Foto bij 080.2 Charlie McFly

Helleeuww
Ik wilde ekkes melden dat ik dus alweer met een ander verhaal begonnen ben. Ik ben daar al mee begonnen zodat het wat makkelijker was om Charlie los te laten. Klinkt heel stom hea:$, maar ik ben gehecht geraakt aan haar en aan de rest natuurlijk.
Dus voor de gene die het graag willen lezen dacht ik: ik zet het er ekkes bij. Normaal gesproken begin in nadat dit verhaal geëindigd is, maar als ik al veel abo's daar heb begin ik eerder:).

Dit stukje krijg je trouwens (medemogelijk gemaaktxD(altijd al willen zeggen:))) door Laurennhx omdat haar moeder, zijzelf en ik alledrie rond dezelfde tijd jarig zijn:). (Krijg ik nu wel m'n cakeje (grapjexDIk heb zelf:)(maar ik hou echt van cake:P)))

Xx Curlyy

De dagen waren alweer voorbij gevlogen, en volgens Harry werd mijn buik nu wel echt zichtbaar. Maar nog steeds alleen als je het wist en als ik geen shirt aan had.
Ik had besloten om het belletje van mijn moeder maar te negeren. Als ze weer een keer zou bellen, zouden we het dan wel weer zien. Maar het lijkt me niet bepaald dat dat snel gaat gebeuren.
Ik was nu elf weken en de tweede echo is ook al geweest. Het is dan ook al weer oktober en de herfst was al begonnen in Londen.
Afgezien van het weekje Zweden, dat de jongens vorige week hadden, waren ze hier de hele tijd geweest. Ook wij waren nog bezig met ons album op te nemen.
Er waren nu al ruim 60 liedjes opgenomen, maar we zijn echt nog lang niet klaar. Uiteindelijk moeten we uit een hele handel liedjes een stuk of 13 goede kiezen, en dan nog 2 voor de bonustrack of het uitgebreide album. Maar daar zijn we nog langer niet aan toe. Eerst schrijven, ontwikkelen en opnemen.
Lux was serieus nu al helemaal gek van het feit dat ze een grote zus zou worden. Al is ze nu wel heel druk bezig met haar speelgoed. Niet normaal hoe interessant het kan zijn (voor haar) om een poppetje op en af een autootje te zetten. Maar het grootste kind van allemaal (wie anders dan Lou) deed daar maar al te graag aan mee.
Vandaag was gewoon een rustdag. Een rustige zaterdag waarop er gewoon niets ging gebeuren.
Harry stond nog onder de douche (te zingen (jup dat doet zo ongeveer iedereen hier)), maar we hadden al ontbeten enzo.
Ik zat rustig tv te kijken terwijl ik Lux in de gaten hield. Mijn hand ging naar mijn buik en een vreemde soort angst kwam in me op.
Hoe zou ik ooit van iemand zo veel kunnen houden als ik van Lux hou, of zou ik juist meer houden van de baby's dan van Lux omdat ik wel zwanger van de tweeling geweest ben.
Dat tweede kan ik me serieus niet voorstellen. Ik hou echt zielsveel van Luxie, mijn lieve dochtertje. Op wie ik meer dan trots ben, maar zou ik dat ook kunnen worden op de tweeling?
'What is it my love?' vroeg Harry, die me uit mijn gedachten op deed schrikken. Ik had niet eens gemerkt dat hij alweer onder de douche uit was. 'Uhh nothing, I was just thinking. But nothing much,' zei ik maar snel. Het is een beetje een falende gedachte om te denken dat je nooit zoveel van iemand kan houden als ik van Lux hou. Op de moeder-kind relatie manier dan.
Harry keek me nog even argwanend aan, maar liet het toch maar zitten toen ik hem een glimlach schonk. En dus keken we samen verder naar hoe onze dochter zich vermaakte met een van haar lievelingsooms. Ze klom op Louis' rug en hij sprong overeind. Hij rende de woonkamer een beetje door en Lux gierde het uit van het lachen. Ik hou er serieus van om haar zo vrolijk te zien. Het doet me gewoon heel erg goed.
Het bekende geluid dat ik ook wel herkende als mijn ringtone speelde zich af en zonder ook maar te kijken wie het was, nam ik op.
De stem aan de andere kant van de telefoon was alles behalve wat ik gewend ben. Nog nooit had ik die stem zo gehoord. Zo hectisch, onrustig en zelfs bang. Dit kon alles behalve goed zijn...

Reacties (8)

 • ChocoAddict

  Ik ben erachter gekomen dat we baat soldaat van oranje gaan wat mn ouders super geheim hebben gehouden maar ik was slim genoeg erachter te komen:)mag ik beloond worden met een stukje ? En ik zal kijken of het cakeje door de brievenbus past , dus wat is je adres ? :p

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super geschreven(H)!!

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • Damare

  O nee.. nu moeten we allemaal wel kudo-en na 12 uur om te weten wie er belt(:

  7 jaar geleden
 • Niallene

  Snel verder! <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen