Onaa Cruizze Latimore


Gillend probeer ik me uit zijn grip te verlossen, zodra het ijskoude water langs mijn hoofd loopt. 'STOP, STOP!' Mijn martelaar kan me enkel uitlachen en haastig spring ik de douche uit. Als een kip zonder kop ren ik naar de deur en begin eraan te sleuren. Meteen vliegt hij open en kijk ik geschrokken op. 'Hij was niet eens...' Het gestampt achter me doet me opschrikken en gillend ren ik de gang op. 'Help, help!' Tierend beland ik in de woonkamer en kijkt iedereen geschrokken op. 'Ik was nog lang niet klaar met jou!' roept Bill ontzet, maar ik heb wel genoeg gehad. Mijn handen bevriezen haast van de koude, mijn lippen kunnen nu al blauw zitten.

'Wat..hahaha..w-wat heeft hij gedaan?' hikt Zarah net zoals Georg. 'Ijs..ijsk-koud.' bibber ik trippelend op mijn tenen. Bill komt in beeld, net als mij, kletsnat. Hij stormt lachend op me af en ik ren door een open deurgat. Vreemd kijk ik om me heen, tot ik besef dat ik bij het zwembad sta.

'Nee!' jammer ik terwijl ik hem smekend aankijk. 'Zal ik je even opwarmen?' Hij zet voorzichtig een paar stappen dichter, tot hij me plots vastgrijpt. 'Bill nee! Alsjeblieft, alsjeblieft!' smeek ik maar hij schud zijn hoofd genadeloos. Hij maakt aanstalten om me erin te gooien, tot ik niets beter vind dan bovenop hem te springen. 'Onaa, ga van me af!' roept hij geschrokken, maar ik schud mijn hoofd. 'Laat me niet vallen!' Bang kijk ik hem aan en klem mijn armen stevig om zijn hals. Trillend kijk ik op en zie een zachte blik verschijnen. 'Misschien,...heb ik je al genoeg teruggepakt.' Hij kijkt me recht aan en even voel ik terug dat vreemde gevoel. De mooie ogen fonkelen, een kleine glimlach is zichtbaar op mijn gezicht.


'AANVALLEN!' Bill draait zich geschrokken om, waardoor hij mijn gewicht aan zijn lichaam even vergeet. 'Bill, pas op!' gil ik panisch, tot hij zijn evenwicht verliest en het zwembad invalt. Proestend kom ik boven water en zwem haastig naar de kant. 'Koud, koud, koud!' kerm ik en voel een hand om mijn enkel. 'Neeheee....' Ik wordt onder water getrokken en hap geschrokken naar adem. Bill zit in de slappe lach en kwaad klim ik bovenop hem. 'Jij gaat eraan!' Het hoofd verdwijnt onder water, tot ik gepor in mijn zijde voel. Met spastische bewegingen laat ik hem los en zwem naar de rand. Ik klim eruit en val languit op de vloer. 'Ik haat je!' kreun ik hoestend, naar mijn evenbeeld die lachend boven mijn hoofd hangt. 'Ik hou ook van jou!' Kreunend kom ik overeind en knijp mijn haren uit. Georg snelt op me af met een handdoek en begint me wat op te warmen.

'Dank je.' mompel ik bevend en voel hoe hij me opneemt. Genietend en profiterend van de zaak klem ik me aan hem vast en zie hoe Bill met een handdoek om zich heen geslagen ons beduusd volgt. Georg ploft in de zetel en ik blijf op zijn benen zitten. 'Heb je nog steeds koud?' vraagt hij grinnikend. Met een boos gezicht sla ik op zijn borst en slaat hij lachend zijn armen om me heen. 'Jou opwarmen is nu toch wel het minste wat ik kan doen.' Vertedert kijk ik hem aan en geef een kus op zijn wang. 'Dat heb je nu wel verdiend!' Trots heft hij het hoofd en schiet David in de lach. Ik kijk verveeld om naar Bill, doe het haast in mijn broek van schrik.

Zijn ogen lijken zwart, net kogels die zich ieder moment kunnen afvuren. Zijn hand knijpt de handdoek haast fijn tot kleine vezels. Ongemakkelijk kijk ik van hem naar Georg, maar die klungel heeft natuurlijk niets door. Ik kuch ongemakkelijk en bijt op mijn lip. 'Dit is ziek! Ik ga slapen!' roept Bill uit en staat bruusk op.

Hij werpt me een blik die ik niet kan plaatsen, of toch eentje dat ik niet begrijp. Het lijkt haast jaloezie, zou hij verliefd zijn op Georg dan?

Reacties (5)

 • Eyka

  'Dit is ziek! Ik ga slapen!' roept Bill uit en staat bruusk op.
  Hij werpt me een blik die ik niet kan plaatsen, of toch eentje dat ik niet begrijp. Het lijkt haast jaloezie, zou hij verliefd zijn op Georg dan?


  GE-NI-AAL 8D.
  Ik zeg het je, dat is púre liefde tussen die twee, en dan doel ik niet op Georg en Bill x).

  8 jaar geleden
 • AlienStar

  Ahahaha op georg hoe verzin je het? geniaal!Snel verder!

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Op Georg! Hilarisch!!xD
  snel verder!!

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Die laatste zin is hilarisch!!!xD
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  HAHAHAHA(clown)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen