Foto bij 47

liam pov

Linzy bleef wel heel lang weg, ik stond op en liep naar de keuken waar ik Linzy verstijfd zag staan tranen liepen over haar wangen. wat was hier gebeurd,ik schudde haar wakker en toen ze terug in de realiteit stond legde ze de gsm in mijn hand en rende naar boven. ik rende haar achter na en klopte zacht en liefde vol op haar deur. ik stond daar al zeker 5 minuten. de lads hadden mij al geroepen maar ik zei dat ik bij haar bleef. ik wist echt niet meer wat ik moest doen dus ik keek wie me gebeld had. Danielle. waarom Danielle? wat was er gebeurd? net op dat moment hoorde ik de bel door het huis. ik liep naar benden en tot mijn grote woede en verbazing zag ik Danielle daar staan.
"ooh Li wat ben ik blij dat ik je zie" zei ze en ze sloeg haar armen rond mijn nek. ik duwde haar nog in geen seconde van mijn lichaam af.
"hoe durf je" schreeuwde ik uit, iedereen stond ondertussen bij ons in de gang en ze keken me allemaal verbaast aan, niemand het me nog nooit zo gezien.
"Liam wat is er" vroeg Niall.
"madam daar was die gene die me belde daarjuist,en Linzy nam op en toen zijn er dingen gezegt die Linzy zo aan het huilen hebben gemaak en ik wil NU weten wat" riep ik.
iedereen keek nu naar danielle en ze hadden allemaal die zelfde woedende blik in hun ogen.
"nou dus wat zei je" vroeg ik.
"ik zei de waarheid" ze danielle
"en wat is die volgens jou"?
"die is:dat ze dik en lelijk is dat ze een slet is en dat jij niet van haar houd" zei ze met een zelf voldane glimlach.
iedereen werd nu nog woedender niemand kon geloven dat ze dit had gezegt.
"dit meen je niet" zei zayn.
"ooh jawel hoor" zei danielle nog altijd blij
"stom wicht je weet helemaal niks van haar en van hoeveel ik van haar hou, en maak nu dat je weg komt of ik doe je wat" riep ik,ik liep naar haar maar harry hield me tegen en probeerde me te kalmeren terwijl niall en zayn Danielle naar buiten leiden en Louis naar Linzy ging.
"ik kan niet geloven dat ze ons dit aan doet" snikte ik tegen harry's arm, we zaten ondertussen al in de sofa de meisjes hadden nog niks gezegt en yeliz leek helemaal van de kaart.
"euh harry misschien moet jij je maar even bezig houden met yeliz,ik hou me wel bezig met Liam" hoorde ik zayn zeggen maar het drong allemaal niet tot me door. ik stond op en liep naar boven in de hoop dat ik met Linzy zou kunnen praten want ik wist dat als ik dat niet snel zou doen ik haar kwijt zou zijn en dat wilde ik echt niet!

Reacties (1)

  • AnkePayne

    oooh snel een vervolg? Tis echt een super verhaal.. xx

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen