Tom Kaulitz


Het laatste stukje van de 'troost' sigaret rook ik op en werp een blik op mijn broertje. Hij kijkt nors voor zich uit, zuigt aan de sigaret alsof hij een wereldrecord wil breken. Ik ben bezorgd om de band, maar nog meer om mijn broertje. Die ego boost zal hem en vooral die meisjes totaal geen goed doen. Bij een ego boost, krijgt Bill zeer arrogante trekjes. Weet hij alles beter en zal hij alles beslissen in zijn eigen voordeel.

'Ik ben niet van plan om zomaar met die trienen in zee te gaan. David zal er spijt van krijgen, dat zweer ik.' bromt hij kwaad en stampt zijn sigaret uit, op de betonnen vloertegel. 'Wat ben je van plan?' Hij grimt gevaarlijk en ik zou liever niet weten wat hij nu denkt. 'We zullen eens zien hoe sterk en stoer ze zullen zijn, eens ze hier binnen stappen. Ik verwelkom hun hartelijk 'Welcome to Hell, ladies.'


Ik grinnik en geef hem de boks. Ik heb best wel zin in een potje competitie. Waarom ook niet? We hebben niets te verliezen, enkel te winnen. Dat wij de meisjes coachen, tot daaraan toe. Maar dat zij spelen in ons voorprogramma op tour, foto shoots delen, interviews afleggen en bij ons intrekken, sorry hoor! Wij zijn geen liefdadigheidsorganisatie. De hele wereldtournee van Tokio Hotel, zal draaien om die 2 leeghoofden, in plaats van om ons. Het is gewoon schandalig.


We lopen terug naar binnen en nestelen ons in de sofa. 'Oké, David. Ik werk mee, maar dan moet je mij m'n job laten doen. Ik beslis pas als het goed is, of als ze moeten doorwerken. Jij beslist niets, het is de verantwoordelijkheid van Tokio Hotel.' zegt mijn jongere broer plots die David met een norse blik aankijkt.


Verrast kruist hij de vingers in elkaar. 'Dus je bent bereid om deze dames te begeleiden, naar het punt van succes?' Hij knikt meedogenloos en steekt zijn hand uit. 'Beloofd.' David schud hem de hand en kijkt hem waarschuwend aan. 'Als deze meisjes gekwetst worden, of oneerlijk behandeld worden, ben jij verantwoordelijk en eet je de rotte peren.'


Ik slik bij David's blik en zie dat Bill de grootste moeite moet doen, om niet weg te kruipen in de sofa. 'Ach welnee, ik zal gewoon eerlijk zijn, want dat ben ik altijd.' spreekt hij heilig, nadat hij de lippen nat likt.


'Mhm,...je verstand is dan toch niet weggespoeld op de Maldiven.' Hij wil reageren bij die opmerking, maar houdt wijselijk zijn mond. Vraag me niet waar dit heen zal gaan, want volgens mij loopt dit nooit goed af.


Ik ben nog steeds tegen het hele idee, maar mijn mening wordt ook niet meer gevraagd. Ik doe gewoon verder met hoe ik me bij de situatie voel.
Ik ben totaal niet tevreden, dus zal ik dat ook meteen laten zien, ik heb David ook nooit iets beloofd.

Vallen die meisjes nog mee, dan hebben ze geluk en blijf ik er redelijk cool onder.
Werken ze me op de zenuwen of behoorlijk tegen, dan hebben we een Wereldoorlog |||.Bedankt voor de reacties! Ik ben blij dat er toch al een paar mensen leuk vinden! En daarom krijgen jullie nog een hoofdstuk xxx(H)

Reacties (2)

 • AlienStar

  Vet gaaaf!(yeah)

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Je kunt echt goed schrijven! Ik vind het onderwerp ook helemaal geweldig en sommige stukken schrijf je echt hilarisch! Wereldoorlog III, helemaal top!

  (flower)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen