We zaten in de auto en ik zat naast Jeffrey. Zo voor de eerst keer in de dreuzel wereld haha zij Jeffrey. Ben je nog nooit hier geweest vroeg ik. Ja wel maar nog nooit zo lang zij Jeffrey. Ooo zo haha zij ik. Maar zusje. Ja Reem zij ik. Je moet wel ja kamer uit he want Jeff kan niet bij mij slapen heb een te kleine kamer. Wat zij ik. Nee grappie. Dat is niet leuk zij ik. Mij makt het niet uit waar ik slaap als ik maar ergens kan slapen zij Jeffrey. Nou nee dank je wel zij ik. Nog bedankt mevrouw Draak dat ik deze kerst bij jullie mag zijn zij Jeffrey. Geen dankzij me moeder.

We kwamen aan bij het huis en ik rende gelijk me naar boven. Ik hoorde me broer en Jeffrey ook naar boven komen. Remy deed zonder wat te zeggen zo me deur open. En dit in me zus der kamer. Kan je voortaan eerst even aan kloppen zij ik. Wou me net omkleden. Haha sorry zusie. Leuke kamer heb je hoor zij Jeffrey. Dank je wel en nu weg wezen en ik gooide me deur dicht. Ik kleden me om en deed me pc aan en ging op skype om met een goede dreusel vriendin te praten. Heeeeeey Kim hoe is het dan. Heeeey muts zij Kim. Ja gaat goed met jou. Ja lekker zij ik eindelijk vakantie dus kan weer naar je toe komen en leuke dingen doen. Ja dat gaat niet zij Kim. He hoezo niet. Nou ben de hele vakantie in Oostenrijk met me ouders en zus. Lekker dan zij ik. Maar kennen toch wel cammen vroeg ik. Ja altijd zij kim. Mooi zo zij ik. Maar hoe is het op jouw school. Ja leuk ik hoef gelukkig niet op school te blijven net als jij. Had vorige week vrijdag schoolfeest was echt leuk. Oke leuk zij ik sarcastisch. Maar hoe is het op jouw school vroeg Kim. Ja leuk zij ik heb 2 nieuwe vriendinnen en ze slapen bij me op de kamer. Oke leuk zij Kim. En nog wat mee gemaakt vroeg ze. Ik dacht na en kon aan zoveel dingen denken maar dat mocht ik haar niet vertellen. Nee niet egt zij ik. Nog leuke jongens op je school vroeg Kim. Nee en de leuke zijn te oud voor me. Jammer zij Kim anders had je me wel voor mogen stellen aan ze vrienden zij ze lachend. Ja maar denk niet dat je die jongens wil lieve schat. Oh zo erg dan. Ja zij ik lachend. Na nog 3 uur met der hebben gepraat deed ik me pc uit en liep naar beneden. Bo doe wat netjes aan we gaan naar Narcissa en Lucius toe zij me moeder en jullie ook zij me moeder tegen Remy en Jeffrey. Mam waarom moeten we opeens netjes dat hoeven we nooit. Ja maar wel als der zus komt met der man en met tops. Mam tops die komt ook echt netjes zij ik lachend. Ja maar als we er zijn snap je het wel zij me moeder. Ik liep naar boven en deed me zwarte broek met me zwarte bloes aan. En liep me kamer uit. WTF heb jij nou weer aan zij ik lachend tegen Jeffrey. Ja ik heb allen maar dit heb geen pak of zo. Remy heeft er nog een pak ik pak hem wel even voor je want zo ga je echt niet mee. Ik pakte een pak van Remy en gaf hem aan Jeffrey. Jongens opschieten wil niet te laat komen. Ja we zijn klaar mam. Zo pak me hand dan gaan we. Heb je wel is verschijnseld Jeffrey vroeg me moeder. Ja 1 keer zij Jeffrey. Oke pak Bo der hand maar vast dan gaan we. Jeffrey pakte me hand en ik keek hem aan en we verschijnselden.

Zo we zijn er zij me moeder. We kwam aan bij het grote hek en hij ging open Dobby stond op ons te wachten. G.g. goedenavond mevrouw Draak zij Dobby tegen me moeder. Goedenavond zij Callidora. G. goedenavodn jongen mevrouw en meneer Draak. Goedenavond Dobby zijden Remy en ik in koor. E.en wie bent u meneer vroeg Dobby aan Jeffrey. Jeffrey Van der Waal. G.goedenavond meneer Van der Waal. We liepen naar de grote deur en we zagen Narcissa al bij de deuropening staan. Jullie zijn er meneer en mevrouw Korzel zijn er al en meneer en mevrouw Kwast ook zij Narcissa. Mooi zij me moeder blij. Ik horde stemmen van uit te tuin en lopen richting het geluid en zag Draco in de tuin met Korzel en Kwast die sneeuwballen aan het gooien waren naar mekaar. Hoi zij ik. Hoi Bo zij Draco en hij gaf me 3 kussen. En sinds wanneer ben jij een heer geworden Draco zij ik lachend. Omdat die verlieft op je is zij Kwast. Nee dat ben ik niet en ik ben altijd al netjes geweest zo ben ik nou eenmaal opgevoed zij Draco netjes. Oh oke dan. Maar Bo eventjes heb je het nou echt naar je zin in dat rare Griffoendor vroeg Korzel. Ja het is heel leuk zij ik. Nou dat weet ik nog zo net niet hoor zij Jeffrey achter me. Oh daar hebben we hem ook weer zij Draco. Jij ophouden en waag het om wat te zegen Jeff. Jongens naar binnen riep Lucius. Oke meneer Malfidus.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen