Foto bij 088.2 Harry Styles

Helleuw peeps
Ik ga nu wat vooruit schrijven, maar ik kan het waarschijnlijk de aankomende 3 dagen niet activeren. Misschien dat Bayly tijd kan vinden, maar ik kan serieus niets verzekeren.
Op de camping hebben we wel weer internet, dus dan zou het wel weer moeten gaan.
Echt sorry trouwens, maar echt veel meer kan ik er ook niet van maken:$.
Morgenochtend vroeg vertrekken we, dus ik zal dan nog wel even een deeltje activeren. Daarna zal het niet meer gaan:$.
Xx Curlyy

Het is best oneerlijk. Zeg gerust maar ongelofelijk oneerlijk. Eindelijk praten Charlie en haar moeder weer met elkaar en dan dit.
Wij allemaal hebben veel mensen verloren die ons dierbaar waren. Neem Mat en Eline, of Jess' haar ouders en zusjes.
Maar ik weet dat we allemaal gehuild hebben, allemaal jankte we tot onze tranen op waren. Charlie niet, haar besef was er niet. Totaal niet.
Ik had het ook lastig gevonden toen ik mijn beste vriend was verloren. Het is gewoon raar om te denken dat je zonder die persoon door het leven moet gaan.
Maar het lieve en vrolijke meisje dat mijn Charlie geweest was, was geen spoor meer van te bekennen. Volgens mij wilde ze dat ze de telefoon niet had opgegooid een maand terug. Ze wilde dat ze er gewoon geweest was voor haar moeder.
Alles wat ze nu dan ook deed was staren. Staren naar een oude poster waar de jongens en ik op stonden. Inclusief een opgeplakte snor bij Louis.
Zachtjes begon ik een liedje te zingen, ze moest maar wat gaan slapen.
Het werkte, want binnen een paar minuten vielen haar ogen dicht en even later werd haar ademhaling ook regelmatig.
Langzaam voelde ik mijn ogen ook zwaar worden en ondanks dat ik het liefste de hele nacht naar haar keek, viel ik toch in slaap.

Seconden later, of zo leek het tenminste, werd ik weer wakker door het zonlicht. Naast me lag Charlie nog steeds diep te dromen. Ze leek zo veel gelukkiger in de droomwereld.
Haar handen lagen weer op haar buik, bovenop de mijne. Niet te geloven dat daar twee kleine wondertjes in groeien.
Tenminste een van hen is in ieder geval een jongen, daar ben ik van overtuigd. Als hij iets groter is ga ik hem leren voetballen en als hij helemaal onder de modder thuis komt zal ik als hardste lachen.
Bij alleen die gedachten al kreeg ik een kleine glimlach op mijn gezicht. Het was nog veel te vroeg om echt op te staan, dus bleef ik maar rustig kijken naar het mooie meisje in mijn armen.
Haar regelmatige ademhaling werkte als een soort drug voor mij, net zoals haar geur. Maar toch won een echte lach van haar van alles. Dan kreeg ik het helemaal warm van binnen en een gelukkig gevoel overstroomde mijn hele lichaam.
Ja, ik weet het zeker. Ik ben nog steeds smoorverliefd op Charlie, nog net zo als op het begin. Misschien zelfs nog erger. Ik hou gewoon van haar.
Vanuit een andere kamer klonk een zachte krijs en wat gemopper. M'n lieve dochtertje is ook wakker en ongeduldig.
Ik trok snel een joggingbroek en shirt aan, gaf Charlie een zachte kus op haar lippen en snelde naar de logeerkamer waar Lux lag.
Ze stond al overeind in haar bedje. Charlie zei dat ze daar vroeger ook in geslapen had, net zoals haar broer.
'Daddy,' kirde ze vrolijk toen ze mij in de deuropening zag verschijnen. Haar handjes staken omhoog als teken dat ze wilde dat ik haar oppakte, dat deed ik dus ook maar en na haar verschoond te hebben, nam ik haar mee naar beneden.
Charlies vader Nico zat in zijn eentje op de bank. Hij staarde wat voor zich uit en merkte niet eens dat ik met Lux naar beneden was gekomen.
Ik zette Lux neer en begon aan een simpel ontbijt voor haar. Ze was ondertussen zo eigenwijs geworden dat ze die prut die ze eerst kreeg niet meer door slikte. Ze wilde zich groot voelen en daarom gaven we haar ook wel eens wat brood, dat at ze dan ook echt graag. Dus maakte ik wat brood met iets erop wat gestampte muisjes bleek te heten. Geen idee wat het is, maar Lux eet (bijna) alles. Net Niall nu je erover na denkt.
'Goodmorning Harry,' hoorde ik opeens een schorre stem zeggen. Nico had me eindelijk opgemerkt en keek nu naar mij in plaats van naar de muur.
'Goodmorning sir, would you like some breakfast too?' vroeg ik zo beleefd mogelijk.
'No thank you, I'm not really in the mood for eating something.' Ik knikte en legde het bordje met het brood voor Lux op de keukentafel neer. Ik pakte wat te drinken voor ons beide en zette Lux daarna op mijn schoot. Ze hadden hier geen kleine kinderen meer, dus over het algemeen dus ook geen kinderspullen.
Nico kwam tegenover ons aan tafel zitten en keek me aan met een glimlach. Een half neppe glimlach, zo een als Charlie ook wel vaak opgezet had de afgelopen tijd. Eigenlijk leek ze wel op hem.

Le dealllll:)???

Reacties (9)

 • ChocoAddict

  ABSOLUUT LE DEAL:)

  7 jaar geleden
 • SaarJulia

  Geniet gewoon lekker van je vakantie en vergeet ons (:
  x

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super goed geschreven(H)!!!
  Snel weer verder(H)!!!!

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Veel plezier!
  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • StylesNicole

  Heel veel plezier op vakantie ; )

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen