Bill Kaulitz


Zonder enige emotie te laten aflezen kijk ik toe hoe ze haar stem begin top te warmen. Ze heeft de ogen opgesloten achter de oogleden en neuriet zacht. Af en toe beweegt haar neus heen en weer, zucht ik moeilijk door de krop in mijn keel. Ze opent haar ogen en kijkt me nors aan. 'Waarmee begin ik?' Ik laat haar opstaan en geef aan dat ze gewoon wat toonladders moet halen. Verveeld springt ze van het een op het ander, klinken de noten vals en rolt ze plezierig de ogen. 'Kappen.' roep ik uit.

Boos kijkt ze me aan en ga ik achter haar staan. Bruusk trek ik haar schouders naar achter en draai ze zich om. 'Wat doe je?' Zwijgzaam draai ik haar terug om. 'Hoe kun je in godsnaam zingen als je houding op niets trekt?' Ze zwijgt en gepikeerd plaats ik eigenhandig haar hand op haar buik. 'Als je zingt, moet het hiervandaan komen.'

Mijn vingers glijden over de hare waar ik stiekem van geniet. Zo zacht als een baby velletje. Ik laat haar los en ga voor d'r staan. Ik wacht af...


Ze staart naar de grond en spreekt geen woord. 'Nou, wat sta je daar te staren?' brom ik nerveus. Schouderophalend kijkt ze op en tuit haar lippen. 'Waarom ben jij steeds zo arrogant?' Ik rol mijn ogen. 'Zo ben ik, en stop nu met afdwalen en zing.' Gefrustreerd slaat ze de armen in de lucht en slaakt een kreetje. Vervolgens opent ze haar mond en begint te zingen.

'Eten!' Meteen schiet ze overeind en rent de kamer uit. 'Spaghetti à la Georg.' Lachend neemt ze plaats aan tafel, natuurlijk naast Georg. Mijn humeur is nu nog meer belabberd. Ik krijg mijn bord voorgeschoteld, gevolgd door een aai door mijn haren. 'Voor mijn beste vriend, het eerste bord.' Dat aanhankelijke gedoe van hem hoef ik nu echt niet. Hij haalt zijn schouders op en deelt aan ieder eten uit. Tijdens het eten kijk ik naar Onaa. Ze heeft haar haren in een staart gebonden en port met haar vork in het bord. De hete rode saus kletst haast over het bord, waardoor ik even een lichte grijns niet kan onderdrukken.

Ze draait haar vork en haalt die op. Met een plenzend geluid beland de spaghetti terug het bord in en staart ze er treurig naar. Hoe stuntelig kun je toch zijn? Bij een tweede poging spettert de saus haar oog in en slaakt ze een gilletje. Ik kan het niet helpen en begin te lachen. Ze kijkt me kwaad aan en ik haal mijn schouders op. Ik blijf haar aankijken en ze laat haar hoofd op d'r hand steunen.

Haar ogen vinden de mijne weer, ditmaal niet kwaad. Ze krijgt een lichte blos op haar wangen, wat me totaal verbaasd, deels een gedoofd vuur aanwakkert. Ik krijg buikpijn van deze vreselijke verliefdheid.
Moeizaam kijk ik weg, voordat ik betrapt wordt. Ik ben vreselijk! Dawny zit in LA en ik zit hier mijn 'vijand' verliefd aan te staren.

'Laat me je daar eens mee helpen.' Meteen ontwaak ik uit mijn trance en zie tot mijn ergernis hoe Georg haar vork en lepel vastneemt. Vrolijk glimlacht ze hem toe en bekijkt zijn handelingen. Mijn humeur zakt onder het vriespunt en nors begin ik verder te eten. Zou ze Georg echt leuk vinden? Ze heeft er alle reden toe, hij is lief, grappig, leuk en vooral aardig tegen haar. Opgefokt kijk ik beiden weer aan die hartelijk in gesprek verkeren. Ze legt haar hand op de zijne en ik zie gewoon haar ogen fonkelen.

Gekwetst zakken mijn schouders omlaag en heb ik ineens geen honger meer. 'Ik heb genoeg.' Terwijl ik opsta, voel ik hoe Tom me verbaasd aankijkt. 'Je hebt het amper aangeraakt.' Hem negerend loop ik de kamer uit, de hal in, mijn eigen kamerdeur in het slot trekkend. Ik zak neer langs de deur en verberg mijn hoofd in mijn handen. Hoe geraak ik in godsnaam van dit gevoel af? Het gevoel dat me steeds meer van haar doet houden?Thanx voor de lieve reacties!!! xxx

Reacties (5)

 • Eyka

  Ohjaaaa, Bill heeft al een vriendin. Dat detail was ik even weer vergeten. Toevallig wel een belangrijk detail |:

  8 jaar geleden
 • TomxMydrug

  Awesomee <3

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  arme billie:(

  snel verder!!

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  (headbang)(headbang)(headbang)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen