Foto bij Number 5

30 july 2012.

Roxy's point of vieuw.

Meteen sprong ik op toen ik de gil van Stan hoorde. Niall keek geschrokken om zich heen en zijn blik stopte bij het gezicht van Stan die inmiddels al rood gelopen was door woede. Dit kon ik Stan niet aandoen. Hij was zo lief voor me en ik zat hem hier gewoon te bedriegen met een beroemd popsterretje die ik waarschijnlijk nooit meer zou zien. Ik beet op mijn lip een keek in de ogen van Niall. Zijn ogen waren blauwer dan ooit te voren en pretlichtjes waren te zien. Stan stond zich nog steeds naast me druk te maken en hij pakte mijn hand ruw vast. Ik keek Stan in zijn bruine ogen en ik zag het verdriet en woede. ‘Sorry Niall, ik vind je niet leuk,’Zei ik en ik slikte. Dit was een van de grootste leugens die ik ooit verteld had en ik zag Niall zijn ogen dof worden. ‘Sorry,’Zei ik nog en ik sleurde Stan aan zijn hand mee. Weg van Niall. ‘WAT WAS DAT?’Riep Stan zowat in mijn oor. ‘Niall kuste me,’Antwoordde ik zachtjes en ik voelde de tranen achter mijn ogen branden. Ik had net zojuist twee harten gebroken. Ik hield enorm veel van allebij de jongens maar ik kon niemand pijn doen, ook al had ik dat net gedaan. Stan zweeg en staarde voor zich uit. Toen ik hem aankeek zag ik de tranen in zijn ogen staan. ‘Sorry Stan, het is een hele grote fout..’Fluisterde ik en ik draaide zijn gezicht om zodat ik in zijn ogen kon kijken. Zijn ogen waren gevuld met tranen toch probeerde hij nog te glimlachen. ‘Ik hou van je Roxy,’Fluisterde hij en een traan rolde over zijn wang. ‘Ik ook van jou Stan,’Fluisterde ik terug. Dit was niet gelogen ook al wist ik diep in mijn hart dat ik meer van Niall hield. ‘Kom we gaan naar huis,’Zei ik terwijl ik de traan van Stan zijn gezicht droogde. Stan knikte en we liepen naar het station en namen de trein naar huis.

31 july 2012.

Er was inmiddels al een dag voorbij en de avond brak aan. Ik had Niall en Stan niet meer gesproken. Ik snapte het wel, ik had inmiddels allebij hun harten gebroken. Ik heb de hele dag ook non stop zitten huilen. Ik voelde me een kleine hoopje ellende. Maar zo voelde ik me wel vaker. Mijn moeder had nog geprobeert om met me te praten alleen het enige wat ik uit mijn mond kon krijgen was ‘ik weet het niet, mama.’ Voor de zoveelste keer klikte ik op Twitter en surfde naar Niall zijn account. Als je niet zou weten wat er tussen ons gebeurd zou zijn had je niet de stiekeme boodschappen in zijn tweets niet gelezen. Je kon lezen dat hij gebroken was. Net zoals ik was.

1 augustus 2012.

Niall point of vieuw.

Voor de zoveelste keer deze dag veegde ik ruw de tranen van mijn gezicht. Ik was kapot. Ik was moe van het huilen en niemand kon me helpen ookal probeerde de jongens het wel. 'Kom op Niall.. Het is maar een meisje,'Probeerde Harry als hij mij weer eens in mijn kamer huilend aantreft. 'Het is niet zomaar een meisje, ik hou van haar!'Snik ik en ik drukte mijn gezicht in mijn kussen voor een poging om mijn tranen te stoppen. Inmiddels waren we al Frankrijk, de tour moest ook weer verder. 'SMS haar, bel haar,'Zei Liam die Harry achterna was gekomen. 'We haten het om je zo te zien..' Ik kijk op naar de 2 jongens. 'Wat moet ik sms'en dan?'Snikte ik en ik wreef weer eens in mijn ogen. 'Zeg dat je het spijt dat je haar hebt gekust ofzo,'Mompelde Liam. Ik knikte. 'Willen jullie me alsjeblieft met rust laten nu?'Fluisterde ik naar de jongens en ze stonden meteen op en liepen mijn hotelkamer uit. Ik schraapte mijn keel en bel dan Roxy op. Eigenlijk durfde ik het niet, maar het moest. Ik moest haar vertellen wat ik voor haar voelde.
'Hallo?'Klonk het vanuit de telefoon. Haar stem klonk schor, je kon horen dat ze gehuild had.
'Hoi.. Het is Niall,'Mompelde ik en ik hoorde Roxy zuchten. 'Sorry dat ik je bel maar ik wou gewoon sorry zeggen,'Mompelde ik verder. Nog een zucht van Roxy. 'Je hoeft geen sorry te zeggen,'Hoorde ik Roxy zeggen. Ik keek verbaasd. 'Waarom niet?' 'Ik heb het gister met Stan uitgemaakt, ik heb tegen je geloven Niall. Ik vind je wél leuk,'Fluisterde Roxy. Ik zweeg en een grote glimlach verscheen op mijn gezicht. 'Ben je klaar?'Riep Harry die mijn kamer in kwam stormen. Ik keek hem boos aan en wees naar mijn telefoon. Harry grijnsde en pakte mijn telefoon af en rende weg. Mij verbaasd achterlatend.

Roxy point of vieuw.

Het bleef stil aan de andere kant en zelf zei ik ook niks, totdat ik iemand hoorde roepen aan Niall's zijn kant. 'Hoi Roxy?'Hoorde ik een hese stem zeggen. 'Ja?' 'Hey, het is Harry. Je weet denk ik wel wie ik ben.' Ik keek verbaasd. Wie was dat? 'Nee dat weet ik niet,'Zei ik dan maar. 'Oh.. Nou.. Ik zit in dezelfde band als Niall en ik wil even iets zeggen,' Ik knikte maar als ik dan herinner dat ie dat niet kan zien zei ik maar 'Vertel maar.' De jongen genaamd Harry grinnekte. 'Nou, Niall voelt zich echt vreselijk. Hij houd echt van je en hij huilt heel de dag al,' Ik begon te snikken, ik kon me eigen niet inhouden. Ik kon er niet tegen dat Niall zo gebroken was. 'Sorry, ik weet het ook niet,'Zei ik met gebroken stem. 'Don't cry please.. Ik weet wel iets, geef me je nummer,'Het laatste zinnetje fluisterde Harry. Ik gaf mijn nummer en even later hing hij op na een snelle 'thank you' geroepen te hebben.Wat was Harry van plan?


Wat denken jullie dat Haz van plan is?

Reacties (5)

 • chadwick

  Omg hazza gaat ervoor zorgen dat alles weer goed komt! Yaaaay!
  Snel verder, ik hou van jouw schrijfstijl!

  1 decennium geleden
 • lauraxxxluna

  Ik denk..... Dat Harry Roxy meeneemt naar een concert zonder dat Niall dat weet... En dat ze dan opeens het podium op komt!
  X

  1 decennium geleden
 • ClarkeGriffin

  Ik denk dat harry ze bij elkaar gaat brengen door roxy over te laten vliegen en een date te regelen voor hun

  1 decennium geleden
 • ClarkeGriffin

  Omg wat is harry van plan??

  Snel verder<3

  1 decennium geleden
 • philtatos

  aweeeee awesome

  I DUNNO ZE LATEN MEETEN OF ZO

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen