Reacties en kudo's would be very nice.

Ik zag Bill’s lange, magere gestalte gehuld in een smoking en een wit hemd. Zijn halflange haren naar achteren gekamd en zijn armen en handen verstrengeld met die van mijn moeder. Had ik het niet kunnen denken. Hij wou op een goed blaadje komen te staan bij mijn moeder. Ik deelde mijn blik van opluchting met Ashley.
Toen mijn moeder me zag aankomen liet ze hem spontaan los. Ze glimlachte breed naar me en ik kon er alleen maar uit afleiden dat hij haar al helemaal rond zijn vinger gewonden had. Bill echter keek verward op en schrok toen hij mij zag staan. Meteen daarna veranderde zijn houding en verscheen er een glimlach om zijn gezicht. Hij stak zijn handen naar me uit. “Ik kom zo naar de bar”, zei ik tegen Ashley.
Ik deed mijn armen om zijn lichaam en liet mijn hoofd tegen zijn borst leunen, want veel hoger kwam ik niet, ondanks de schoenen. Zachtjes wiegden we heen en weer, terwijl hij zachtjes mijn haar streelde.
Eenmaal het nummer afgelopen was begaven we ons naar de bar, waar Ashley op ons wachtte. “Het spijt me dat ik met je moeder danste.” “Geef niet”, mompelde ik. “Je dacht toch niet dat ik met een van je nieuwe nichtjes zou gaan aanpappen, toch?” Ik schudde mijn hoofd, maar dat zag hij niet, waardoor hij vast dacht dat ik instemde met zijn gedachten. Ashley was erg enthousiast toen ze eindelijk lijfelijk geconfronteerd werd met Bill. Tot nu toe had ze alles via mij gehoord en hem nog nooit persoonlijk gesproken.
“Vind je het erg als ik even allen met Bill praat?” Die vraag kwam echt uit het niks. Bill keek vragend naar mij, terwijl ik niet-begrijpend naar haar keek. Hier hadden we het niet over gehad. Waarom wilde ze hem onder vier ogen spreken? Ik keek haar argwanend aan, maar besloot er niet tegenin te gaan. Dat zou pas verkeerd overkomen. Hoewel mijn buik inwendig verteerd werd door pijnlijke steken gaf ik Bill een kus op de wang en ging ik een eindje wandelen. Ze mocht hem van mijn part uitvragen over alles, dat was het niet. Ik wilde niet alleen dat ze dingen ging vertellen die niet haar taak waren. Ik schudde mijn hoofd. Ik vertrouwde haar. Waarschijnlijk wou ze gewoon even nagaan hoe hij echt in elkaar zit en wel deugt. Meer niet.

Reacties (5)

 • TomxMydrug

  Prachtig geschreven!

  Snel verder <3

  7 jaar geleden
 • FallingFaith

  snel verder! x(flower)

  7 jaar geleden
 • ZeroGravity

  Ollaholla. <3
  Dit. Zo erg, verschrikkelijk dit: "Ze glimlachte breed naar me en ik kon er alleen maar uit afleiden dat hij haar al helemaal rond zijn vinger gewonden had."
  Ik weet niet waarom, maar die zin vind ik zo erg Bill. Echt geweldig. Omdat hij zo -weet ik veel. Echt zo'n charmeur is, met z'n brede grijns en z'n hoofd en z'n ugh en z'n onweerstaanbaarheid. En dat weet hij zelf ook wel.
  En daarom vind ik het zo leuk dat jij dat blijkbaar ook ziet en zo. Ja.
  Ik kon me eigenlijk ook al niet voorstellen dat hij zou dansen met een ander meisje dan haar. Als in, ik bedoel -het is Bill. Bill zou noooooooit vreemdgaan. <3 *aait Bill mentaal* Maar toen ik las dat hij met haar moeder danste, moest ik toch wel echt heel hard grijnzen xd. Zo, typisch, Bill.
  En inderdaad. Nu ben ik bang voor Ashley, eigenlijk. Want ik wil niet weten wat ze zou kunnen aanrichting, moest ze Bill iets verkeerds vertellen. Als in, dat zou zo. je weet wel. En ik vraag me af of ze dat dan nog goed zou kunnen pratne. En nu zit ik helemaal in schpanning.
  En ik vind het zo leuk dat je weer superactief schrijft. <3
  [sorry, trouwens dat ik geen reactie heb achtergelaten. maar ik had telkens iets van -een deeltje, leuk *lezen* vanmiddag reactie doen -en dan had je alweer een nieuw deeltje. en like, daar heb ik echt geen problemen mee maar. oke. laatmaar. *dit is geen excuus*]
  Eeeeeen. ik ga er nu weer vandoor.
  oooh, I love this so much <3

  7 jaar geleden
 • Inviolable

  Gelukkig danste Bill maar met haar moeder, dat is geen ramp. Maar nu ben ik wel nieuwsgierig naar wat Ashley Bill wil gaan vertellen.

  Ga je snel verder <3?
  xxx

  7 jaar geleden
 • BlackLeather

  Ow jee! Ik ken dat, vriendinnen die je vriendje gaan uithoren. Dat liep bij mij af met ruzie. Zowel met mijn vriendje als met mijn vriendinnen. (Gelukkig is dat helemaal goed gekomen hoor:D)

  Maar ik heb echt het vermoeden dat dit twee kanten op kan gaan: Of ze gaat hem daadwerkelijk uithoren, Of Ashley vertelt hem dingen die ze beter zelf kan vertellen.

  Anyway prachtig geschreven, ga vooral zo door zou ik zeggen!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen