Onaa Cruizze Latimore


David loopt voor ons uit, de hal in. Gehoorzaam volg ik hem en probeer Zarah's vragende blikken te negeren. Zin om die te beantwoorden heb ik nu toch niet, wat moet ik erop zeggen? Ik weet zelf niet wat ik had, wat het precies was dat ik voelde. We zijn tweelingen, zou het kunnen dat zij voelt wat ik voel? 'Meisje, wat kijk je sip.' Ik schrik op en zie David bezorgd kijken. 'Verzonken in gedachten.' meld ik met mijn grootste glimlach.

Hij opent een deur en een kamer vol instrumenten komt tevoorschijn. 'De studio meisjes.' Voorzichtig loop ik binnen en zie meteen op welke plek we terechtgekomen zijn.

Het domein van Tokio Hotel. Platen hangen aan de muur, de eerste wekt mijn aandacht. Devilish. De kamer hangt vol awards, platina, foto's,... Ik ben merkbaar overweldigd dit te zien, evenals ook de reden waarom ik zo opkeek naar deze Duitsers.

Het gekuch doet me omdraaien en merken als eerst weer die diepbruine ogen op. Hij kijkt me kwaad aan, vol afgunst. Ik vraag me af wat ik hem nou precies heb misdaan... Geagiteerd laat ik het hoofd zakken en wacht tot David eindelijk eens het ijs breekt in deze doodse kamer.


'Beginnen we met de cover?' Mijn hoofd veert omhoog, fronsend kijk ik mijn zus aan die net hetzelfde denkt als mij. Welke cover?
'Is er een probleem?' Twijfelend richtte ik me tot de stem, zag de zanger van de groep spottend op ons neerkijken. Vluchtig wisselde hij een blik uit met zijn broer, die grijnsde van oor tot oor.


Niet begrijpend bleef ik hun aanstaren tot Gustav ons tot leven wekte. 'Zijn jullie de tekst vergeten? Misschien kunnen we helpen.' Zarah schudde het hoofd en hield het hoofd schuin. 'We weten niet over welke cover je het hebt David.'

Bill schoot in de lach en kruiste de armen over elkaar. 'David, volgens mij heb je een verkeerde keuze gemaakt, die 2 zijn duidelijk amateurs.'


Klets...
Een klets in ons gezicht, eentje die ons terugbracht naar de realiteit.
Mijn mond voelt droog aan, mijn stem lijkt geroofd te zijn. Een klank zou er niet meer uitkomen. Dit is pas vernederend. Bassist en drummer keken de zanger ongelovig aan, die mij bekeek met een voldane blik.
David pijnigde zijn hersenen wijl de mannelijke tweeling lachte in het vuistje.


Dit ging een kant op, die ik helemaal niet had verwacht. Die tweeling wou ons boycotten en kleineren. Zarah hield het hoofd gekwetst omlaag, geen woord sprekend. Zelfs in een situatie als deze, zou ze een krijger kunnen zijn en haar mond eens goed opentrekken. Helaas hield haar iets tegen. Het vreselijke vermoeden dat Bill wel eens gelijk kon hebben. Waren we amateurs?


Ik moet iets doen, mijn zus was er gisteren voor mij. Nu ben ik er voor haar! Als we amateurs zijn, dan zijn we fenomenale amateurs.


'Ongelooflijke amateurs die geen covers zingen, maar hun muziek zelf schrijven David.' richtend tot de opgeluchte manager, strak kijkend naar de egoïstische zanger die me nog kwader aankijkt. 'Laat maar horen dan.' bromt die grimmig. Ik kruis mijn armen en tuit mijn lippen. 'Dat was de bedoeling ook, dacht ik.' Geïrriteerd balt hij zijn handen tot vuisten en steek ik eigenwijs mijn neus de lucht in. Kom maar op, Bill Kaulitz.


David begeleid ons tot de instrumenten, wijl de jongens achter het raam staan. Zarah kijkt nog steeds ongemakkelijk en ik moet toegeven dat ik nu meer zenuwen heb dan ik ooit heb gehad bij een optreden. 'Lieverd, we kunnen dit, denk aan de gitaar. Niet aan die eigenwijze bitches die iemand inhuren om aan hun kont te krabben.'


Vrijwel meteen krijgt ze de slappe lach en horen we hoe de gitarist zijn witte en zwarte gitaar opeist. Knipogend grist Zarah toch de zwarte uit de staander, wat zorgt voor een tirade om David's oren. Om er nog een schepje bovenop te doen, kust ze de hals en laat zich zakken op een kruk.

'Bittersweet past.' Al snel verlaten de eerste noten, het mooie instrument. Kunnen we eindelijk beginnen.

Reacties (3)

 • AlienStar

  Super gaaf, door dat ze elkaar steeds meer tegen werken word het spannender. Ik kijk al uit naar de volgende hoofdstuk!(Y)

  8 jaar geleden
 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Ik mag die meiden wel! Ze zeggen wat ze denken en hebben pit!
  Alleen jammer dat de jongens zo'n ongelofelijke A**holes zijn!

  Anyway snel verder, want ik ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen!

  xx(flower)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen