Onaa Cruizze Latimore


Zarah loopt voor me uit en grinnikt nog steeds na. Mijn koffer met uilenprint rolt over de gladde marmeren vloer heen. Het valt me nu pas op, hoe mooi dit hotel is. De woonkamer bestond uit teak grijs hout, wat ook de muren bedekte. De sofa's waren wit en gek genoeg, was er een binnenzwembad. Zarah rent haastig de kamer in en gaat uit op onderzoek. Met grote ogen kijk ik rond en blijf even in de deuropening staan, hier wil ik wel een maandje verblijven.


Na het uitpakken was Zarah op het bed gevallen en had ze haar laptop meteen opengeslagen. Mijn jurkje had ik gewisseld met een simpele sportbroek en shirt. Ik keek uit het raam, zag de wolken helder worden, de maan leek een gloeilamp. Het was laat, maar ik zakte gewoon op de bank, starend naar de buitenwereld. Vredig en prachtig verlicht door de hemellichamen. De omgeving verkennend keek ik opzij. Een balkon, dat had de kamer naast mij, net zoals Zarah had.

Dit vind ik wel leuk aan het hotel. We slapen in dezelfde kamer, maar elk aan een andere kant van de slaapkamer. Tussen beiden is er een zitruimte en bovenal een grote schuifmuur in plaats van een deur. Dicht bij m'n zusje, maar toch met enige privacy. Die heb ik af en toe, of zeg maar vaak nodig. Het doet soms goed om even alleen te zijn en even alles op een rijtje te zetten.Zuchtend werd mijn blik weer opzij getrokken. Even leek het alsof ik een hartverlamming kreeg. Daar stond Bill...


Hij keek voor zich uit met een bedenkelijke blik op het gezicht. Even lijk ik gefascineerd over de schoonheid die hij constant met zich meedraagt. Ook al is een sportbroek en trui zijn nachtkledij geworden.

Waar ergert hij zich zo aan? Mijn stem, mijn bewegingen? Ik heb werkelijk geen idee. Wat ik wel weet is dat zijn arrogantie en egoïsme mij vreselijk ergeren.


Verveeld verdwijn ik achter het raam en besluit de woonkamer binnen te stappen. Georg hangt verveelt voor de tv en kijkt meteen op als ik naast hem neerzak. 'Wat kijk je?' De beelden komen me bekend voor, maar ik kan niet plaatsen welke film. 'Weet je...ik heb werkelijk geen idee.' Lachend kijk ik hem aan en haalt hij z'n schouders op. 'Wil je wat drinken?' Hij staat op en loopt naar de bar.

'Oeh, wat is er zoal?' Geïnteresseerd hang ik over de bar heen, een blik werpend in de ruime keuze alcohol. 'Martini Fièrro.' meld ik meteen als ik de rode fles, zie staan. 'Wat u wenst, schoonheid.' Hij neemt een glas en schenkt die vol. 'Ijsblokjes voor deze dame?' Met pretoogjes kijk ik de man aan, die me spottend aankijkt. 'Heel graag.' Hij schenkt zichzelf een glas Wodka in en heft het glas. 'Op onze gezondheid.'

Naar mijn goesting drinkt hij die net te snel uit. 'Ahh..' Gevolgd door een hoestbui en tranende ogen. 'Iets..te snel.' piept hij hees. Lachend klop ik op zijn rug en kijkt hij me dankbaar aan. 'Zonder jou was ik vast gestikt, ik ben je mijn hele leven dankbaar.' Droog por ik hem waardoor hij een iets te vrouwelijk kreetje slaakt. Gierend van het lachen plof ik de zetel in en zet het glas aan mijn lippen.

De heerlijke drank, glijd binnen, gelukzalig laat ik me neervallen op de bank. 'Schuif eens op.' Verbaasd kijk ik omhoog, recht in het gezicht van Bill. Hoe is die hier zo snel geraakt? Georg zucht geïrriteerd, door zijn aanwezigheid. Ik moet toegeven, met Georg was het best gezellig. 'Ik wil niet dat jij naast mij komt zitten.' Hij rolt zijn ogen en gewonnen sluit ik mijn ogen. Daag, Bi...

Geschrokken open ik mijn ogen, zodra ik een gewicht op mijn benen voel drukken. 'Als je niet wil schuiven, moet je het zelf weten.' prevelt hij eigenwijs. 'Ga van me af!' Ik kom overeind voor zover dat lukt en trek aan zijn arm. Neerbuigend kijkt hij me aan, zijn blik vervolgens op mijn handen rustend, die heftig in zijn armen knijpen. 'Dat zal echt niet helpen.' Beduusd laat ik hem los en kruis mijn armen. 'Dat helpt al zeker niet.' vervolgt hij grinnikend. Grommend val ik weer plat en laat hem maar zitten.


'Oh, Martini!' Zodra hij het glas in zijn handen heeft, protesteer ik heftig. 'Die is van mij Bill!' Hij kijkt me schuin aan en lijkt even na te denken. 'Toch drink ik ervan.' Verontwaardigd open ik mijn mond als hij z'n lippen om het glas wil sluiten. Zonder nadenken prik ik mijn vinger in zijn zijde, waardoor het glas bijna uit zijn handen valt.

Ik krijg een grijns op mijn gezicht als hij me kwaad aankijkt. 'Oh, Billie...kan jij niet tegen kietelen?' Hij probeert zijn gezicht in de plooi te houden, maar tevergeefs. '1 slokje maar.' pruilt hij. Verbaasd door de plotse ommekeer van emotie, staar ik hem aan. Haastig draait hij het hoofd om een slok te nemen, maar ik ben hem voor.

Zonder genade por ik in zijn ribben en proest hij het uit. Een hoeveelheid Martini beland in Georg's gezicht en ik kan mijn benen uiteindelijk verlossen. 'Hahahahaha Georg, je gezicht!' lach ik uitbundig die Bill moordend aankijkt. 'Sorry.' piept die gevreesd zich beseffend dat hij het glas nog steeds vast heeft.

Hij krabbelt overeind en rent weg met het glas. 'Bill!' roep ik uit en zet meteen de achtervolging in. Hij houdt het glas boven zijn hoofd, waar ik onmogelijk aan kan. '1 stap dichter en een waterval Martini glijd over je hoofd.' Hij kijkt me streng aan en ik kruis mijn armen. 'Oké, je kan 1 slok nemen.' Toegeven is nu de enige uitweg, als ik echt mijn glas terug wil.

Hij brengt het glas naar zijn mond en neemt een slokje. Twijfelend steekt hij het glas uit en neem ik het aan. 'Goed zo.' Trots plof ik de sofa terug in en zie Georg grijnzen. 'Wat?' Hij haalt zijn schouders op. 'Niets, niets.' Waar heeft die nu last van? Ik rol mijn ogen en neem mijn glas beet. 'Nu ben je terug van mij.' Net op het moment dat ik mijn slokje wil inslikken, meld Bill zich weer. 'Oh ja, geniet van mijn speeksel in het glas.' Met een gemene grijns kijkt hij me aan en worden mijn ogen groot. Ik proest het uit, en trek een vies gezicht vol walging. 'Onaa!' De kwade stem van Georg galmt door de kamer. Een rode vloeistof glijdt langzaam zijn shirt binnen. 'Oeps.'


Reacties (5)

 • Eyka

  En alweer lig ik plat van het lachen 8D.
  Ze zijn elkaar wel lekker aan het uitdagen (;

  8 jaar geleden
 • TomxMydrug

  Geniaaal! Ik snap georg wel, ik dronk gisteren een heel glas fierro op in 1 keer, en daarna nog 1. Of was het martini rosato.. Ik weet het niet meer xd

  Snel verder! X

  8 jaar geleden
 • AngelicPower

  Leuk snel verder!!(Y)

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Snel verder!(Y)
  x

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  en ik even denken dat Bill miss nog lief werd xd

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen