Foto bij TH - Bill Kaulitz

Opgelet, de stories zijn op alfabetische volgorde gesorteerd, niet op basis van kwaliteit.Nieuw:
When a gymnast meets a singer - 29/5

Behind closed windows - Afgelopen
Een verhaal over een jongen die een goede vriendin anders gaat zien.
Een verhaal over het meisje dat niet langer het meisje is.
Een verhaal over hoe ouder worden vriendschap in andere belangstelling verandert.
Kort (5-shot)Humanoid - Afgelopen
Iedereen slaat op de vlucht als de wereld wordt geteisterd door Humanoides.
Je komt nergens als je geen wapens of voedsel hebt.

Collindae is haar zus verloren en staat er geheel alleen voor. Ze weet niet waar haar ouders zijn en er is niemand die haar kan helpen. Na jaren van goede training en overleven wordt ze dan toch aangevallen, maar net op het nippertje gered door de mysterieuze jongen Bill. Ook hij heeft iets te verwerken. Zijn broer, Tom, is gevangen genomen en wordt gemarteld voor informatie.
Collin komt in contact met de geheimen die zich verschuilen achter het Humanoide systeem. Niet alleen dit blijkt een grote verrassing te zijn, want de aanstichter blijkt niemand minder dan haar bloedeigen vader.

WARNING! Bevat een tragisch einde!
12+
Kort (5-shot)When a gymnast meets a singer. - Afgelopen
Maaike is een ritmisch gymnaste van 17 jaar oud. Ze turnt op competitie niveau. Maaike en Friedolien zijn beide grote fan van Tokio Hotel.Op een dag gaat ze na een training samen met haar vriendin Friedolien langs het concertgebouw waar die avond Tokio Hotel optrad. Wat er toen gebeurde was ongelofelijk! Maaike en Bill bleven contact houden, maar Maaike wou dat er meer was dan alleen maar vriendschap, maar wil Bill dit wel? Twijfels nemen de bovenhand, maar wanneer Maaike geselecteerd word om mee te doen aan de Olympische Spelen, wordt alles duidelijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen