Foto bij Equipa de Portugal • Nove

Maya Milena dos Santos Aveiro
“Oké.” Het woord verlaat Cristiano’s lippen moeizaam, maar duidelijk. Verward kijk ik hem aan. Meent hij dit? “Oké.” Echt? Hij knikt nog eens bevestigend en uiteindelijk breekt een kleine glimlach door op zijn gezicht. “Je mag mee.” Pas nadat hij díe bepaalde woorden uitspreekt, dringt het tot me door. Ik, Maya Milena dos Santos Aveiro, ga naar het WK! Oh my god.. “Dank je! Dank je! Dank je! Je bent de beste broer ever!” Ik omhels Cristiano alsof mijn leven er vanaf hangt en druk een zoen op zijn wang. Zijn lach weerklinkt door de ruimte. Zijn ogen fonkelen en stralend kijkt hij me aan. “Het is lang geleden dat ik je nog zo gelukkig zag”, geeft hij toe. “Hm. En dan nog te denken dat jij de reden bent van mijn geluk. Wie had dat gedacht, hé?” Een grinnik verlaat mijn mond terwijl Cristiano lachend met zijn hoofd schudt. “Dank je, Cris. Echt.”

“Wanneer vertrekken we eigenlijk?” Afwachtend kijk ik mijn broer aan. Hij haalt zijn schouders op en trekt een niet-wetend gezicht. “Bento is nog volop bezig met de organisatie. Begin volgende week krijgen we het te horen.” Ik knik licht en loop naar de keuken. “Hoe moet ik dan weten of ik mee kan? School zal me niet zomaar laten gaan, hoor.” Het blije, gelukzalige gevoel ebt ietwat weg door de gedachte aan de eindexamens. “Geen probleem, daar wordt voor gezorgd”, Cristiano schenkt me een knipoog en loopt dan de kamer uit. Oké.. vaag.
“@MayaMilena_ : I’ve got permission, can’t wait to go and enjoy the World Cup Soccer! ;D Brazil: here I come!” is de tweet die ik de wereld instuur. Terwijl ik denk aan de zon, het voetbal en de knappe voetballers krullen mijn mondhoeken omhoog. Dit wordt één van de beste maanden ooit! Al neuriënd loop ik naar beneden, naar de keuken. Op tafel tref ik een briefje aan waarop staat dat Cristiano weg is. Oké. In de verte hoor ik het geluidje van mijn gsm en ik huppel ernaartoe. ‘Het WK? You kidding me?! Nu heb je me echt jaloers gekregen! x’ Een grinnik verlaat mijn mond. ‘Liefste Edite, je mag me heus wel een keertje bezoeken, hoor (;’ zend ik terug naar mijn beste vriendin. Ze is verplicht.


What do you think? x

Niet zo tevreden over dit stukje, idk.
Anyways, weten jullie nog leuke liedjes? :')
+ typ even jullie favoriete voetballers, dan hou ik er rekening mee verder in het verhaal (;

Reacties (5)

 • FCBayern

  Manuel Neuer, Mario Gomez, Bastian Schweinsteiger, allemaal Duitsers, haha.

  8 jaar geleden
 • fcoentrao

  Leuke liedjes? Afrojack, Shakira, Maria Mena misschien? Haha, mijn favoriete voetballers zitten al in het verhaal! En anders nog Afellay, of course (:

  8 jaar geleden
 • NWalcott

  Okee
  Okee
  I HOU VAN THEO WALCOTT
  Hij's mijn held serieus.
  Dit is gewoon zo'n goed erhaal omg

  8 jaar geleden
 • nightqueen

  Leuwk!
  eum voor leuke liedjes, hangt er van af wat je luistert van genre ;p
  paar idee'tjes: sissor sisters - Only the horses of Cover drive - sparks of Rita Ora - RIP bij die laatste kom je denk k ook uit op dingen die ik leuk vind op youtube dan kan je daar is tussen kijken als je wilt xd

  voetballers: ik ben vooral Spanje fan dus eigenlijk heel hun nationale ploeg ;d

  8 jaar geleden
 • periphery

  Waaaaaaah, ik vergat helemaal te antwoorden op je Gb-berichtje ö Maar nu vraag je het hier ook, dus zal ik hier antwoorden: Jantje for sure (hihihi ;3) en uhm, natuurlijk die lieve David Villa! En ergens vind ik Eden Hazard ook wel interessant... hm...
  Oké, nu je dat weet, moet ik mijn reactie afronden met te zeggen dat dit verhaal geweldig is! :'D <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen