Foto bij 075.2 Charlie McFly

Heya
Ik ben werken;), dus voor jullie weer een nieuw deeltje(A).
Doeiiiiii (ik ben al laat haha)
Xx Curlyy

Met een geeuw open ik mijn ogen en draai me om. Naast me is niets dan een leeg bed, maar dat wist ik al. Al om 7 uur had ik Harry het bed uit horen stappen. Iets was niet normaal is voor hem. Op z'n vroegst kwam hij er normaal gesproken uit rond 8 uur, als Lux dan ook wakker werd. Maar volgens mij is hij nog zenuwachtiger dan dat hij ook maar ooit is geweest.
Het is eigenlijk ook maar eens tijd voor mij om eruit te gaan. We moeten zo naar de echo en als Harry het nu niet al in z'n broek doet, weet ik het ook niet meer.
Na even gedoucht en omgekleed te hebben liep ik naar beneden, waar ik Lux op Harry's schoot aantrof. Hij was haar aan het voorlezen in een of ander peuter boek en Lux had het maar al te goed naar haar zin.
'Morning, my love,' zei Harry toen hij me opmerkte. 'Hey handsome, ready for today?' Harry knikte en wilde wat zeggen, maar voordat hij ook nog maar iets van geluid kon produceren sprong Lux op.
'Mama,' kirde ze. Ze waggelde naar me toe en ik hurkte maar zodat ze ongeveer op gelijke hoogte met mij was. Ik spreidde mijn armen om haar op te pakken maar blijkbaar had zij een ander idee. Ze legde haar handje op mijn buik en keek ernaar. 'Baby?'
Ik lachte om mijn dochter maar voordat ik iets kon zeggen was Harry me al voor. 'Yep, a little baby. And now mommy has to hurry and grab some food because mommy and I are going to look at the baby. You don't mind staying with uncle Louis, do you?' Ze schudde heel hard van nee, natuurlijk vond ze het niet erg. Lou verwende haar veel te veel.
Na snel wat gegeten te hebben vertrokken Harry en ik naar de gynaecoloog. Blijkbaar wilden ze me goed in de gate gaan houden, aangezien ik technisch gezien nog een tiener ben. Een tienerzwangerschap dus.
Met een grijze beanie op keek ik nogal verveeld naar een van de blaadjes die in de wachtkamer lagen. Het artikel dat ik las ging over dat Harry en ik weer terug samen waren, maar eigenlijk klopte er niet veel van. Het was dan ook gewoon zwaar lachwekkend om te lezen.
Harry (ook al met een beanie op (we willen niet bepaald herkend worden)) zat naast me naar een muur te staren. Zijn voet tikte regelmatig en best neurotisch op de vloer.
Ik deed het roddelblaadje weg en legde daarna mijn hand op zijn been, om hem te laten stoppen met tikken.
Hij keek op van de muur en staarde recht in mijn ogen. 'Don't worry Hazz. It'll be fine,' fluisterde ik hem in zijn oor.
Hij keek me liefdevol aan en drukte een kus op mijn lippen. 'I know, it's just weird. But in a good way.'
'Mr. and Mrs. Styles?' werd er gevraagd door een streng uitziende vrouw. Oké, niet helemaal correct, maar we doen het ermee. Trouwens Charlie Styles.... Klinkt dat heel raar... Ik heb eigenlijk nog nooit Harry's achternaam achter mijn naam gezet. Maar ik luister wel graag naar Mrs. Styles. Dat vind ik niet zo erg hoor. Mensen mogen weten dat ik bij Harry hoor.
We liepen achter de vrouw naar een andere kamer. Daar was een andere vrouw, die er heel wat vriendelijker uit zag dan die andere.
'Hello. I'm Mathilda Ellens, your gynecologist,' stelde ze zich voor. 'Hi, I'm Harry, and this is my girlfriend Charlie,' stelde Harry ons voor, waarna we haar beide een hand gaven. 'Oh, so you are nog married. My assistent made a mistake out on the papers. We should change your name miss?' 'McFly, but Styles is fine to me, it doesn't really matter,' stelde ik haar gerust. Waarop ze even knikte.
Ik keek even naar Harry die me trots en vol vreugde aan keek, blijkbaar vond hij het wel leuk dat ik het niet erg vond om Mrs. Styles genoemd te worden.
'Ok, fine then. Uh Charlie, can you please lie down,' vroeg Mathilda en ze wees op het ding wat je maar het beste een bed kon noemen. Of een behandelingstafel! Jup, dat lijkt me het beste.
Ik ging liggen en Mathilda vroeg me om mijn shirt omhoog te doen. Daarna kwam ze aanzetten met een nogal koude gel en smeerde er wat van op mijn buik.
Harry was op de stoel naast me komen zitten en keek naar wat Mathilda allemaal deed terwijl hij mijn hand vast hield.
Ze ging voorzichtig over mijn buik met een soort scan apparaat (oké, dat klinkt als een scanner van de kassa in een supermarkt). Haar blik viel op een scherm wat naast ons stond.
Harry keek er net zo gefascineerd naar als ik, maar om eerlijk te zijn kon ik er nog niet veel uit opmaken.
Na nog een beetje rond bewegen op mijn buik met het scanding, wees Mathilda opeens op het scherm. 'Look there's your little baby,' zei ze.
Nu zag ik het ook, en ook Harry keek vol liefde naar het schermpje. Zijn grijns was groter dan ik ooit had gezien en de pretlichtjes in zijn ogen waren meer dan zichtbaar.
Mathilda keek ons geamuseerd aan en keek toen weer naar het scherm. 'We'll get you a photo of thi... Oh wait... What? No.....'

Reacties (16)

 • SaarJulia

  Oh god als het echt een tweeling is
  dan hebben ze ineens BAM 3 baby's dan krijgen ze het nog druk O:

  7 jaar geleden
 • Mylou

  Tweeling? Drieling? Vierling? VIJFLING?!

  7 jaar geleden
 • Niallene

  Waarom altijd stoppen op de spannende momenten?:(
  Snel verder! <3

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super geschreven(H)!!!

  7 jaar geleden
 • Tinaaax257

  TWINNNNNSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  #funfact
  ik ben ook een tweeling, 2-eiig met een jongen.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen