Foto bij Chapter eighty-seven

TAKE AN ABO!
voor mij?(flower)

Jake Fraun

Door het gerammel aan het deurslot, wist ik dat er iemand thuis was gekomen. En inderdaad, nog geen tien seconden later hoorde ik vijf bekende stemmen mijn oren binnendringen. Ze volgden hun neus en kwamen zo in de keuken terecht waar ik juist een dampende ketel pasta op tafel zette.
"Aan tafel", grinnikte ik. De jongens schoven snel aan tafel en staken hun bord uit. Liam kwam naast me staan en hielp me met het uitdelen van de pasta. Het was gek, zoals wij daar stonden. En blijkbaar vond ik dat niet alleen.
"Hier zie, onze daddydirection heeft een lotgenoot gevonden", grinnikte Zayn en ik lachte. Niall knikte enthousiast.
"Goed toch? Jake, je kookt echt heerlijk!" zei hij blij en ik glimlachte naar hem. Louis en Charlie waren ondertussen al in gesprek gegaan, net als Harry en Zayn. Niall mengde zich ook in het gesprek. Ik ging naast Liam zitten en keek hem met een lach aan.
"Hoe was het bij Simon?"
Hij haalde zijn schouders op en stak eerst nog een vork pasta in zijn mond voordat hij antwoordde.
"Niet echt speciaal, gewoon om te zeggen dat die fan nu niets meer over ons gezegd heeft en dat onze vakantie er vanaf woensdag terug op zit", zei hij toen hij zijn mond leeg had.
"En wat houdt dat nu precies in?" vroeg ik terughoudend, bang voor het antwoord.
"Dat we terug interviews gaan geven, signeersessies en af en toe terug een optreden."
Hij hield iets voor me achter, ik kon het merken aan hoe hij het zei. Met een glimlach, maar een lach die zijn ogen niet bereikte.
"En wat nog meer?" vroeg ik en ik spoorde hem aan om het me toch te vertellen.
"En misschien ook een tour", fluisterde hij en hij keek me verdrietig aan.
"Maar dat is toch goed?" antwoordde ik.
"Maar dan zie ik je niet! Simon weet niet of ik jullie wel mag meenemen. Ik kan toch niet maanden zonder jullie!" bracht hij in en ik moest toegeven dat ik exact hetzelfde voelde. Maar dat mocht ik hem niet laten zien. Want dan zou hij hier blijven, voor mij en Charlie. Dat mocht niet.
"Ach, we redden ons best. En we houden toch contact, niet waar? Via skype en zo?"
Liam knikte twijfelachtig.
"Ja, natuurlijk. Eigenlijk maakt het nu ook niet uit, het is nog niet zo ver en het kan ook nog een tijdje duren. Laten we ons eerst op het nu concentreren."
"Ik hou van je", glimlachte ik. Het kom totaal out of the blue, maar het was wel de waarheid.
"Ik hou ook van jou", glimlachte hij warm en hij drukte heel kort zijn lippen op de mijne.
"Aah, papa Li en papa zijn schattig!" kirde Charlie en Liam en ik grinnikten. De anderen keken verbaasd op, maar Liam en ik reageerden er niet op. In plaats daarvan knipoogde ik naar Charlie, die begon te giechelen. Soms, soms dan leken jongens toch wel op meisjes.
Ik kreeg het hele verhaal te horen van bij Simon. Over hoe blij ze waren dat ze terug signeersessies konden doen en niet meteen terug moesten optreden. De jongens hielden van optreden, dat niet, maar ik begreep hen wel. Ze hadden juist een hele maand niets gedaan en als je dan terug meteen het podium op gesmeten wordt, ik geloof dat ik dat ook niet zo fijn zou vinden.
"Zeg Jake, ik wil echt geen pretbederver zijn of zo, maar eh, moet jij geen spullen hebben voor maandag? En Charlie?" vroeg Zayn plots en ik fronste mijn wenkbrauwen. Waar doelde hij op? En toen viel het kwartje.
"F*ck, ik geloof dat je gelijk hebt", mompelde ik terwijl ik in mijn hoofd al begon uit te rekenen hoeveel me dat zou kosten. Eigenlijk was het best stom, al onze spullen lagen we gewoon nog bij mama. Ik was gewoon te laf om ze te gaan halen.
"We gaan morgen alles halen wat je nodig hebt", opperde Liam toen, maar ik protesteerde.
"Nee Liam, jullie hebben echt al zoveel voor ons gedaan. Ik kan het jullie al lang niet meer terug betalen, dus laten we er niet nog meer bij doen, oké?"
Harry grinnikte.
"Jake, we hebben zo'n beetje al het geld van de wereld. Oké, nee, dat is overdreven, maar je snapt mijn punt wel. Als we het al niet aan vrienden mogen uitgeven, aan wie dan wel? Stel je voor, als we het niet met jou delen, dan kopen we allemaal luxe dingen en op den duur worden we zo verwend dat de we later van die echte verwaande popsterren zijn. En dan weet jij dat allemaal jouw schuld is, omdat je ons nu niet liet betalen", zei hij en ik keek hem met grote ogen aan.
"Je bent gek, Harry", zei ik, maar ik kon het niet laten en een grinnik rolde over mijn lippen.
"Dank je", grijnsde hij en nu lachte ik.
"Goed, dat is dan afgesproken", zei Louis enthousiast. Louis hield vast van winkelen of zo? Net als Harry waarschijnlijk, daar leken ze me wel het type voor.
Toen iedereen gedaan had met eten, bleven Harry en Louis in de keuken om de afwas te doen, de rest begaf zich naar de woonkamer.
Zayn, Liam en ik ploften in de zetel, mijn benen hingen over Liam zijn schoot terwijl Zayn helemaal onderuit zakte. Met zijn hand taste hij over de bank, opzoek naar de afstandsbediening, veronderstelde ik. Niall ging op de mat zitten terwijl Charlie met een puzzeldoos kwam aangelopen. Ik had Charlie nog nooit zoveel zien puzzelen als nu. De jongens hadden slechts 1 puzzel in huis gehad, maar voor kerstmis had Charlie er een stuk of vijf gekregen en Ayesha had er ook nog een paar mee gebracht laatst. Dus nu had hij er toch al een aantal, zo kon hij afwisselen. Maar ik wist dat hij met slechts 1 puzzel evenveel zou amuseren als dat hij nu deed. Charlie vond het geweldig om met iemand te spelen. Vooral Niall en Louis waren zijn favorieten, maar hij kon het met iedereen wel heel goed vinden.
We keken een beetje tv, totdat Louis en Harry de woonkamer ook binnenkwamen.
"Hoe laat is het?" vroeg ik en ik zag dat Harry zijn Iphone bovenhaalde.
"Het is half acht, waarom misschien?"
Ik knikte naar Charlie en ik zag dat hij het begreep.
"Charlie," zei ik en Charlie en Niall keken tegelijkertijd op wat een ontzettend schattig beeld veroorzaakte, "het is tijd om naar bedje te gaan."
Ik zag Charlie eventjes pruilend kijken, maar stond toen wel op en begon met het opruimen van de puzzelstukjes. Niall hielp hem met het opbergen en nadat Charlie iedereen een kus had gegeven en ze hem allemaal 'slaap wel' hadden gewenst, liep ik met hem naar de kamer. Hij kleedde zich gauw om en ik hield de dekens op zodat hij in eronder kon kruipen. Ik stopte hem warm in en ging toen naast hem op het bed zitten. Hij nestelde zich tegen me aan en ik sloeg mijn arm om zijn schoudertjes.
"Vond je het leuk vandaag?" vroeg ik en Charlie knikte.
"Jake, wat betekent 'homo'?" vroeg hij toen en ik grinnikte.
"Wel Charlie, homo zijn betekent dat je als jongen op jongens verliefd wordt en als meisje op meisjes verliefd wordt", legde ik hem uit en ik hoorde hem een begrijpend geluidje maken.
"Dus jij en papa Li zijn homo?" vroeg hij en ik knikte. Ik zag hem in zijn oogjes wrijven en hij legde zijn hoofd met gesloten oogjes op mijn borst. Ik streelde door zijn haar, maar legde hem toen toch dieper het bed in. Ik kwam overeind en drukte een kus op zijn voorhoofd.
"Slaap lekker Mister Captain", zei ik en ik liep naar de deur.
"Slaap lekker papa."

Sorry dat ik weer zo lang niet heb geschreven! Maar nu heb ik VAKANTIE! oh man, ik ben zo blij nu (:
En binnen, ehm, een uur en een kwartier ga ik safie13 van het station halen en dan blijft ze hier voor VIER DAGEN ^^
Dus ik weet niet wanneer ik terug kan schrijven, maar ik ga wel proberen om zo snel mogelijk nog iets te activeren (;
Een reactie zou me echt héél gelukkig maken(flower)
Ohja, een(H)voor Remco <3 sorry, dat moest ik echt even zeggen
En vergeet niet een abo te nemen op het bovenstaande verhaal! Thank you lovelies!(H)

Reacties (4)

 • Tuena

  Awh, beter ga je verder schrijven ;p

  x

  9 jaar geleden
 • Jamezzz

  cute:D

  9 jaar geleden
 • CalumThomas

  aahhw snel verder!

  9 jaar geleden
 • kryptonarry

  dankje!
  doe de groetjes!
  leuk hoofdstukje!

  Ik hartje Jou!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen