Onaa Cruizze Latimore


Alhoewel Bill me steeds zit te kleineren en vijandige blikken op me werpt, heerst er toch een gezellige sfeer in de groep. David heeft zich in de zetel tussen Zarah en Tom genesteld en vertelt wat over de stand van zaken. Normaal interesseert me dat geen bal, maar ik heb geen zin om in mijn eentje op mijn kamer te zitten. 'Wie wil er wat drinken?' Ik sta op en begeef me naar de bar. Iedereen stemt toe en David schenk ik een whisky in. Hij knikt dankbaar en als laatste heb ik Bill.


'Wat wil jij?' Hij kijkt me arrogant aan en kruist zijn armen. 'Wat ik wil is dat jij hier verdwijnt.' Met rollende ogen zucht Georg en nipt van zijn wodka, dit keer met kleine slokjes. 'Ja en ik wil je slaan, maar dat mag niet.' brom ik terwijl ik me terug naar de bar begeef. Oh, wat zou ik hem graag slagen. 'Geef me toch maar een wodka redbull, pinokkio.' Iedereen begint te lachen, en daarmee bedoel ik ook David.


'S-sorry,...' hikt hij verontschuldigend, maar blijft door lachen. Beduusd bekijk ik de grijnzende gezichten. Mijn handen ballen zich tot vuisten en langzaam begin ik echt kwaad te worden. De zanger draagt een zelfzekere, trotse blik. Hij lijkt onverslaanbaar. Dat zeg ik, hij lijkt zo... Ik moet hem nog steeds terugpakken en ik weet precies hoe ik dat zal doen. Hij zal razend worden, ongelooflijk razend worden.

Mijn plan is geniaal, kan nu niet in het water vallen. De gebogen wenkbrauwen blijf ik behouden en kijk hem aan met mijn kilste blik. Zijn grijns wordt enkel groter, tot mijn vreugde. 'Wat je wilt, Kaulitz.' Hij knipoogt en grinnikt gewonnen. 'Juich niet te vroeg mijn Bill.' mompel ik, wijl ik de redbull meng met wodka. Ik kijk op en vang de ogen van Georg, die me onderzoekend aankijken. Ik schenk hem een korte grijns en meteen verschijnt er een gemene glimlach op zijn gezicht. Zodra niemand meer op me let, spuug ik in het glas en meng dit met de drank. Vervolgens neem ik het glas op en loop terug naar de salon toe. Georg, moet moeite doen om zijn lach in te houden, maar mijn pokerface blijf ik gelukkig nog dragen. 'Hier zo, heer Kaulitz.' Met een klap zet ik het glas op tafel en kruip naast Georg in de zetel.


Eigenwijs neemt hij het glas op en volgt verder het gesprek tussen Zarah en David. Zuchtend drink ik van mijn glas en zie vanuit mijn ooghoeken hoe Bill een grote slok van zijn glas neemt. Een grote grijns komt op mijn gezicht en Tom merkt het meteen op. 'Wat voer jij uit Latimore?' Hij kijkt me streng aan en ik haal mijn schouders op. 'Niets, waarom denk je dat?' Bill draait zich tot mij en haalt zijn schouders op. 'De redbull is lekker, ik dacht zo laat ik haar maar een complimentje geven, voordat ze zichzelf om het leven brengt.' Ik blijf hem zwijgzaam aanstaren tot Georg in lachen uitbarst.

'Geniaal!' giert hij uit en klapt in zijn handen. 'Wat?' Verbaasd kijkt Bill hem aan, maar blijft hij verder lachen. 'Waarom lacht hij zo?' Zarah kijkt me nieuwsgierig aan, maar nu is ze even de 'tegenpartij'. Ze lachte ook met mijn bijnaam! Ik drink rustig van mijn Martini en kijk hem vragend aan. 'Slecht geweten, Bill?' Hij fronst zijn wenkbrauwen en kijkt me op zijn beurt kwaad aan. 'Wat heb je gedaan?' roept hij uit. Ik grijns enkel stom en kijk vluchtig naar Georg de huilt van het lachen. 'Nu wil ik het ook wel weten!' oppert Gustav zielig. Ik kruis mijn armen en grinnik zacht.
'Hoe smaakt mijn wraak lieverd? Extra zoet?'


Grijnzend staar ik in zijn onwetende ogen, tot die groot worden. 'Jij, Kreng!' schreeuwt hij uit en kijkt me nu woest aan. Gustav begint te lachen en Tom kijkt hem geïrriteerd aan. 'Wat is er nou?' Zarah's euro valt en ze slaat een hand voor haar mond. 'Je hebt in zijn glas gespuwd!' roept ze opgewekt. Bill begint rood te kleuren en haastig sta ik op. 'Ik zei toch dat ik je ging terugpakken.' Hij gromt gevaarlijk en stuift op me af. Gillend ren ik naar de keukentafel en verschijnt hij aan de andere kant. 'Ik walg van jou!' roept hij kwaad en loopt eromheen. Schichtig loop ik de andere kant op en grinnik. 'Ik heb anders jou spuug ook al gehad!' brom ik ontzet.


Hij stopt met lopen en slaat op tafel. 'Ik heb niet eens echt gespogen in jou glas!' Verbaasd kijk ik hem aan. Dit meen je toch niet? Ik kan mezelf niet inhouden en begin hem uit te lachen. 'Dat is pas geweldig!' Hij zet de achtervolging weer in en lachend ren ik terug de salon in. Schuil achter Zarah maar dat lijkt geen goed idee. 'Ik maak je af!' roept hij uit en begin ik toch te rillen. Zarah begint te gillen springt opzij. 'ehm...' mompel ik onhandig en kijk Georg smekend aan. 'Dit is veel te grappig.' Beduusd staar ik hem aan en ontsnap de hal in. Zonder nadenken loop ik de eerste kamer in en vloek hardop. Bill's kamer. Haastig kruip ik zijn kast in en sluit de deur.

'Oh! hahahahaha.' Zijn stem klinkt sarcastisch en ik hoor een deur in het slot vallen. Ik ben ten dode opgeschreven.

'Onaa, ik weet dat je hier zit en kijk eens.' Door het kleine gleufje van de kast zie ik hoe hij de sleutel in zijn zak steekt. 'Nu kun je geen kant meer op.' grijnst hij breed. Panikerend kom ik omhoog en stoot mijn hoofd tegen de plank. Shit!

Met een ruk wordt de kast geopend en krijg ik een schijnheilig lachje op mijn gezicht. 'Oh lieve Bill! Je wil me niet echt pijn doen, want zo ben je niet, toch?' probeer ik lief. De blik in zijn ogen staat geamuseerd. Zo geamuseerd dat ik er bang van wordt. 'Billie?'


(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

Reacties (5)

 • Eyka

  Hmm, ik vind het ergens zielig.. Dat hij niet in haar glas gespuwd heeft. Want dat wil ergens zeggen dat hij zo slecht nog niet is en het beter met haar voor heeft dan dat zij denkt, toch (:
  Ik ga snel verderlezen, want ik wil weten wat hij met haar gaat doen.
  En dan ga ik leren *beloof ik heel plechtig aan mezelf*
  En ik ben me ervan bewust dat ik je heel veel mailtjes bezorg met onnuttige reacties 8D

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Snel verder!!!!(flower)
  x

  8 jaar geleden
 • AlienStar

  Waah snel verder ik moet weten wat der is,super goed geschreven!(flower)(K)(H)

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  (H)

  8 jaar geleden
 • static

  oh-oh..
  wat gaat er gebeuren?(nerd)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen