Foto bij 081.2 Charlie McFly

Helleuw
Sorry dat ik gister niets meer geplaatst had, het was hier allemaal zooo druk en gisteravond had ik parteyyy (jup alweer).
Maar hier is ie dan wel.....:

'Daan rustig en vertel me wat er aan de hand is,' zei ik tegen mijn broer. Hij klonk serieus alles behalve rustig, terwijl hij juist altijd zo'n beetje de rust zelve was.
'Dit is niet bepaald het juiste moment om daarover te hebben. Je moet naar huis heen komen. Of tenminste je moet hier heen komen Char, alstjeblieft.'
Ik twijfelde geen seconde en sprong op om mijn portemonnee en wat andere dingen bij elkaar te graaien.
Harry sprong ook meteen op en hield me tegen. Ik was nogal hectisch bezig volgens mij. Harry pakte de telefoon uit mijn handen en begon een gesprek met Daan.
'Hello, this is Harry. Who is this?'.... 'Oh Daan,' ..... 'Can't you just tell wh....' 'Ok, but I won't let her go on her own.' 'No I'll be coming with her.' 'Ok, see you there, I'll call you back.'
'Ehmm, what was that about?' Louis had ondertussen Lux alweer neergezet en keek ons nu verbaasd aan. 'We need to go to Holland. Something's wrong,' legde Harry snel uit, waarna hij de kamer uitbeende. Ik ging achter hem aan en vond hem in een kast om een koffer te vinden.
Hij trok het ding mee naar onze slaapkamer en vulde het met allemaal kleding. Waarna hij nog een andere koffer pakte om daar ook kleding in de douwen, maar dan voornamelijk van Lux.
'Charlie, please go tell the others that we have a family emegency in Holland and call Lena please,' zei hij.
Ik was een beetje gechoqueerd door alles. Maar vooral omdat ik geen idee had wat er gaande was. De rampscenario's die in mijn hoofd verschenen werden met de seconde erger en het lukte me niet meer om mijn benen te bewegen, alsof mijn hersenen gewoon dat signaaltje niet meer afgaven.
Harry kwam voor me staan en nam mijn gezicht in zijn handen. 'Whatever this is my love, I'll be there for you. We'll get trought this together, no matter what,' fluisterde hij, waarna hij een kus op mijn voorhoofd gaf. Die gevolgd werd door een kus op mijn linkerwang, en daarna een op mijn rechter wang.
Een traan rolde over de wang heen die Harry het eerste kuste, maar voordat de traan ook maar over mijn hele wang was gerold, had Harry hem al weg gekust.
Hij bracht zijn lippen naar mijn oor, 'Ik hou van jou.' Het was niet meer dan een gefluister en daarna drukte Harry ook snel nog een kusje op mijn oorschelp.
Hij trok me in zijn armen en zo stonden we een tijdje. Het geluid van zijn rustige ademhaling en zijn hartslag zorgde dat ik weer bij zinnen kwam.
Harry trok me mee de woonkamer in, waar hij Louis vroeg om Paul te bellen en om even naar Jess ofzo te lopen.
Harry zette me neer op de bank waar ik voor me uit bleef staren. Opeens voelde ik een zacht handje op mijn wang en ik keek naar de eigenaar ervan. Zelfs Luxie had door dat er iets was. 'Mama auw?' vroeg ze met haar hoge stemmetje. Ik zette een glimlach op en pakte mijn dochter op, die in haar eentje op de bank was geklauterd. Ik zette haar op mijn schoot neer en gaf haar een kusje op haar voorhoofd. 'No little Luxie, mommy's ok,' lachte ik naar haar. Ze zou het toch niet doorhebben dat het een neppe glimlach was.
Harry was ondertussen alweer weggelopen en kwam niet veel later weer terug om te vertellen dat hij drie tickets geboekt had voor het volgende vliegtuig naar Eindhoven Airport. Maar dat we zo wel echt moesten gaan om die vlucht te halen.
Louis kwam even later ook weer terug, met een nogal bezorgde Jess en Zayn achter hem aan.
Harry legde het verhaal nog een keer uit, maar vertelde er nu ook bij dat we echt weg moesten. Dus nog geen kwartier later zaten we onderweg naar het vliegveld, met de koffers achterin.
De angst werd steeds groter, verschillende soorten angsten. Maar de ergste kwam omdat ik geen idee had wat me te wachten stond.

Kunnen we morgen in de top als mijn verjaardagscadeautje:$(A)
Xx Curlyy

Reacties (6)

 • Amandatacooo

  Waarom 3 tickets als ik vragen mag?? Ook voor de tweelig? ;p

  6 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super geschreven(H)!!!!

  7 jaar geleden
 • Picasso

  VAS HAPPENIN?! Ö

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • SaarJulia

  Ik vind dat je vandaag ook in de top mag komen hoor O:
  Iedereen Kudo deze chick<3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen