Foto bij [06] We`re both sleepless

Na een poosje gedanst te hebben staan we stilletjes tegen elkaar aan in het maanlicht. Harry`s ogen glanzen en hij glimlacht. Voorzichtig steek ik m`n hand uit en leg die op z`n wang. Z`n hand sluit rond m`n pols en hij buigt dichter naar me toe. Zodra hij z`n ogen sluit doe ik mijn ogen ook dicht en wacht tot z`n lippen de mijne raken.
Ik verstrengel m`n vingers in z`n haar en voel z`n armen rond m`n middel die me dichter tegen hem aantrekken. Z`n handen gaan omhoog en hij trekt de lintjes van het maskertje los en legt het op een tafeltje. Daarna glijden z`n vingers door m`n haar en duwt hij me zachtjes tegen de muur aan.
Als hij de kus afbreekt kijk ik hem verdwaasd aan en giechel dan waardoor ik een hand voor m`n mond sla. ‘Het spijt me.’ mompelt hij en doet een stap achteruit.
‘Ben je gek? Dat was geweldig!’
Hij kijkt me nu aan alsof ik gek ben. ‘Ik had nooit verwacht dat je me terug zou kussen…’ Harry slaat z`n ogen neer en vind de vloer opeens erg interessant. Met een vertederde glimlach pak ik z`n hand en druk er een kusje op.
‘Tuurlijk wel, Ik vind je leuk Harry.’ Hij kijkt met een ruk op en ik voel hoe een blos opkruipt en m`n wangen verhit.
‘Echt?’ ik zeg niets maar zet een stap naar voren en druk m`n lippen even kort op de zijne. ‘Echt.’

Pas rond twee uur gaan we naar onze eigen afdeling en spring ik nog even onder de douche om m`n make-up eraf te wassen. Ik ben ongelofelijk moe maar als ik eenmaal in bed lig kan ik niet slapen.
Zuchtend draai ik me om en begraaf m`n gezicht in Gigi`s witte dikke vacht. Ze spint en geeft me een likje over m`n neus waardoor ik zachtjes moet lachen.
Maar na een poosje valt ook zij in slaap, net als Victoria en Rosalie. Ik ben waarschijnlijk de enige die nu nog wakker ligt…

Pov. Harry James Potter
Als ik uiteindelijk in bed lig kan ik totaal niet slapen. M`n gedachten blijven naar Bonny gaan. De vreugde van het feit dat we gezoend hebben houdt me wakker, heel vervelend! Ik kan maar niet vergeten hoe haar lippen op de mijne voelden en voorzichtig laat ik m`n vingers langs m`n lippen glijden. Haar lippen waren zo zacht en warm toen ze ze op de mijne drukte. Nog steeds voel ik haar slanke lichaam tegen de mijne drukken, haar handen in m`n haar.
Als Ron ineens hard begint te snurken vlieg ik zowat m`n bed uit en stoot daarbij m`n hoofd aan de gordijn rails rond m`n bed. Als ik besef dat het Ron was zak ik weer weg in m`n warme dekens en werp m`n beste vriend een nijdige blik toe.
Nu kan ik al helemaal niet meer slapen! Bedankt Ron…

Pov. Hazel Maria Luxfort
Bonita en haar gevolg paraderen als eerste de Grote Zaal binnen. Ik kan het niet ontkennen. M`n zus ziet er werkelijk oogverblindend uit….
Ze denkt waarschijnlijk dat ik haar haat maar eigenlijk ben ik alleen jaloers op haar. Ze is verschrikkelijk knap, heeft het perfecte vriendje, geweldige vriendinnen, is populair, heeft leuke kleren en bovendien is ze ook nog eens aardig. Als zij een kamer binnen komt worden de ogen in haar richting getrokken, ze ziet het niet maar het is toch echt zo.
Zo ook nu, alle ogen gaan naar haar en Draco die midden in de zaal aan de openingsdans begonnen zijn. Nu is ze weer perfect, danst perfect.
De hele avond danst zij met verschillende jongens maar als het rond kwart over twaalf is verdwijnt ze, net als Potter die een kwartier eerder vertrok.
Ik besluit dat het vast niets bijzonders is en kijk geschrokken op als Draco ineens voor me staat.
‘Hazel, wil je dansen?’ m`n ogen worden zo groot als schoteltje en ik knik terwijl ik haastig opsta.
‘Tuurlijk wil ik dansen.’ Tot m`n grote opluchting is m`n stem kalm.

Pov. Bonita “Bonny” Luxfort
Als ik rond vier uur nog steeds wakker ben hoor ik getik op de deur. Snel kijk ik of de anderen niet wakker geworden zijn en open de deur. Een sneeuwuil hipt naar binnen en landt op m`n schouder. Als ik nog iets beter kijk zie ik dat het Hedwig, Harry`s uil, is.
Ik pak het briefje uit haar snavel en vraag me af hoe de uil beneden in de kerkers gekomen is.

“'Cause your smile is beautiful and it makes me happy.”

Stond geschreven op dik perkament in robijnrode inkt…
Met een glimlach stop ik het briefje in m`n nachtkastje en val in slaap met een glimlach die er de volgende dag nog zou zitten.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen