Onaa Cruizze Latimore


Totaal opgewekt kom ik de woonkamer weer in. De gezichten hangen haast tot aan de grond. 'Is er iemand gestorven?' Bill rolt zijn ogen en net als hij een opmerking wil maken, ben ik hem voor. 'Ik heb zin om uit te gaan!' Verbaasd kijkt iedereen op, terwijl ik een klein dansje maak in de kamer. 'Uitgaan?' Met mijn handen in m'n zijde kijk ik Tom aan die diep fronst. 'Ja, zoals drinken, dansen, muziek...' Met een droog gezicht staart hij me aan en haal ik mijn neus. 'Wat is er zo vreemd aan mijn voorstel?' Zarah zucht diep en staat op.

'Je meent het serieus dat je nooit naar David luistert?' Ik kijk haar even sprakeloos aan en probeer mijn zelfzekere houding te redden. 'Nou ik zou niet zeggen nooit, ... maar toch niet zo vaak.' geef ik zacht toe. Meteen begint Gustav te lachen en kijk ik ieder beduusd aan. Soms voelt het alsof ik hier het buitenbeentje van de groep ben, de minst snuggere. 'Wel als je dat wel had gedaan dan wist je dat we dat niet mogen, we moeten ons focussen op de muziek.' zucht Bill geïrriteerd.

Ik pruil mijn lippen en zie Zarah knikken als bevestiging, want met Bill weet je maar nooit. Verveeld staart iedereen voor zich uit en kreun ik vermoeid. 'We zijn toch klaar? Kunnen we niet 1 keer de regels overtreden?' Meteen wrijf ik in mijn handen en zie het al voor me, hoe ik sneaky het hotel zou moten verlaten. 'Absoluut niet! Straks zet David ons eruit!' roept mijn tweeling helft panisch. Mokkend leun ik tegen de muur aan, tot er plots iets begint te dagen.

'Wat nu weer?' Tom staakt het prutsen aan zijn bruine dreads en ik zie gewoon dat hij nieuwsgierig is naar wat ik zal zeggen. Met een vinger op mijn kin kijk ik de ruimte rond. 'Als we de zetels tegen die muur aanschuiven.' Ieder volgt mijn vinger, wat ik ergens wel prettig vind. 'Luisteren we aandachtig kindjes?' Meteen werpt Bill me een vijandige blik toe. 'Rustig maar Billaconda.'

Gniffelend draait Georg zich tot mij en kijkt Bill weer eens met die vreselijke doodse blik. Dit gaat nu al 3 weken zo, ik krijg toch steeds meer en meer het gevoel dat er iets gaande is tussen Georg en Bill.
'Dan hebben we een dansvloer, we hebben een bar vol drank en kunnen desnoods wat bestellen hier. Ik heb wel honderden cd's mee om op te swingen en bovenal kan iedereen lekker veel drinken want we hebben geen bob nodig!' Bedenkelijk kijken ze rond en kijk ik ze gespannen aan.

'Oh, en we kunnen een kleine lounge maken met kussens en lakens en ...' Tom slaat een hand voor haar mond. 'Stop nou maar met jou kleine zusje nog meer bizarre ideeën te bieden.' Verontwaardigd staar ik hem aan. 'Ik ben groter dan haar!' Hij trekt een raar gezicht tot hij opstaat. 'Laat ook maar, met jou valt niet te discussiëren.' Instemmend staat Bill ook op. 'Dat zeg ik nou ook altijd!'

Ik lach eens sarcastisch en hoor Georg vrolijk lachen. 'Ik vind haar bizarre idee, zo slecht nog niet! Ik heb nood aan enige vrijheid.' Ik schenk hem meteen een high five toe. 'Ik ben ook in!' Opgewonden ren ik op Gustav af om hem de vijf te geven. Zarah rekt zich uit en knikt. 'Geen feestje zonder mij.' Dit geeft me toch wel enige voldoening, nu ben ik plots weer ietsje slimmer dan de rest. Na de high five ren ik naar Tom en Bill die een blik met elkaar wisselen.

'Ach, wat maakt het ook uit.' zucht Bill uiteindelijk. Ik steek mijn hand op en hij kijkt me vreemd aan. 'High five?' Hij kijkt me grijnzend aan en schud zijn hoofd. 'Geen high five.' zucht Tom geërgerd, net alsof ik een klein kind ben. 'Nou zeg!' Met opgeheven neus duw ik hen aan de kant en begin aan de zetels te trekken.


De gordijnen worden gesloten, kaarsen worden aangestopt. De volume wordt op maximum gedraaid en de flessen drank staan uitgestald. De lounge ziet er gezellig uit en ik verdwijn mijn kamer in. 'Wat trek jij aan?' Mijn zus heeft haar haren opgestoken in een warrige dot, waar de helft uithangt. De make up heeft ze ook al aan, enkel nog kledij, want ze kan onmogelijk met een handdoek om haar heupen op het feestje aankomen. 'Iets sexy.' meld ik enkel, waarop ze hevig begint te kuchen. Grijnzend trek ik mijn kast open en voel hoe ze naast me komt staan.


'Wat bedoel je daarmee?' Ze trekt een beduusd gezicht en ik kan enkel grijnzen. 'Voor Tom natuurlijk!' Ze begint me te kietelen waardoor ik het uitgier. 'Zeg dat nog 1 keer en ik zorg ervoor dat je nooit meer stopt met lachen!' dreigt ze streng. Ik kom overeind en veeg mijn tranen weg. 'Je vind hem toch leuk?' Ze wil op me afvliegen maar ik houdt haar beet bij de schouders. 'Toch?' Ze zakt terug op haar kont en denkt diep na. 'Soms...'

Dat wist ik wel, die 2 komen na die 4 weken, al veel beter overeen dan ik en Bill. Dat loopt enkel bergaf, lager en lager. Er is totaal geen hoop meer voor ons. Of dat jaloezie wekt? Ja best wel. Kon ik maar zo goed met Bill overeenkomen als met Georg.

'Waarom waag je je kans niet?' Ik sta op van het bed en haal een rokje uit. 'Nou...' mompelt ze zacht en meteen draai ik me om. Haar vrolijke, mooie gezichtje staat triest en staart naar mijn rode dekbed. Ik kruip naast haar en neem haar hand beet.
'Ik ben nog steeds niet helemaal single...'

Ik kreun en sla een hand voor mijn hoofd. 'Dat meen je toch niet! Zarah je had het uitgemaakt!' Ze pruilt en houdt haar hoofd schuin. 'Dat was ik ook van plan maar..., hij is zo lief en knap.'

Ongelovig kijk ik mijn zusje aan die een moeilijke blik op het gezicht draagt. Onschuldig, niet wetend wat te doen. Ervan overtuigd dat wat ze doet, goed is. Ik neem haar hoofd in handen en kijk haar streng aan.
'Hij heeft je al meer dan 3 keer bedrogen!'

De blik in haar wazige ogen verandert haast niet. Spreekt ze plots geen Duits meer?
'Versta je me? Meer dan 3 keer.' herhaal ik traag met mijn beste articulatie. Gefrustreerd duwt ze me van zich af en slaakt een kreet van onwetendheid. 'Ik weet het! Ik weet het!' Ze staat op en ik volg haar voorbeeld. Machteloos kijk ik toe hoe ze een jurkje uit de kast trekt. Hij heeft haar echt in de houdgreep. Ze is in de ban van Lucas, geweldig!

Ze draait zich terug tot mij en haalt haar schouders op. 'Ik weet dat je het niet leuk vind maar, ...' Ze stopt met praten en kijkt me glimlachend aan. 'Maak je nou maar geen zorgen over mij, laten we het er niet meer over hebben en gewoon...een feestje bouwen met de jongens.'

Twijfelend blijf ik haar aankijken tot ze haar armen opent. Snel kom ik overeind en knuffel haar stevig. 'Ik hou van je.' Ze grinnikt en drukt een kus op mijn wang. 'Ik ook van jou, liefje.'

Reacties (5)

 • Eyka

  Hoe kan ze nu denken dat Bill en Georg iets hebben. Serieus. Zo fout 8D.

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Let's get the party started! & the drama ofcoursexD
  Love your story!

  <3

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Love it!
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • AlienStar

  Yeay meer drama! Geweldig! Snel verder jij of ik ga je stalken tot je verdergaat!(grapje natuurlijk)(flower)

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  en de drama beginttttttttttttt(headbang)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen