Foto bij ATL - Alex Gaskarth

Opgelet, de stories zijn op alfabetische volgorde gesorteerd, niet op basis van kwaliteit.

Ghosts we carry home. - Afgelopen
When the unknown walks the same road as you, would you be afraid? When you can choose between believing and denying, what would you choose? What would you do when everyone else is blind for the things you see?

Death. Its feared by so many, but its not something you should be afraid of. Before youve even realized it was there, its gone again. It doesnt hurt, its just too bright to look at. Its like a flashlight that shines in your eyes and it changes everything you have ever believed and everything you will believe in. I know this all because Ive experienced it. Im Melanie, I died seven days ago.
12+
EngelsHe has given me a choice with time - Afgelopen
Sierra is eenentwintig als ze sterft in een verkeersongeluk. Vanuit de geestenwereld kijkt ze neer over de ene persoon die ze niet lang genoeg lief kon hebben, hopend dat er een manier is om bij hem terug te komen. Joe, een mysterieuze verschijning vertelt haar dat het mogelijk is en dat hij haar wil helpen op één voorwaarde. Als het haar niet lukt om Alex van haar te laten houden binnen zeven dagen, moet ze voor eeuwig bij hem blijven.
12+I am still painting flowers for you - Afgelopen
Melody Simms is een meisje dat uit verveling haar ingeschreven heeft voor het programma 'Made'. Na maanden niks daarvan te horen, vergeet ze het allemaal. Tot ze op een maandagmorgen tijdens de les wiskunde verrast word door een camera en de vraag of zij Melody Simms is.


Recipe for Disaster. - Afgelopen
Cassadee en Juliet zijn partners in crime die op vakantie Alex en Jack ontmoeten. De jongens beginnen een grote rol in het leven van Cass en Juliet te spelen. Jessica, de demonische vriendin, doet alles om Jack en Alex voor haar te winnen. Jessica's plannen lijken niet altijd te lukken. Welkom bij 'Recipe for Disaster'.


The red book. - Afgelopen
Wanneer Ellie na een verhuizing volledig gesetteld is in haar nieuwe kamer, vindt ze onder de kapotte vloer een dagboek dat het verhaal vertelt over een meisje dat hopeloos verliefd is op een jongen die naar haar school gaat. Hoe meer Ellie in het boek leest, hoe meer gevoelens ze creëert voor zowel de jongen als het meisje.
12+Touch of Redemption. - Afgelopen
Terwijl Juliet, Sierra, Jack en Alex een uurtje strafstudie hebben, worden ze samen met hun andere medeleerlingen opgesloten. Tijdens hun ontsnappingspoging ontdekken ze het duistere geheim dat de leerkrachten jarenlang verborgen hielden ...
12+
KortZielen die we met ons meedragen - Afgelopen
Als het onbekende op hetzelfde pad loopt als jij, zou je dan bang zijn? Als je kan kiezen tussen negeren en geloven, wat zou je dan kiezen? Wat zou je doen als iedereen blind is voor de dingen jij ziet?
De Dood is gevreesd door zoveel mensen, maar eigenlijk hoef je er niet bang voor te zijn. Voor je beseft dat het er was, is het alweer weg. Het doet geen pijn, het is alleen té fel om naar te kijken. Net alsof iemand met een zaklamp in je ogen schijnt. Het verandert alles waar je ooit in geloofde en alles waar je in zult geloven. Ik heb het zelf meegemaakt, dus ik kan het weten. Ik ben Melanie, zeven dagen geleden ben ik gestorven.
12+

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen