Foto bij Number 4

31 july 2012.

Roxy's point of vieuw.

Ik werd wakker van fluitende vogeltjes, en langzaam opende ik mijn ogen. Meteen krulde er een glimlach op mijn gezicht. Over 2 uur zou ik Niall weer gezien. Gister had ie nog gesmst dat hij het niet erg vond dat Stan meeging maar diep van binnen wist ik dat hij dat wel vond. Als het aan mij had gelegen was Stan ook niet meegegaan maar hij had zo gedrongen aangezien hij Niall niet vertrouwde. Jaloers type ook. Ik trok snel een leuk setje kleren aan, deed mijn haar en makeup en smste Stan dat ik op hem zou wachten op het station in Den Bosch. 'Goedemorgen mam!'Riep ik vrolijk toen ik de keuken in liep en een appel pakte. 'Waarom ben jij zo vrolijk?'Vroeg mama en ze keek me met een blije blik aan. 'Ik spreek vandaag met mijn beste vriend af!' 'Oh! Die jongen uit engeland die beroemd is?'Vroeg mijn moeder. Wild schudde ik met mijn hoofd. 'Ja!' 'Ga je alleen?'Vroeg mijn moeder en nu zag ik de bezorgde blik. 'Nee.. Ik ga met Stan, hij vertrouwd Niall niet..' 'Gelukkig! Je bent nog veel te jong om met de trein te gaan!' 'Mam! Ik ben bijna 16!'Riep ik uit. Ze schudde haar hoofd. 'Dan nog. Hoe oud is die Niall eigenlijk?' '18.' 'Is dat niet een beetje te oud voor je Rox?' 'Nee! Nu moet ik gaan, doei!'Riep ik en ik snelde snel naar de gang en griste mijn portemenee mee.

Zoekend keek ik de StarBucks rond. Waarom was Niall er nog niet? Stan keek me aan en gaf me een kus op mijn wang. 'Hij komt wel liefje.' 'I hope so, ik hou van je Stan,'Fluisterde ik in zijn oor. 'Ik ook van jou, echt ongelofelijk veel,'Fluisterde Stan terug en ik giegelde. Het belletje van StarBucks rinkelde en ik zag een jongen met een pet en een zonnebril in de deuropening staan. Hij keek zoekend om zich heen. Ik herkende hem meteen. 'Niall! Hier!'Riep ik en ik zag hem opgelucht kijken. Meteen keken alle jonge meisjes om naar Niall. Niall snelde zich naar ons toe en hij deed zijn pet en zonnebril af. Ik hoorde de meisjes naar adem snakken en fluisteren. 'Hey Rox!'Sprak Niall en hij gaf me een kus op mijn wang. Een meisje achter ons slaakte een gilletje en begon te grommen. 'Wat doet Niall nou? Hij is van mij!'Hoorde ik de meisjes fluisteren en blijkbaar Stan ook want hij keek mij meteen aan. Niall merkte het niet en begon te glimlachen. 'Hoe gaat het babe?'Riep ie vrolijk. 'Prima, en met jou?' 'Geweldig! Kom je naar het concert vanavond?' Ik schudde mijn hoofd en hij keek verdrietig. 'Waarom niet?'Vroeg hij met een verdrietige blik. 'Ik was boos op je Niall dus ik heb geen kaartjes gekregen, Stan wou wel heel graag,'Verontschuldigde ik me. Stan gaf me een por in mijn zij. Blijkbaar mocht ik dat niet zeggen. 'Achja! Ik hou nog steeds van je!'Riep Niall naar me en ik glimlachte. 'Heeft hij verkering met haar ofzo? Wat is zij voor een slet?'Hoorde ik het meisje achter mij fluisteren. 'Ja inderdaad,'Hoorde ik een ander meisje fluisteren. 'Wacht even,'Zei ik terwijl ik me omdraaide en naar de meisjes keek. Meteen waren ze stil. 'Willen jullie alsjeblieft ophouden om over mij te roddelen? Ik kan jullie gewoon horen en Niall is gewoon een vriend van me,'Zei ik nors en de monden van de meisjes vormden een 'o'. Ze draaide zich om en begon over iets anders te kletsen en ik draaide me ook weer om. 'Wat was dat?'Vroeg Niall. 'Ze noemde me een slet,'Ik haalde mijn schouders op. 'Ik ga even naar de wc,'Fluisterde Stan in mijn oor en stond op. Na dat Stan in de toilets was verdwenen begon Niall meteen te praten. 'Roxy, ik moet je echt iets vertellen'Zei Niall en ik zag zijn wangen rood worden. Ook hoorde ik de meisjes achter mij stil worden. 'Vertel maar,'Glimlachte ik en Niall glimlachte zwakjes naar mij. 'Ik vind je echt leuk,'Zei Niall en hij keek naar de tafel. 'Ik jou ook Nialler!'Riep ik vrolijk naar de kleine ier. 'Nee nee, ik bedoel.. Ik ben verliefd op je.. Denk ik,'Mompelde Niall. Ik hoorde de meisjes achter mij piepen. Zelf geloofde ik niet wat hij zojuist had gezegd. Dit was niet goed, gewoon niet goed. 'Verliefd?'Stamelde ik. Niall knikte. 'Sorry Niall, ik denk dat ik maar moet gaan,'Fluisterde ik en ik stond op en rende de StarBucks uit.

Niall's point of vieuw.

Meteen holde ik achter Roxy aan. 'Roxy! Wacht!'Riep ik en ik pakte haar bij haar pols. Ze draaide haar gezicht en tranen bungelde over haar wangen. 'Niall, ik weet niet wat ik moet doen,'Stamelde ze en ze wierp zich in mijn armen. 'Vertel maar,'Fluisterde ik in haar oor. 'Ik vind jou leuk maar Stan ook,'Fluisterde ze terug en meteen begon ze weer te snikken. Stan kwam naar buiten en kwam meteen naar ons toegerend. Hij riep iets wat ik niet kon verstaan. 'Stan, privé graag?'Zei ik en Stan wierp me een dodelijk blik toe en ging weer de StarBucks binnen. Hij ging bij het raam zitten en ik zag een paar meisjes ook tegen het raam gedrukt zitten. Volgens mij de meisjes die Roxy een slet noemde. Ik aaide Roxy over haar rug. 'Wie vind je leuker?'Vroeg ik terwijl ik haar optilde als een prinsesje en ging op een bankje zitten met haar op mijn schoot. 'Ik weet het niet..'Fluisterde ze. 'Ik weet wel een manier om het uit te vinden,'Fluisterde ik in haar oor en ze keek op. Ze was gestopt met huilen en ze keek me vragend aan. Ik had het perfecte idee. Ik zou haar gewoon zoenen. Ik had schijt aan Stan, ik hield van Roxy. Ongelofelijk veel. Niemand pakte haar nu nog van me af. 'Hoe?'Vroeg Roxy en ze keek me aan. Ik boog me naar haar toe en sloot mijn ogen. Mijn lippen voelde haar lippen en zachtjes drukte ik erop. Ik voelde haar verstenen maar na een tijdje kuste ze me terug. Zachtjes opende ik mijn mond en mijn tong kwam de haren tegemoet. Het leek wel alsof er iets in mijn buik onplofte. Zoiets had ik nog nooit gevoelde. Ik had nog nooit zoveel van iemand gehouden en zachtjes speelde mijn tong met haar tong todat ik een luide schreeuw hoorde. Stan..

Reacties (6)

 • Cannon

  YEAAH GO NIALL!(yeah)

  1 decennium geleden
 • SiennaOne

  Die stan verpest het weer...

  1 decennium geleden
 • ClarkeGriffin

  Omg!!! Go niall!! Hopelijk kiest ze voor niall en dumpt ze stan

  1 decennium geleden
 • Roekletje

  lekker voor je stan naill wint haha ik denk dat Stan het nu uit maakt of tegen Naill te keer gaat of samen

  1 decennium geleden
 • Tawariell

  Bahahaah xd Sorry, maar inderdaad wat Burr zegt; IN YOUR FACE!!!
  Snel snel snel verder... ik ga hier echt dood van nieuwsgierigheid! En je schrijft trouwens heel goed en echt leuk (;

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen