Foto bij Number 2

24/24 july 2012.

Seconden gingen voorbij en voor dat ik het doorhad was Skype gestopt met rinkelen. In mijn gedachten was er een gevecht gaande of ik nou moest opnemen of niet en nu was het te laat. En nog steeds wist ik niet of ik nou op had moeten nemen.

Niall Horan (00:10): ??
Roxy van Loon (00:10: Sorry.. Bel me alsjeblieft opnieuw?


Ik wist niet zeker of ik hier goed aan had gedaan maar ik deed het toch. Ik zette alvast een fake smile op en ging recht zitten. Ik voelde me helemaal niet goed, ik was zo zenuwachtig dat ik er ziek van werd. Skype begon opnieuw te rinkelen. Ik kneep mijn ogen dicht en drukte op mijn gevoel op accepteren. Het rinkelen stopte en ik deed mijn ogen open om te kijken of ik nou op accepteren of weigeren had gedrukt. Het bleek accepteren te zijn want ik zag twee zwarte schermpjes met laad icoontjes erop. Zachtjes hoorde ik iemand kuchen en een blonde jongen kwam in beeld. Voorzichtig glimlachde hij naar mij. 'Hey Roxy..'Mompelde hij, ietwat verlegen en hij staarde naar het toetsenbord zo ver ik kon zien. 'Hey..'Fluisterde ik, ook ik staarde naar mijn toetsenbord. Het bleef een tijd stil toen Niall begon te fluisteren. 'Ik heb je gemist..' Ik slikte, hier was ik bang voor. Ik had hem ook gemist maar ik moest het niet laten merken. Onze vriendschap was hopeloos, waarschijnlijk zou ik hem toch nooit zien en hij was beroemd. 'Ik weet het, Niall, ik weet het.' 'Ineens stopte je met bellen en sms'en, je negeerde me.. Waarom?' Net op dat moment begon mijn mobiel te rinkelen. Beschaamd keek ik naar Niall. Het was een solo van Niall die ik als beltoon had. Ik zag Niall verbaasd lachen en ik nam mijn telefoon. 'Een moment,'Zei ik nog tegen Niall en nam mijn telefoon op. 'Met Roxy.' 'Hey babe! Sorry dat ik zo laat bel maar ik wou gewoon je stem horen. I love you.'Hoorde ik Stan zeggen. 'Hey stan, I love you to..'Zei ik maar zodra ik dat zei vertrok Niall's gezicht. 'Stan wacht even,'Sprak ik en ik legde de telefoon naast me. 'Niall? Wat is er?'Vroeg ik en ik keek de blonde jongen bezorgd aan. 'Uhm, niets.. Is dat je vriendje?'Vroeg Niall en ik zag hoe gekweld hij keek. 'Ja, dat is hij..'Antwoordde ik hem en opeens voelde ik me helemaal niet trots meer om dat te zeggen. Natuurlijk hield ik van Stan maar het leek wel of Niall al die liefde voor hem wegzoog. 'Ga maar verder met praten, ik wacht wel,'Glimlachte Niall maar ik zag meteen dat het nep was. Ik knikte en pakte mijn telefoon op. 'Ben ik weer.' 'Met wie bel je? Is het een jongen? Wat is zijn naam?'Ratelde Stan in een stuk door. Stan had nogal veel last van jaloezie. Ook wist hij niet van mijn vriendschap, niemand wist het. Toch wou ik niet liegen tegen Stan. 'Niall,'Antwoordde ik. Hopelijk vraagde hij niet de achternaam van Niall, hij kende One Direction goed. Het klonk misschien raar, maar Stan was een jongens Directioner. Nee, hij was niet zo obsessed zoals sommige meiden maar hij keek vaak filmpjes van ze en liedjes. 'Niall wie?'Vroeg Stan nog steeds met een jaloers ondertoon. Hier was ik bang voor, maar ik ging niet liegen. 'Niall Horan,'Sprak ik langzaam uit. Niall keek mij vragend aan via de webcam en ik typte wat naar hem.

Roxy van Loon (00:30): Mijn vriendje wou weten met wie ik belde, hij is een soort van Directioner.

'Dé Niall Horan van One Direction?'Vroeg Stan en ik hoorde dat hij zijn adem inhield. 'Ja,'Antwoordde ik twijfelend. Deed ik hier wel goed aan? 'Ik geloof je niet.' Ik zuchtte. Hier was ik al bang voor.

Roxy van Loon (00:31): Dit klinkt raar maar kun je iets zingen? Hij wilt me maar niet geloven.

Niall knikte en ik sprak nog wat tegen de telefoon. 'Luister maar. Niall, zing maar.' 'Oké,'Antwoordde Niall en hij schraapte zijn keel. 'You and I, are better than Sonny and Cher. Honey & Bears, and you and I are better than Aladdin & Jasmine. Let's make it happen..' Bij de eerste stokte mijn adem al en die van Stan zo te horen ook. Niall keek verlegen naar me ik deed mijn inmiddels openhangende mond dicht. 'That was beautiful Nialler..'Zuchtte ik. 'Elke keer als ik het zing dan denk ik aan jou Rox,'Zei Niall en hij glimlachte. Opeens leek hij niet zo verlegen meer. Zachtjes hoor ik mijn naam uit de telefoon komen. 'Ja?' 'Hoe kom aan je Niall's Skype?'Vroeg Stan weer jaloers. 'Hij was mijn beste vriend..'

Die avond had ik nog even met Stan gebeld. Hij kon niet geloven dat ik het achtergehouden had dat ik One Direction kende. Wat hij zei was niet helemaal waar, ik kende One Direction niet. Alleen Niall. Ik zou niet eens weten hoe die gasten eruit zagen. Toen Niall me had laten stikken had ik nooit de neiging gehad om hem op te zoeken, ik had er geen behoefte aan en het deed me alleen maar pijn. Ik kan me nog goed de blik van Niall herinneren van vannacht. Hij keek zo gekwetst toen ik zei dat ik zijn beste vriendin was. Hij had daarna meteen Skype weggedrukt en mij weer alleen gelaten. Ik was er gewend aan. Hij maakte me blij en liet me voelen dat hij echt om me gaf en dan verdween hij weer zo snel uit mijn leven zo snel hij gekomen was.

Kreunend wreef ik mijn in ogen en beschermde mijn ogen tegen het zonlicht dat naar binnen schijnt. Zuchtend stapte ik uit bed en slofde naar beneden. 'Goedemorgen lieverd!'Riep mijn moeder blij als ik de woonkamer in stap. Snel verdween ze de keuken weer in als ze mijn norse blik ziet. Ik plofde op de bank en drukde op de aan knop van de tv-afstandbediening. Meteen zapte ik naar schownieuws. Ik was dol op sterren roddels. 'EN NOG EEN NIEUWTJE! VOLGENDE WEEK IS DE BEROEMDE BAND ONE DIRECTION IN NEDERLAND!'Schreeuwde de opgewonden vrouw op de televisie. Fijn. Niall was dan in Nederland. No way dat ik naar het concert zou gaan. Ik hoefde Niall niet te zien, nooit niet. Hij was toch het type jongen dat meisjes liet vallen. Het zou me niet verbazen als hij een grote player was en elk meisje zou pakken dat hij er mooi uit vond zien. Diep in mijn hart wist ik dat Niall niet zo was. Ik weet nog dat hij vroeger zei dat meisjes hem lelijk vonden. Nu dat hij beroemd was zou dat vast wel veranderd zijn. 'Roxy?'Klonk de stem van mijn moeder achter me. Ik draaide me om en keek naar mijn moeder die met haar handen leunde op de bank. 'Ja?' 'Zou jij niet naar die One Direction willen? Dat is toch die band waar Stan zo fan van is?' Hoe mijn moeder het zei leek het net of Stan mijn homo vriend was, maar nee. Ik had natuurlijk weer een relatie met een jongen die fan was van de band van mijn ex-beste vriend. 'Denk maar niet dat ik daar naar toe,'Zei ik en ik hoorde mijn spottende stem. Mijn moeder trekte verbaasd een wenkbrauw op en liep dan weer snel weg. Ze wist dat je niet tegen mij moest praten als ik zo praatte. Maar goed ook.

'ROXY!'Schalde de stem van Stan uit de telefoon. 'STAN!'Riep ik net zo blij terug. 'Wil je met mij mee naar het One Direction concert? Misschien kun je wel wat regelen aangezien Niall je beste vriend is!' Mijn humeur zakte meteen onder de nul. Mijn mond veranderde in een rechte streep. 'Nee,'Antwoordde ik bot. 'Maar..' 'Luister Stan, Niall is niet mijn beste vriend. Dat was hij 1 jaar geleden, nu niet meer.' 'Alsjeblieft?'Ik hoorde het smekende in Stan zijn stem. 'Nee Stan. Doei,'Chagerijnig hing ik op. Ik weet dat het slecht is dat ik zo tegen mijn vriendje praat maar ik wil echt niet herinnerd worden aan Niall. Hij is mijn beste vriend niet meer en dat zal ie waarschijnlijk ook nooit meer worden, de hoop is weg. No hope, no sorrow.

Luid word er aangebeld en ik zuchtte. Ik ging dus echt de deur niet opendoen. 'ROXY DOE DE DEUR EENS OPEN!'Hoorde ik de stem van Stan roepen. Oh, fijn. Dus hij stond voor de deur. Alweer zuchtend stond ik op en slofend liep ik naar de deur. Ik rukte hem open en probeerde een lach op mijn gezicht te brengen. 'Kijk niet zo chagerijnig schat, ik moet je wat laten zien. Kom!'Riep Stan en hij sleurde me mee aan mijn pols naar de bank en liet zich er op ploffen. Ik volgde zijn voorbeeld en liet me op de bank vallen. 'Kijk de tweet van Niall!' 'Nee Stan.. Hou op over die stomme ier!' Stan deed net of ie het niet hoorde en duwde zijn telefoon onder mijn neus en ik keek.

@NiallOfficial: I miss you, my best friend. I love you, my best friend. I wanna hold you and never let you go because I never had the chance to do that.

Ik zuchtte. 'Hoe weet je dat dat over mij gaat?' 'Hij heeft nog iets getwitterd!' Weer duwde Stan zijn telefoon onder mijn neus.

@NiallOfficial: Holland, the place where you are. Can't wait to go to Holland and see you! Hopefully..

'Oké, dus Niall mist en hou van me. So?'


Willen jullie een Niall pov?

Reacties (4)

 • Cannon

  Oke, net begonnen met deze story, en ILOVEIT!(H)
  Ik zit dit echt met een big smile te lezen hahaha

  1 decennium geleden
 • chadwick

  AAAAAAAAAAAAAAWIE, NIALLER. Omg heb hier echt een grote glimlach op mijn gezicht zo stom ahahahahhaa.
  Maar je schrijft zoooo mooi he, en ja i would love a niall pov!
  Snel verder pleaseeee! xx

  1 decennium geleden
 • InLove6

  jhaaa !!! dit is een AWESOME STORY !!!
  plzzz snel verder ?

  1 decennium geleden
 • philtatos

  ALKSDJGLKASJFKLAJLKFJAKLDJALKFS
  JA

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen