Bill Kaulitz


Kippenvel bedekte mijn armen zodra haar mond zich had geopend. Een zachte, vaste stem die moeiteloos elke noot aankon. Ze had de ogen gesloten en haar vingers om de staander geklemd. Haar lichaam bewoog heen en weer op de maat van de muziek. De tekst was uit het hart geschreven. Ik kende haar dan nog niet maar dat wist ik gewoon.

Het raakte me op een vreemde manier, waardoor ik het weer warm kreeg. Waar komt ze vandaan? Ik klem mijn tanden op elkaar, knarsetand gefrustreerd. De smaragdgroene ogen werden terug zichtbaar, bleven in de mijne hangen. Het leek alsof ze dit voor mij zong, voor mij alleen.


De laatste noot verlaat Tom's gitaar en beide zusjes kijken elkaar aan met een blik die ik niet kan plaatsen. Vrij snel komen de G's overeind en prijzen de meisjes uitbundig. 'Was dat alles?' De woorden afkomstig uit Tom's mond, vol verontwaardiging. Nieuwsgierig keek ik de zussen aan, zag een donkere donderwolk boven het hoofd hangen.

Zarah keek hem minachtend aan. 'Jij denkt dat dit alles is, meneertje ik kan gitaar spelen en een beetje piano als het echt moet.'


Tom gaf geen kick op haar argument. Georg hield de adem in. Ik kon enkel hopen dat Tom haar niet ter plekke zou vermoorden. Hij opende wederom de deur met een flinke zwaai. 'Nou, waar wacht je nog op met je grote mond?' Zijn humeur is net onder nul gedaald, wat wel eens gevaarlijke bijwerkingen kan hebben.

'Tom!' David keek hem waarschuwend aan, waardoor hij nors wegkeek.

De zwartharige komt in beweging en loopt langs Tom, haar ogen speels als die van een kat met een bol wol. Hij lijkt even gevangen in de ogen, tot hij uit zichzelf het hoofd weg draait. Haar vingers glijden over de toetsen en spelen een bekend melodie, zo uit het hoofd. Ik bijt op mijn lip en kreun krampachtig. Dit is niet goed, totaal niet goed...

Plots staat ze op en loopt naar de basgitaar aan de wand. Vrijwel meteen kan ik de bekende bassist Slash eruit halen. Klasse?

Vervolgens loopt ze de kamer weer uit en knipoogt Tom's kant op, die woedend in de sofa was gezakt. Die zouden ze nu maar beter met rust laten. 'Tevreden Tom?' David kijkt hem kwaad aan, duidelijk niet tevreden met zijn houding tegenover zijn 2 'nachtegalen'.

'Wat kan jij dan, nog?' zucht ik verveeld richtend tot Onaa die zich afzijdig hield. 'Hetzelfde Bill, identiek hetzelfde.' Ik gun mijn manager geen blik en blijf haar strak aanstaren. Ongemakkelijk prutst ze aan d'r gekrulde lokken, tot Zarah een arm om haar heen slaat. 'Mijn zusje kan ook nog viool en - als het echt moet -, ballet dansen.' Dit was duidelijk tot mijn broer gericht.

En werkelijk de druppel. Tom schiet overeind en kijkt haar aan met een moordende blik. Met grote passen verlaat hij de kamer en gooit de deur met een klap dicht. De platina aan de muur, schokt hevig, een harde klap is afkomstig uit de gang. Onaa staart geschrokken naar de gesloten deur. 'Ik...je hebt hem kwaad gemaakt.' haar hese stem verbaasd me wel degelijk. Die lijkt bang voor wat nu volgt.

Ze knippert haar ogen, zoekt de mijne op, slaat haar armen om haar lichaam. Zichzelf beschermend voor de gevolgen. 'David, hier krijg je nog spijt van.' Zonder enige emotie spreek ik de woorden uit, wijl ik haar ogen blijf vasthouden.

Ogen die me betoverden, die me hopeloos verliefd lieten worden.

Reacties (4)

 • Eyka

  Zarah keek hem minachtend aan. 'Jij denkt dat dit alles is, meneertje ik kan gitaar spelen en een beetje piano als het echt moet.'
  - Ik lig even plat van het lachen - wat nogal vreemd overkomt, aangezien ik al in bed lig met mijn laptop, maargoed. Ik heb nogal een verbeeldingskracht én ik zie het gewoon zo voor me. Gewoon die zin. 'en een beetje piano als het echt moet' IN YOU'RE FACE TOM 8D

  Na het lezen van de laatste regels is het officeel. Ik ben verslaafd. Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?!
  Anyway, ik moet nu slapen, aangezien ik vandaag moet studeren -.-', but be warned. Ik ga je stalken met reacties8D.

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden
 • AlienStar

  aaaaaaw cute snel verder.....geweldig complimenten voor jou heel veel maar ik kan ze niet allemaal opschrijven zou ik drie uur(of langer) mee bezig zijn. Maar top,geweldig,goed gedaan!(H)

  8 jaar geleden
 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen