Foto bij *proloog*

Een nieuwe story. Hope you like.

Hey! Ik ben lieze marie jansen,en woon in Homes Capel(England). en Precies een jaar gelden stierf mijn beste vriendin. Mijn moeder.
Van toen af begonnen mijn problemen. Mijn vader kon het verlies van mijn moeder niet verwerken. Hij reageerde zich af op mij. Hij sloeg me verrot en schold me uit elke dag opnieuw. Hij zei dat hij me haat. Op school verzinde ik dingen omdat ik niet wilde dat mensen mijn verhaal wisten en mijn vrienden werden boos omdat ik hen niet de waarheid zei. Mijn tante kon het na 6maand niet meer aanzien. Ze nam me mee en nu woon ik al 6 maand bij haar. Maar mijn vader en tante hebben me opgegeven voor adoptie. Dus als er een geschikt gezin is voor me moet ik ook hier weer weg.
Mijn tante is super lief maar heeft zelf al 2 kinderen -een tweeling macy en finn- en ze is niet super rijk dus kan ik hier niet blijven. Dat snap ik best maar toch...mijn leven is na 1 jaar zo hard veranderd. Ik ben -volgens haar- al zo volwassen en ben pas 17.
Ik wist niet hoe lang ik dit nog vol hield,dus een andere omgeving was misschien wel goed.
God,wat mis ik mijn moeder.
Zal ik ooit nog een gelukkig leven leiden na dit alles? Nog een geluk dat ik One Direction heb, die jongens sleuren me door alles. Mijn tante zegt dat ik op niall lijk,omdat ik ook voortdured eet.
Wat best wel grappig is soms, vooral omdat ik een crush op hem heb.

ik hoop dat de proloog aanslaat? xoxo linzy

Reacties (5)

 • Lovecandy

  Hej , is het niet verzon ? Opv verzinde?

  5 jaar geleden
 • hannelol

  je hebt er een abo bij!

  7 jaar geleden
 • PancakeHERO

  Nieuwe abo !:D<3

  7 jaar geleden
 • kickassgirl

  abo erbij. Lijkt me een leuk verhaal.(flower)

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  (H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen