De zaal gaat helemaal uit zijn dak, nog meer dan daarnet. Met tranen in mijn ogen bedank ik het publiek waarna ik het podium afloop. Harry komt op me aflopen en slaat zijn armen om me heen. Als ik me langzaam terugtrek staan er tranen in zijn ogen. ‘Wat is er?’ Vraag ik geschrokken waardoor hij moet lachen. ‘Niet, alleen ik ben blij dat je me het eindelijk verteld heb.’ Zegt hij blij waardoor ik dom giechel. ‘Wacht, hoe wist je dat ik het was dan?’ Vraag ik verward. ‘Toen het onweerde, en je bij me kwam slapen. Zei ik dat je praatte in je slaap, maar eigenlijk zong je ook in je slaap.’ Dom keek ik hem aan. ‘Waarom heb je niet gewoon gezegd dat je het wist?’ ‘Dan ging je het podium niet meer op, maar je was echt geweldig.’ Grijnst hij waarna hij vol passie zijn lippen op de mijne drukte. ‘Ik hou van je.’ Grijns ik. ‘Ik ook van jou.’ Mompelt hij. ‘Wat is er met Belle en Siene gebeurd?’ Vraag ik dan en hij moet stiekem lachen. ‘Ik heb ze weggestuurd, of aangeven voor stelen. Ze gingen erg verontwaardigd weg. En Gemma is hier niet, dus die spreek ik thuis wel aan.’ ‘Gemma?’ ‘Ja, ze had je boekje gestolen.’ ‘Owh,’ maakte ik als domme opmerking. ‘Maar nu kunnen we eindelijk normaal zijn. Zonder internet gedoe.’ Grijnst Harry en ik knik. Ik voel een andere arm om me heen, en blij kijk ik op. ‘He,’ grijns ik naar de meiden die achter me waren komen staan. ‘Je hebt het geweldig gedaan. We zijn zo trots op je!’ Kiert Anne en ze trekken me in een knuffel. ‘Jullie deden het anders ook geweldig hoor!’ Grinnik ik waardoor ze moeten lachen. ‘Jade, kan ik je even spreken?’ Vraagt Harry zacht en ik knik. ‘Tot zo meiden.’ Zeg ik lachend waarna Harry me meetrekt.

‘Wat wil je doen hier?’ Vraag ik verbaast. ‘Iets dat ik al een tijdje wil doen.’ Zegt hij verlegen en niet begrijpend kijk ik hem aan. ‘Ik wil je iets vragen.’ ‘En dat is?’ ‘Lieve Jadelie, ik hou van je. Wil je alsjeblieft mijn vriendinnetje zijn?’ Vraagt hij verlegen en ik knik. ‘Ja, tuurlijk lieverd.’ Lach ik waarna ik mijn lippen op die van hem druk. ‘Wat een opluchting.’ Grijnst hij. ‘Minder praten, meer zoenen.’ Lach ik waarna hij zijn lippen weer op die van mijn drukt. Het kon me even niet meer schelen dat ik de prijs wou winnen, ik had Harry. En daar ging het om.

End part one

This is the end, hope you like it. Maar ik heb besloten morgenochtend voordat ik naar Londen vertrek deel 2 te activeren. Dus, jullie krijgen dan verdere informatie. Maar ik zal jullie dus niet meer spreken, sorry. Maar denk niet dat ik daar internet heb XD hoop dat ik 1D zie, denk het niet, maargoed. Heb er super veel zin in, en ga dus ook niet activeren op vakantie. Bye bye loves <3 see you later

Reacties (68)

 • xSwaggyJerry

  Huh? Waar is everthing was a lie?x

  9 jaar geleden
 • smileforyou

  echt geweldig dat eerte stuk!!:)

  9 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Wow zo moooi(H)
  BEn benieuwd naar part 2
  xD

  9 jaar geleden
 • MayCuteAngel

  Oh my gosh, dit is zoo mooi <333
  Love it <333
  En ik ga dus ook zeker weten deel 2 gewoon lezen:)

  9 jaar geleden
 • Bts

  Ik ga morgen naar Turkije en eind deze zomer naar Londen :'D

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen