Foto bij 090 Harry Styles & Charlie McFly

helleuuwwwww en tot ziens:).
Ik ga naar Pizzaland:), dus ik spreek jullie later wel weerxD..
zie je mij al 3 dagen stil zitten..... Ney ik nietxD
Maar auf wiederschnitzel, tot ziens en houdoe:).
Xx Curlyy

Ps. Iedereen een fijne vakantie:)

Harry's POV

Ze zag er moe uit, volgens mij had die nachtrust niet echt geholpen, maar dat is logisch.
Daan reikte zijn armen naar Lux, als teken dat hij haar wel even op schoot nam. Ik pakte Lux op en gaf haar aan Daan, waarna ik Charlie in mijn armen nam.
Ze zei niets en had nog niets gezegd, maar ze staarde gewoon voor zich uit. 'Shhht, my love. You'll learn to live with this, I will help you, Lux will help you, everyone back home will help you,' zei ik. 'And the soon to be born baby will help you,' vulde Daan me zachtjes aan. Volgens mij had hij echt lol hierin, maar dat is in ieder geval beter dan alleen maar veel denken aan de afgelopen dagen en uren.
Charlie keek Daan vol verbazing aan, daarna naar haar buik en als laatste keek ze naar mij. Waarna ze dat nog een keer herhaalde.

Charlie's POV

Wattttt? Hoe weet hij dat nou!? Ik heb ut hem niet verteld en volgens mij ben ik niet helemaal de slechtste leugenaar ter wereld... Dat is Elle trouwens, ze kan echt niet liegen. Ze is gewoon zo'n mensje dat veel te aardig is.
'Hoe weet jij dat nou?' vroeg ik verbaasd, maar wel zachtjes. Mijn ouders hadden serieus niets door gehad. Tenminste dat denk ik, want ik dacht precies het zelfde bij Daan... Of zou Harry het verteld hebben, of Lux ofzo. Nee Lux kan niet bepaald hele zinnen formuleren en al haar gesprekken gaan niet veel verder dan een hele hoop geblur met haarzelf. En Harry zou dat ook nooit doen.
'Oh kom op Char. Ik ben 1: niet blind, 2: niet dom..' 'Nou, daar zijn de meningen over verdeeld,' onderbrak ik hem. Gewoon puur automatisme. Hee, dat mag. Hij is mijn broer, ik zijn zusje. Volgens de officiële reglementen in het broer/zus-wetboek (als dat serieus bestaat is het geniaal) moet er af en toe gepest worden. En ik heb daar veel te weinig de kans voor gehad.
'Dankje Char, nog zo vervelend als altijd, zie ik. Maar mijn punt is, ik heb het heus wel door hoor, als je liegt of iets verzwijgt,' zei Daan.
'Ehmn, en mam en pap?' vroeg ik onzeker. Ik wilde het hun wel echt zelf vertellen. 'Die hebben veel te veel aan hun hoofd. Ik eigenlijk ook, maar ik ken je gewoon te goed.' Dat is waar. Daan en ik hebben eigenlijk altijd een hele goede band gehad, maar we verschillen dan ook niet echt veel van leeftijd en omdat ik een jonge leerling was en hij is blijven zitten zaten we een tijd lang bij elkaar in de klas.
'Maar vertel, hoe lang al?' vroeg Daan in het algemeen. '11 Weeks, but ehmrr,' zei Harry. Hij keek me even moeilijk aan. Ohja, Daan kan natuurlijk niet ruiken dat het een tweeling is. 'Het is een tweeling, Daan,' vertelde ik hem.
'Oké, gefeliciteerd trouwens! Jullie zijn al echt geweldige ouders, dus die twee kunnen heel blij zijn met jullie,' lachte Daan opeens. Hij gaf me een voorzichtige maar stevige knuffel en klopte Harry op z'n schouder.
'Waarvandaan opeens die blijheid,' hoorde ik de stem van mijn moeder achter me.

Reacties (8)

 • SaarJulia

  first kudo of the day (:

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • Maim

  Ciao.;)
  Veel plezier!(flower)

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super geschreven(H)!!

  7 jaar geleden
 • Niallene

  Nu moeten ze het wel vertellen!
  Hopefully snel verder <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen