Foto bij 079.2 Charlie McFly

Okey, k ben niet 100 procent blij met dit stukje en heb nog een extra mededeling: dit verhaal loop serieus tot zijn einde. En jup daar heb ik best moeite mee:$.
Maar het gaat nog eventjes door;). Het is niet zo dat dit het laatste hoofdstuk is:).
Het is wel een lekker lang hoofdstuk en ondanks dat ik het niet geweldig vind, hoop ik dat jullie t toch nog wel leuk vinden om te lezen:$.
Xx Curlyy

We rijden door de bekende straten van Holmes Chapel. Ik ben hier al vaker geweest, met en een paar keer zonder Harry.
Nog steeds heb ik geen idee wat ik met mijn moeder aan moet. Zou ze het echt gemeend hebben? Ik weet het gewoon niet, en om eerlijk te zijn ben ik ook te bang om te bellen. Wat als ze nu boos op me is of wat als ze me gewoon in een of ander zwak moment heeft gebeld en dat ze nu weer gewoon zoals altijd me negeert.
Gelooft ze trouwens dat alles zomaar te vergeven valt als je je dochter ruim een jaar genegeerd hebt? Want zo lang was het nu al.
Achterin de auto zat Lux een filmpje te kijken, wat ze zo interessant vond dat ze de hele reis niet had gezeurd om wat te eten. En dat zegt wat, want de reis van Londen naar Holems Chapel duurt ongeveer 3 uur.
Harry deed alsof hij heel rustig was en concentreerde zich op het rijden, maar ik kan ook wel zien dat hij best zenuwachtig was om het aan zijn moeder te vertellen.
Ik heb zo het gevoel dat zelfs als Anne het niet leuk gaat vinden, ze ons nog zou steunen. Anne is een geweldig persoon en heeft me heel veel geholpen, vooral in het begin met Lux.
Als eerste keus had ik eerst liever mijn eigen moeder gebeld als ik het even niet meer wist met Lux, maar dat kon toen niet en nu weet ik het gewoon niet meer. Toch werd het al snel dat ik liever Anne belde dan dat ik ook maar dacht om mijn moeder te bellen.
Harry parkeerde voor zijn ouderlijk huis, maar maakte nog geen aanstalten om de auto uit te gaan.
Onzeker keek hij mijn kant op. Waarop ik hem een glimlach schonk. 'Hey, she already loves Lux. What can possibly go wrong, my love?' vroeg ik hem, waarna ik hem een korte kus op zijn lippen gaf.
'And now, were going to steal some hearts with the photo's of our lovely babies,' lachte ik.
Harry lachte even terug en deed daarna zijn deur open. Hij haalde Lux uit haar kinderstoel en zette haar neer. Toen ze stond waggelde ze meteen naar de deur toe. Pas ruim anderhalf jaar oud en nu al gaat alles zo snel. Al moet ik zeggen dat Lux er wel vroeg bij was, met alles.
Harry sloeg zijn arm om mijn heup heen en samen liepen we onze dochter achterna.
Anne had ons blijkbaar gezien want nog voor we voor de deur stonden deed ze al open.
'Hey, I thought you three wouldn't come 'till this afternoon?' glimlachte ze, waarna ze Lux oppakte en haar in een knuffel trok. 'Can I get a little kiss from you Luxie,' vroeg ze Lux met een lieve stem. Lux knikte hevig en drukte haar lipjes tegen Anne's wang aan. Eventjes begon ze te stralen. Het deed haar gewoon goed om Lux weer te zien, maar dat komt dan ook omdat het al weer 8 weken geleden was dat ze Lux voor het laatst zag, op mijn verjaardag.
Anne liet Lux los en trok Harry toen in een knuffel, alleen is Harry ongeveer een kop groter dan Anne (die ook groter is dan ik (moet je na gaan hoe klein ik ben)). 'Missed you mom,' mompelde hij zacht, maar ik kon het nog net verstaan. 'I missed you too honey.'
'Come here you,' lachte Anne toen ze Harry los gelaten had, en nog geen seconde later trok ze mij ook al in een knuffel.
Over Anne's schouder heen zag ik Lux gapen. 'Someone needs some sleep,' lachte ik. Waarna Harry knikkend instemde.
'Can I bring her to bed please?' vroeg Anne me. 'Sure, if you want to.'
'Come on Luxie, I'm gonna put you to bed ok?' zei Anne tegen Lux, die ze weer oppakte.
Wild begon Lux te schudden. 'Not sleepy,' zei ze met een pruillipje. 'Come on honey. When you wake up, auntie Gemma is going to be here too. And grandpa and I will still be here,' zei Anne, waarna Lux het op gaf.
'Harry be a gentleman and give your lovely girlfriend something to drink,' zei Anne tegen haar zoon, waarna ze naar boven vertrok met Lux in haar armen.
Harry en ik liepen door naar de keuken om even wat drinken te pakken en daarna gingen we naar de tuin, waar Harry's stiefvader Robin al zat.
'Hey guys, haven't seen you two in a while!' lachte hij. Harry en ik begroette hem even en gingen daarna naast hem op het terras zitten.
'Gems said she's going to be here in about half an hour,' meldde Anne, die nu ook de tuin in kwam lopen.
De eerste tijd kletste we eigenlijk alleen maar wat over de afgelopen paar weken, zonder het te hebben over de zwangerschap natuurlijk. Het ging vooral over dat Harry en ik weer bij elkaar waren, maar ook over de release van onze tweede single en de goede reacties die we erop hadden gekregen.
Een tijdje later hoorde we de voordeur dicht slaan en een paar seconde daarna kwam een nogal vrolijke Gemma in de tuin aangewandeld.
'Heya, already here? And me thinking I was early,' riep Gemma terwijl ze op ons af kwam. Ik stond op en gelijk trok Gemma me in een knuffel, waarna ze dat ook met haar broertje deed.
'So how are you? And what are you hiding?' vroeg Gemma me. Huh wattt? Hoe weet zij dat nou weer? 'O c'mon, you didn't think I'd see that?' lachte ze.
'Ok, now sit and talk,' ging ze verder, waarna ze zelf een stoel erbij pakte en ook ging zitten.
'Uhhhhm.. welll...' Harry zei het in zijn normale tempo, want soms best traag was, maar hij wist ook niet precies hoe hij moest beginnen.
Ik gaf hem een klein en bemoedigend knijpje in zijn hand, die verstrengeld was met de mijne.
Harry keek even twijfelend mijn kant op, maar ik gaf hem een glimlach, waarna hij zijn moed bij elkaar schraapte en toch maar begon te vertellen.
'Uhh wel, I'm gonna be a dad again,' vertelde Harry. Iedere keer als hij het vertelde zei hij het met trots en ook deze keer was dat zo. Ook al was hij wat onzeker over de reactie die hij vandaag zou krijgen. De reacties van zijn familie maakte hem dan ook heel wat meer uit dan van de rest.
'Oh my god, reallY? Lux is going to get a little brother or sister?' vroeg Anne blij. Ze sprong op en vloog haar zoon om de hals, waarna ze ook mij weer in een knuffel trok. 'This is amazing,' lachte Robin. Ook Gemma reageerde positief en je zag dat Harry daar ongelofelijk opgelucht over was.
'Why so insecure little brother?' vroeg Gemma, die zoals gewoonlijk echt alles door had.
'Uhh well, I uhh.. thought you might not be happy for us,' bekende Harry. 'Why not? Ofcourse we are happy for you,' mengde Anne zich in het gesprek. 'Age,' was Harry's simpele antwoord. 'Well all of us accepted that your story is a little diffrent from most people, and so this is a good thing if you're happy with this.'
'We really are happy,' bekende ik met een glimlach op mijn gezicht. 'But I'm only 8 weeks now.' 'Have you visited a gynecologist yet?' vroeg Anne geïnteresseerd.
'Yep, wanna see the photo's?' vroeg Harry voordat ik ook nog maar iets kon zeggen. Anne en Gemma knikte hevig en ook Robin wilde het wel zien.
'I can't believe Lux is going to get a little brother or sister,' lachte Gemma. 'Maybe both,' was Harry's niet zo'n subtiele antwoord, we hadden nog niet verteld dat het een tweeling is.
'Huh what?' vroeg Anne verbaasd. 'It's a twin,' antwoordde Harry terwijl hij de foto's uit mijn tas pakte en heel trots zijn twee kleine baby'tjes liet zien.
Deze middag was maar al te goed geweest voor mij. Het was gezellig en alle moeilijke gedachten over mijn moeder vervaagde even. Vandaag voelde ik me als een gewoon normaal meisje, of meer vrouw denk ik tegenwoordig. Een trotse moeder van een klein meisje dat Lux heette en een toekomstige moeder van twee kleintjes van wie ik nu al zielsveel hield. Bovendien heb ik de beste vriend ooit, van wie ik met heel mijn hart hou. Het lijkt alsof de puzzelstukjes een beetje op zijn plaats begonnen te vallen.

Kudo na 12 uur:$

Reacties (9)

 • Romyy43

  Moooiiiii Stukkjeee <3

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super(H)!!!

  7 jaar geleden
 • ChocoAddict

  morgen krijg je een kudo na twaalf uur, en mag ik voor de verjaardag van mijn moeder nog een stukje ? Of morgen als mijn verjaardagscadeautje ? Dan stuur ik jou een cakeje !

  7 jaar geleden
 • Niallene

  Hoe kan je niet blij zijn met dit stuk?!
  Het is geweldig!
  Snel verder <3

  7 jaar geleden
 • ColourSong

  ja kan je dan asljeblieft weer een verhaal schrijven ik geloof dat je mijn nieuwe drug bent haha:$

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen