Heey, ik heb besloten de hoofdstukken per POV te doen. Dus niet in een hoofdstuk een JPOV en DPOV maar alleen JPOV of DPOV of misschien iemand anders POV. Dat betekent ook dat de hoofdstukken wat korter worden.

Het groene knopje boven je muis wil graag geklikt worden?

DPOV:
Ik pakte zo snel als ik kon mijn mobiele telefoon en zocht het nummer van Kaylee op. Ik drukte op het groene knopje. Hij ging 1, 2, 3, 4 keer over totdat ze opnam.
‘Kaylee? Waar ben je?’ vroeg ik ongerust.
‘Heeyyyyyyy, Dais, hoe gaat het met mijn geweldige beste vriendin?’ hoorde ik haar met een dikke tong aan de andere kant van de lijn zeggen. Drie maal raden wat ze had gedaan.
‘Kaylee, je bent toch niet weer dronken?’ vroeg ik ongelovig.
‘Neeee Dais, heb maar een paaaaaaaaaar biertjes op. Ik ben echt niet dronken...’antwoordde ze met de nadruk op paar.
‘Blijf waar je bent. Ik kom zo snel mogelijk naar je toe.' Ik drukte de verbinding weg en vervloekte mezelf. Hoe kon ik haar nou alleen gelaten hebben? Ik baande me zo snel mogelijk een weg door de drukte. Alcohol.
Ze heeft gewoon alcohol gevonden in Disneyland. Verdomme, bestond er zoiets als 'onze kinderen beschermen' niet meer? Aangezien ik geen idee had waar ik hier alcohol moest vinden besloot ik het aan iemand vragen.
Ik liep naar een suikerspinkraam toe en vroeg de man erachter of er een plek was waar je bier kon kopen in dit park. De man keek me afkeurend aan en vertelde dat ik bij de Club 33 terecht kon. Ik vond een wegwijzer en snelde me naar Club 33.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen