkt er naar en begint te lachen. Dit maakt mij nog misselijker en ik heb mijn toppunt bereikt. Ik stamp door de kamer en graai wat belangrijke spullen bij elkaar. Kwaad stop ik ze in de dichtstbijzijnde tas en storm dan de kamer uit. Dat hij er zelfs nog het lef voor heeft om erom te gaan lachen.
"Ik haal de rest van m'n spullen nog wel een andere keer op", roep ik boos. Ik ren de trap af, door de woonkamer heen en dan het huis uit. De voordeur valt met een klap dicht. Er blijft dadelijk nog geen deur meer over.
Het regent hard en m'n haar en kleding worden nat. De regendruppels kletteren op m'n gezicht en ik ben woedend. Op Harry. Ik loop op m'n hakken, die ik nog aan heb van m'n werk, maar aangezien het niet gaat schop ik ze ruw uit en laat ze op de grond liggen.
"CAIT, WACHT", hoor ik Harry roepen. Ik draai me met een ruk om en kijk hem boos aan. Hij staat bij de deur.
"Het is niet wat je denkt", hij stapt uit de deuropening en wilt naar me toe lopen.
"WHAT THE HELL IS HET DAN, HARRY?", roep ik boos. Ik blijf midden op de straat in de regen staan terwijl Harry naar me toe komt lopen.
"Je bent altijd bij dat meisje. Het is niet de eerste foto die in een tijdschrift staat, waar je met haar gespot bent. Ik ben niet gek. Wie is ze?", roep ik nog steeds kwaad. Harry blijft stil staan en kijkt me een beetje geschrokken aan. Ik ben nog nooit zo boos op hem geweest. Maar hij blijft stil, naar mij staren.
"Ik hoor het al", roep ik weer boos. Ik draai me om en wil verder weg lopen.
"Wacht even, Cait", hij rent naar me toe en pakt mijn arm vast. Ik draai me weer naar hem om.
"Laat het me je uitleggen". Hij kijkt me een beetje smekend aan.
"Oke, vertel maar", ga ik overstag. Ik maak m'n arm los uit z'n handen en kijk hem aan.
"Dat meisje is m'n beste vriendin. Ik ken haar al sinds we op de basisschool zitten. Ik heb haar toen ook aan Rick gekoppeld, waar ze nu al 6 jaar een serieuze relatie mee heeft. En ze zou nooit met iemand anders vreemdgaan. En dat zou ik ook niet doen. Ik hou van je Cait. Echt waar", ik kijk recht in z'n ogen en ik kan zien dat hij de waarheid spreekt. Ik weet niet wat ik moet zeggen en blijf dus stil. M'n haar en m'n kleding zijn ondertussen al helemaal doorweekt, maar het blijft maar door plenzen. Harry kijkt naar beneden en draait zich dan om, om weg te lopen. Snel grijp ik naar z'n arm. Hij draait zich om en ik kus hem. M'n handen gaan door z'n natte haren en hij kust me terug. Hij pakt me vast en tilt me een klein beetje op zodat ik m'n benen om z'n middel kan slaan. Dit is echt een perfecte kus in de regen. Met de perfecte jongen.

Reacties (3)

 • agirlx

  cuties die ze zijn!

  8 jaar geleden
 • Little_Biatch

  thanx sweety en sorry voor mijn late reactie
  maar ik vind het super, dankje

  9 jaar geleden
 • YourLittleEl

  aaaaaaaaaaaahn cuties ;d <3

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen