Foto bij XXXV. Battlefield (part 2)

Dus ik besloot een snelle aanval voor te bereiden. Ik spoorde Farae aan, en verraste de man volledig. Aangezien hij zijn troepen naar de muur had gestuurd, stond hij nagenoeg alleen.
Toen ik rakelings langs de man scheerde, maakte ik een kleine verwonding in de benen van het paard. Een paar meter verderop stopte ik, om te kijken of het had gewerkt. Het was gelukt. Het paard steigerde, de man viel eraf en lag stil. Het paard rende weg.
Ik controleerde niet of de man dood was. Als hij nu niet opstond, was hij dat vast ook niet meer van plan.
Ik keerde Farae, en reed iets rustiger weg. Mijn scherpe ogen speurden de vlakte af. Eigenlijk zocht ik maar naar één persoon: Menro. Ik mocht dan zijn verhaal ehbben gehoord, dat nam niet de haat weg die ik voor hem koesterde.En die werd alleen maar versterkt door de adrenaline van het vechten.
Misschien als ik hem kon doden, kon ik ook het gevecht stoppen. En ik wilde niets liever.
Toen hoorde ik een bekende stem roepen. Dat moest Menro zijn. Ik richtte me op waar het geluid vandaan kwam, en stuurde Farae daar heen. Maar hierdoor merkte ik niet dat er een man met een speer aankwam.
Pas op het laatste moment zag ik hem, en ik wilde Farae meteen keren. Maar het was al te laat.
Ik hoorde een schrille hinnik en ik voelde mezelf vallen. Nog net op tijd kon ik mezelf afzetten in de stijgbeugel, zodat Farae niet op me zou vallen.
Met een harde smak landde ik op de grond. Een pijnscheut schoot door mijn heup, en Farae viel neer op een centimeter afstand van me.
De man had zijn speer verruild voor een zwaard en kwam nu op mij af. Waar was mijn zwaard? Wanhopig keek ik om me heen, en ik zag hem rechts van me liggen. Net buiten mijn bereik. Ik probeerde op te staan, maar mijn heup was verdoofd van de pijn. Ik kon er niet bij.
Ik keek naar de man met het zwaard. Hij lachte wreed. Hij had zijn zwaard in zijn hand, klaar om me te doden.
Ik keek hem recht in zijn ogen. Ik was klaar om te sterven.

Reacties (3)

 • Livgardet

  neeeee ze mag niet doood!!!!!!!!!!!
  Anders laat ik Boromir dood gaan. geheheheh

  9 jaar geleden
 • Guinevere

  NOOOOOO, FARAE IS DOOD!:(snel verder, Shyra moet het overleven!

  9 jaar geleden
 • ImmaBeAPenguin

  je bezorgt me de kriebels. Snel verder!!!!(flower)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen