Hij gooide me op zijn bed en begon aan de knoopjes van mijn bloes te friemelen. Om het hem makkelijker te maken, begon ik de knoopjes zelf gewillig open te doen. Terwijl ik dat deed, trok hij zijn shirt uit en gooide het in een van de hoekjes van zijn kamer. Zijn kamer was in feite een puinhoop, maar ik had alleen maar aandacht voor hem. Ik had wel de indruk dat hij hier evenmin op voorbereid was als ik, anders had hij zeker en vast op z’n minst toch een poging gedaan om hier en daar wat op te ruimen.
Nog voor ik het doorhad, vergezelde ook mijn bh mijn blauwe bloes. Onze naakte bovenlijven plakten tegen elkaar. Ik was fysiek nog nooit zo dicht bij hem geweest. Hij lag op me, elke vezel van zijn lijf maakte contact met die van mij. Hij begon me kusjes te geven, eerst op mijn kin, dan op mijn hals en vervolgens baande hij zich een weg naar mijn borsten. Met zijn tong tekende hij een rondje rond mijn tepel. Ik rilde letterlijk van genot. Ik gaf me aan het verlangen over en wist verrassend snel zijn riem los te peuteren. Ik gaf een kneepje in zijn achterwerk en voelde hoe hij ook hiervoor klaar was. Terwijl hij zich van me afduwde om zich volledig te ontdoen van zijn kleren, maakte ik ervan gebruik om mijn ogen zijn lichaam te laten begluren. Nu ik hem zo ongegeneerd lag aan te staren, merkte ik dat de realiteit nog beter was dan wat ik ook maar in mijn verbeelding had durven zien. Het overtrof alle kleine stukjes lichaamsdeel die ik ooit al van hem had gezien. Zijn onperfectheden waren perfect voor mij.
Een helse pijn ging door me heen toen hij in mijn lichaam drong. Ik trok een pijnlijke grimas toen hij me liefdevol aankeek. ‘Gaat het nog wel met je?’, fluisterde hij zachtjes. Ik gaf hem een kusje op zijn lippen. Dit was goede pijn en als er iemand was die me deze pijn mocht geven, dan was hij het wel die de eer verdiende. Ik moest steeds tegen mezelf zeggen dat het echt aan het gebeuren was. Ik leefde mijn diepste verlangens en genoot van zijn handen die me streelden, van de bewegingen die hij uitvoerde. Het voelde zo vertrouwd aan, bijna te vertrouwd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen