Met rode oogjes sta ik weer achter de balie. Martha had me getroost, maar moest echt een half uur geleden naar haar vierjarige tweeling toe. Nu was ik alleen samen met John en Rita. Die allebei achter bezig waren. Druk was het dan ook niet. Ik had een barkruk achter de balie gezet en zat verveeld een servet te vouwen. Nog steeds was er niks te doen. Het bekende belletje ging weer, waarna ik zonder me te bewegen mijn ogen richtte op de deur. Liam Payne. Zucht. Konden ze me nooit met rust laten? Op zijn gemakje liep hij naar de balie toe en ging zitten. ‘Hi,’ zei hij en keek op de kaart. ‘Een cola graag,’ zuchtend sleepte ik mezelf van de kruk af waarna ik een cola inschonk en hem voorzette. Waarna ik terug liep naar mijn kruk en erop ging zitten. Mijn armen legde ik op de balie en mijn kin legde ik op mijn armen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik Liam naar me toe kijken. ‘Weetje, hij vind je echt leuk.’ Zei hij opeens. Waardoor hij mijn aandacht trok en ik verward naar hem keek. ‘Wat bedoel je?’ ‘Dat weet je wel,’ zei hij simpel en keek me half glimlachend aan. ‘Nee, ik snap je niet.’ Zuchtte ik. Hij rolde met zijn ogen en stond op, waarna hij op de kruk voor mij ging zitten. Ik ging rechtop zitten en keek hem verward aan. ‘Harry, ik weet dat jij Musicbear bent.’ Zei hij simpel en mijn ogen werden groot. ‘Hoe weet jij dat?’ Sis ik naar hem en kijk schichtig om me heen. Terwijl er niemand is. ‘Jesy zei me dat je ene Pussyman had ontmoet, en Harry zei me dat hij ene Musicbear had ontmoet. Ik ben slim, ik tel 1+1 bij elkaar op.’ Zei hij simpel. ‘Je verteld het hem toch niet he?’ Vraag ik angstig. ‘Nee, dat moet je zelf doen. Maar wees wel voorbereid, ik weet hoe leuk hij je vind. En dat hij er veel aan zal doen om je te vinden.’ Grijnsde hij. Een onheilspellend gevoel kroop in mijn buik. Hij zou naar me op zoek gaan.. en het er niet bij laten. Fuck. ‘Wat gaat hij doen dan?’ Hij haalde simpel zijn schouders op. ‘Dat zoek je zelf maar uit.’ Grijnsde Liam. Verward schudde ik mijn hoofd. Hij grinnikte en stond op. Legde wat geld op de balie en liep weg. Harry zou me gaan zoeken… maar hoe erg daar zou ik pas maandag achter komen.

Wow zo bedankt, jullie zijn de beste!
Ik moet zo ergens heen, maar als ik terug kom en ik sta nog syeeds op 1. Krijgen jullie nog een deeltje!
I love you girls!

Reacties (52)

 • VeerleClifford

  Awh Liamm is slim en sweet
  Ga verder, voor dat Liam mijn favo word. Dat is slecht want dat is harry al.
  xDxDxDxDxDxD

  9 jaar geleden
 • xxlilike

  RAAAAAAAAAAAAAAAAP! vik slaap al...

  9 jaar geleden
 • MacGyver

  Als je nog wakker bent, je staat nog steeds op nummer 1 dus wil je alsjeblieft nog een deeltje erop zetten? Normaal vraag ik dit haast nooit en nu twee keer op een dag, dus ik vind je verhaal erg leuk.

  9 jaar geleden
 • Suave

  snel verderrr.
  omg, echt altijd als ik even mezelf gerust wil stellen dat er (hopelijk) nog meer hoofdstukken zijn, kijk ik dus eventjes hoeveelste hoofdstuk ik aan het lezen ben, en echt altijd is het dan het laatste, haha.
  Oké sorry ik ben onbegrijpelijk.

  9 jaar geleden
 • xItsAmazayn

  Snelverder!!!(H)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen