Zarah Cruizze Latimore


Na een eeuwigheid met die brompot opgesloten te zitten, stopt hij er eindelijk mee. 'Oké, overmorgen gaan we verder.' Hij staat op en zet zijn gitaar weg. 'Ahh, eindelijk je hebt echt je roeping als sergeant gemist!' Hij bekijkt me met een norse blik, wijl ik mijn eigen gitaar netjes opberg. Ik heb zo het gevoel dat ik hem behoorlijk pinnig heb gemaakt. Gaat dit om dat 'verliefd' gedoe? 'Tom?' Hij zucht geïrriteerd en kijkt me aan. 'Wat moet je nu nog?' Ik zet een hand in mijn zijde en trek mijn wenkbrauw op. 'Waarvoor ben je nu weer kwaad?' Hij loopt recht op me af waardoor ik even bang begin te worden. 'Omdat ik jou niet mag, nou goed?' sist hij gevaarlijk dicht.

Een onprettig gevoel verspreid zich in mij. Ik had het wel verwacht, maar net leek het alsof hij toch zijn best wou doen. 'Nou, sorry daarvoor! Ik heb mezelf jammer genoeg niet gemaakt.' grom ik en duw hem aan de kant zodat ik plaats heb om te ademen.

Ik voelde een gespierde torso onder mijn handen, waardoor die nu tintelen. Dit is geen goed teken,... Ik krijg een benauwd gevoel en stap naar achter. 'Wat kijk je nou zo?' Ik voel een vreemde tinteling en maak me zo snel mogelijk uit de voeten. 'Niet op hem, Zarah..' kreun ik fluisterend en merk niet dat ik prompt op Gustav loop. 'Oh!' Geschrokken kijk ik op en glimlacht de man vriendelijk. 'Geen probleem, je hoeft niet zo bang te kijken, ik leef nog hoor!' Ik lach wat flauwtjes en hij neemt me mee naar de woonkamer.

'Je vond het wel goed.' oppert Bill.
'Nee dat vond ik niet.'
'Waarom staarde je me anders zo aan?'
'...er zat een vlieg op je hoofd.' Zelfs een vreemde weet nu dat ze liegt. Bill begint hard te lachen, wijl Gustav hen geïnteresseerd volgt. 'Er zat helemaal geen vlieg op mijn hoofd, je bent echt slecht in liegen.' hikt Bill lachend, die naar zijn buik grijpt. 'Dat is niet waar!'
'Oh jawel, lieve zus.' zucht ik met een glimlach om haar ontzette blik.

Ik plof naast Georg en zie hoe ze haar armen gaat kruisen. 'Aha! Je kruist altijd je armen als je geen gelijk krijgt!' merkt Bill op. 'Is niet waar!' houdt ze vol, en schud Georg het hoofd. 'Wat eten we?' Niemand antwoordt tot Bill Pizza uitroept. 'Pff, ik heb zin in iets anders.' kreunt Gustav verveelt en kijkt ons aan. 'Wat willen de zusjes eens eten?' Daar weten we meteen het antwoord op.

'Sushi!' Gillen we beiden opgewekt en springen samen overeind. Stilzwijgend kijken de jongens ons aan. Hun ogen gaan van mij naar Onaa, en terug. 'Nee, maar.' roept Georg uit en slaat een hand voor zijn mond. 'Zijn...zeg eens, hoeveel jaar zit er eigenlijk tussen jullie geboorte, 1?' vraagt Bill onderzoekend. Trots kruis ik de armen en hoor op dat moment nog iemand de kamer intreden. '17 minuten.'

'Correctie, 16 minuten en 50 seconden.' Ik zet mijn handen in mijn zijde en ze tuit haar lippen. 'En nee Zarah, ik had geen 10 seconden de tijd nodig om te ademen!' Ze steekt haar tong uit en steekt vervolgens haar vinger op. 'En ik ben ook 1 cm groter dan haar!' Met rollende ogen kijk ik terug naar de jongens die ons aanstaren als aliens. '...Waarom hebben jullie nooit gezegd, dat jullie tweelingen zijn?' roept Gustav uit. 'Nou...jullie vroegen het ook niet.' Tom kijkt ons onderzoekend aan en knikt. 'Jullie lijken een beetje op elkaar als je goed kijkt.' mompelt Bill. 'Als ik mijn make up afhaal dan zie je meteen de gelijkenis.' verklaart Onaa waarna ze vervolgens neerzakt.


Een halfuur later, hebben we elk een Japanse maaltijd op ons bord. Heeft Onaa op een smekend verzoek van Georg haar make up afgehaald en zit ze naast mij op een stoel. Ik probeer een sushi rol in mijn mond te stoppen, maar het lukt niet met die blikken op ons gericht. Toevallig zucht Onaa op hetzelfde moment. 'Jongens, zo kunnen we echt niet eten.' brom ik geïrriteerd door de starende blikken. 'Jullie zijn zo gelijk.' prevelt Georg gefascineerd. 'Zouden we een verschil zien als jullie dezelfde haarkleur hadden?' vraagt Gustav vol interesse. Onaa begint te lachen en knabbelt op haar eten. 'Wie weet hebben we al omgewisseld van haarkleur en ben ik Zarah.' Ze kijkt hem geniepig aan, waardoor hij een hand op zijn kin legt. 'Zou het, ...'

Bill zet een fles Martini Fièrro op tafel en meteen grijpt Onaa naar de fles. 'Nee hoor, dat is nog steeds Onaa.' Ik grinnik als ik haar beduusde blik zie, nu haar plan in het water gevallen is. 'En Zarah kan vast beter liegen.' vervolgt hij om er nog een schepje bovenop te doen.
'Dat is niet waar!' Haar gebruikelijke woorden. Bill begint te lachen en gaat in dezelfde positie zitten. 'Dat is niet waar!' aapt hij haar na. Ik begin te lachen om zijn perfectie imitatie en met pret oogjes kijkt hij me aan. Misschien is hij nog zo slecht niet,...nu niet in ieder geval.

Het eten is haast allemaal op en Onaa slaat het hoofd kreunend naar achter. 'Ik zit vol.' Ik stem in en help Georg met afruimen. Er wordt op de deur geklopt en niemand lijkt aanstalten te doen om die te openen. 'Jongens, zouden jullie even...?' gromt de vaderlijke Georg. Bill zucht diep en grijnst als hij ziet hoe Onaa ondersteboven over de zetel hangt. 'Ik vind dat pinokkio moet opendoen.' Onaa heft het hoofd en knikt. 'Vind ik ook!' Gelijk begint iedereen te lachen en draait ze zich haastig overeind. 'Hoe noemde je me?' Ze kijkt hem kwaad aan, maar hij haalt de schouders op.

'Iedereen is het met me eens.' Ze werpt hem een arrogante blik toe en staat op. 'Dat is niet waar.' mompelt Bill zacht, maar ze heeft het gehoord. 'Ik krijg jou nog wel,' Ze opent de deur en David verschijnt. 'Mijn geliefde piranha's, elkaar nog niet verslonden?' Onaa zucht en werpt zich bovenop Gustav die paniekerig zijn armen in het wild slaat. De arme jongen was in slaap gedommeld. 'Als dat mocht, had je voor Bill allang een grafzerkje mogen bestellen.'

Reacties (5)

 • BlackLeather

  verder, verder, verder, verder(hoera)(hoera)
  Ik vind je verhaal helemaal het einde!!!!

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Super!(flower)
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • AlienStar

  Snel verdeeer voor je aller alleraller grootste fan, genaamd : eh.... ikk!
  en nog andere mensen die dit ook geweldig vinden ik kan het proberen te raden? ehm 241?(H)

  8 jaar geleden
 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  haha piranha*O*

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen